Erotisk litteratur - sexnovelle

udgivet:

Derfor skal du forkæle dig selv med erotisk litteratur

Det har været en kæmpe trend, de senere år, at læse erotisk litteratur. Folk gør det på offentlige steder; toget, parken, på biblioteket eller sågar på en familietur i sommerhus. Det er altså blevet ret så normalt at kaste sig over de saftige sider. Men har du tænkt over, hvad det egentligt gør ved os? Hvorfor vi skal gøre det noget mere? Og hvordan kan du for eksempel involvere din kæreste i det?

Erotisk litteratur: Derfor er det gavnligt

Du kommer ind i din egen verden som kvinde

Især kvinder har rigtig mange fordele ved at læse erotisk litteratur, og faktisk har vi altid gjort det. Sådan lyder det fra Nikki Gemmell, som er forfatter til det “erotiske hit”: “The Bride Stripped Bare“. Hun udtaler hos Nowtolove.com, at erotisk litteratur altid har fundet sted i forskellige årtier, bare i forskellige formater. Hun mener, at denne type af litteratur hjælper kvinder til at føle, at det, de tænker og føler, ikke nødvendigvis er forkert, og at der er andre, der har lignende følelser.

Vi udlever vores hemmeligheder via de skrevne ord

Vores hemmeligheder, og det som vi skjuler, er i mange tilfælde et udtryk for vores erotiske selv, forklarer Nikki. Erotisk fiktion handler altså om at lade en stedfortræder udleve noget af det, som vi gerne vil have mere af selv. Du kan lukke dig ind i din egen verden, hvor du har mulighed for at udforske og stifte bekendtskaber med sexfantasier helt alene. Du skal ikke være flov over dine fantasier, eller konfronteres med omverdenens vurdering af dine lyster.

Du bliver inspireret

Foruden at beskrive de fantasier, du allerede har på hjernen, kan erotisk litteratur også noget andet: Give dig inspiration! Ligesom med porno, åbner litteraturen også op for en hel ny, erotisk verden. Derfor har du i litteraturen masser af muligheder for at lære nye sexstillinger, skjulte tricks og ukendte råd – alt imens du bliver underholdt af historien, som foregår. På den måde får du inspirationen gennem bøgerne, som du måske senere kan føre ud i virkelighedens verden?

Gør det med kæresten – et fantastisk forspil

En ting, du vil opdage ved at læse erotisk litteratur, er, hvordan det kan gøre dig enormt ophidset. Derfor er det selvfølgelig meget belejligt, hvis man slukker lyset, tænder natlampen og lægger sig under dynen, inden man går i gang med at læse. På den måde kan læsningen blive et fantastisk forspil til sex – ligegyldigt, om det er med din partner eller dig selv. Som der står hos Bustle.com, så kan det gøre parforholdet endnu stærkere, og her kommer endda nogle konkrete forslag til, hvilke bøger, som det kan være.

Se Også