Derfor vil mænd gerne domineres

udgivet:

“Storytime” – Han tænder på ældre kvinder?

Kære Læsere!

Dagens indlæg er en dedikeret storytime fra engang Mr. Teddy nærmest fik mig skubbet ned af stolen af ren forbavselse. Lige når man tror man kender sin kæreste ind og ud, (bogstaveligt talt), så smider han en smækkerlækker sexbombe i hovedet på dig. Eller.. en sexbombe i form af en seksuel historie, han valgte at fortælle mig, som åbenbarede sig som en skjult lyst fra hans side af.

Solen skinnede, vejret var dejligt og hun var mega fræk i sin lidt for stramme bikini…

Mr. Teddy startede ud med at fortælle mig om en ferie han var på. Et varmt og eksotisk sted. Han ender i baren, og hænger lidt over en kølig øl alene. Nyder bare den fantastiske stemning, der er i strandbaren. Musikken fra højtalerne er lige efter hans smag, og med dem og øllen, forsvinder han i et tankemylder af idéer og fremtiden, som han så ofte gør.

En bevægelse får ham til at se op!

På den anden side af baren sidder en kvinde alene. Hendes hud er smukt, mørknet af solen, og de små rynker omkring øjnene afslører at hun ikke længere befinder sig i hendes teenageår. Hun smiler til ham, da hun ser, at han betragter hende.

Hans tankemylder går amok. Han finder hende utroligt attraktiv.

Han tager en beslutning, rejser sig med sin øl og går hende i møde. Det er efterhånden sent om aftenen, og baren er ret tom for mennesker. Hun er alene tænker han.

Hun tager pænt imod ham, hilser, og snakken er ikke svær. Bartenderen er lidt ældre end ham selv, og yderst charmerende. De snakker alle tre sammen. Hun spørger ham om han vil følge hende op til sit værelse, og han tøver. Heldigvis skal hun lige tisse, så han har tid til at få styr på tankemylderet.

Bartenderen skubber til ham, da hun går. Bemærker, at hvis han ikke tager chancen, så gør han, og hans drillende smil hjælper med beslutningen. Da hun kommer tilbage følges de op til hendes værelse, og han bliver inviteret ind. De drikker alkohol og snakker om forskellige tider. Noget i ham holder ham svært tilbage, og der sker ikke mere.

Det banker på døren.

Ind kommer bartenderen med et afslørende smil. De bytter plads, og han forlader soveværelset. Lysten pumper stadig i ham, og han tænker på hendes utroligt modne og charmerende ydre. På hendes veltrænede krop og de flotte bryster. Men han er selv for ung. For ung endnu til at begive sig ud i denne seksuelle fantasi.

Men hele vejen tilbage til hans eget hotelværelse spekulerer han på, om det mon var sit livs chance, der passerede her? Hvorfor tog han den ikke?

Er mange mænd til ældre kvinder?

Hvad Mr. Teddy egentligt prøvede at fortælle mig var at han længe og altid har haft en fantasi om ældre kvinder. Og det er egentligt noget jeg har hørt fra mange mænd. De er ofte fascinerede af en lidt ældre og ret erfaren kvinde, som ved præcis, hvad hun laver.

Men jeg kan ikke lade være med at spekulere på hvorfor? Hvorfor er dette noget utroligt mange mænd finder attraktivt?

Og hvis dette er tilfældet, hvorfor er vi kvinder så bange for at blive ældre og se gamle ud? Mr. Teddy kunne ikke forklare, hvorfor at dette var en seksuel fantasi for ham, og man behøver selvfølgelig heller ikke at kunne forklare alle sine seksuelle fantasier.

Men én ting lovede jeg ham. At skulle han nogensinde få muligheden for at leve denne drøm ud, så skulle han i hvert fald ikke holde sig tilbage på grund af mig.

Har I oplevet noget af det samme, eller er du selv en mand som deler denne fantasi, må du meget gerne sende en mail på: mv@missgrey.dk – eller smide en kommentar nedenunder.

Much Love,

Miss Vanilla

Se Også