saftige sexdrømme

udgivet:

Derfor drømmer du saftige sexdrømme

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Er du også den type, der husker dine drømme? Jeg gør det ofte og tænker meget over indholdet af mine drømme. Hvorfor jeg har drømt sådan og hvad de betyder. Specielt saftige sexdrømme og skøre sammenblandede drømme. I dette indlæg går jeg lidt tættere på, hvad vi drømmer og specielt hvad de saftige sexdrømme betyder.

Saftige sexdrømme – hvem er den heldige

Jeg drømmer sjældent om Mr. Handy og næsten aldrig drømme hvor vi har sex. Det er bestemt ikke fordi jeg ikke elsker ham eller elsker vores sexliv – tværtimod. Det er nemlig sådan, at NÅR du drømmer du har sex… med naboen, din veninde/ven, venindens kæreste eller kollega, har det intet med utroskab eller forbudte lyster at gøre. Du behøver ikke have dårlig samvittighed over, at du en enkelt nat, har en hed elskovs scene med naboen eller vilde dybe kys med din chef. I dine drømme er alt tilladt og ingen kan se med! Følelsen du vågner med efter en hed drøm, er også lidt ophidsende. Jeg vågner ofte i den seksuelle stemning, og har vildt lyst til sex.

Læs også: Temasøndag #13: Mine forbudte sexdrømme

Drømme om sex

Handler det om lysten til utroskab eller ny kærlighed?

På ingen måde – OVERHOVEDET! Faktisk er det ikke personen du har saftige sexdrømme med der er det bærende i din drøm. Du skal gå et spadestik dybere. Du skal se indad – frem med spejlet! Måske handler det egentlig om, at du savner noget i det forhold du er i. Du og din partner trænger til et nyt pust og nyt liv i forholdet. Faktisk kan du se det som et varsel til dig selv. Et wakeup call fra dit indre JEG. Det kunne fx. handle om, at du føler dig fanget og mangler lidt frihed eller at du undertrykker dine egne lyster og følelser. Det er sådan du skal tolke handlingen.

Læs også: Datenight! Sådan puster vi nyt liv i parforholdet

Når du drømmer om personer tæt på dig

En saftig sexdrøm om fx. en kollega, ex eller veninde er ikke nødvendigvis udtryk for, at du gerne vil have sex med personen. Drømmer du fx. om sex med en anden mand, en rigtig god kollega eller chef, kan det skyldes, at du simpelthen ønsker at have nogle af de kvaliteter, eller værdsætter og anerkender de indtryk eller følelser, som du har for denne person. Så når du drømmer om sex med chefen, hander det i virkeligheden om, at din chef har gjort indtryk på dig og at du er glad for vedkommende. Lige dette kan jeg bestemt nikke genkendende til, jeg har haft indtil flere drømme i den retning. Men jeg sætter også STOR pris på mine kolleger og deres evner. De fortjener bestemt en saftig sexdrøm!

Miss Robinson anbefaler: Håndblæst glasdildo – EKSKLUSIVT

Det handler om dig selv

Det er som at se sig selv i et spejl – hvor er du rent mentalt. Astri Hognestad, der er drømmetyder fortæller bl.a. til kk.no (et norsk bloggersite), at de smålumre drømme er nemlig vores eget spejl og viser os sider af os selv, vi måske endnu ikke kender, sider, vi ikke har haft lyst til at kigge på – eller kvaliteter, vi endnu ikke har udviklet. Og så er det jo bare om at komme i gang.

saftige sexdrømme

Men faktisk er det sådan, at saftige sexdrømme indenfor drømmetydning i virkeligheden ALDRIG handler om sex, men om noget helt andet! Så i virkeligheden handler dine saftige sexdrømme fx. om, hvad du godt kunne tænke dig af frække lyster med din partner eller dig selv. Så hvis du er en af de heldige, der kan huske dine drømme når du vågner, så skriv dem ned og brug dem som en udfordring eller udvikling.

Drømmens handling og stemning

Det er ikke kun drømmens handling du skal huske, men også stemningen. Stemningen er vigtig. Er der råberi, skænderi, uvejr, tristhed eller glæde? Det er nemlig stemningen i drømmen, der har betydning for fortolkningen. Drømmer du om uvejr, lyn, torden, orkaner osv. så er du fx. for meget om ørerne eller der sker for meget i dit liv for tiden. Drømmer du om død, handler det i virkeligheden bare om, at du har lukket et kapitel og startet et nyt og friskt.

Læs også: Sex i det fri – her er reglerne

En af mine tilbagevendende drømme, handler om hår i munden/på tungen, som jeg bliver VED med at hive ud, og der kommer bare mere og mere….!!! Det handler i følge Drømmetyder Michael Rohde om; At dette kunne være et billede på, at jeg har “slugt”/oplevet noget ubehageligt, som jeg ubevidst prøver at skille mig af med – men, fordi jeg ikke aktivt gør noget ved det i vågentilstanden – ja så bliver jeg ved at være fyldt op af “håret” – det vil sige den oplevelse eller de tanker, som jeg ikke får gjort noget ved. På samme måde kan jeg opleve, at dette som jeg har “slugt” er ved at kvæle mig – fordi jeg ikke skiller mig af med det (e.g. får talt med nogen om det).

Gå i øvrigt ind på hans hjemmeside, hvor der er en sjov søgefunktion til drømme emner.

“At drømme er, i teorien, at leve lidt.

Men at leve i en drøm er det samme som ikke at eksistere. “

-Jean Paul Sartre-

Drømme er vilkår, dem kan vi ikke slippe af med

Heldigvis husker vi sjældent hele nattens drømmekatalog. Det er ofte de drømme vi har lige inden vi vågner, eller hvis vi i et kort øjeblik falder i søvn. Svarene er ikke altid lige for, men har du mod på det, kan det være en sjov oplevelse, at få en drømmetyder til at hjælpe med at tolke dem. Du kan også have en blok ved sengen, og skrive det ned du kan huske. Med lidt selvanalyse og fornuftig tankegang, kan du selv komme frem til hvad drømmene egentlig betyder.

Læs også: Derfor vælger nogle at fake orgasme

Drøm sødt og med masser af saftige sexdrømme – det er jo trods alt kun en drøm.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

En saftig sexdrøm om fx. en kollega, ex eller veninde er ikke nødvendigvis udtryk for, at du gerne vil have sex med personen.

Se Også