Lækkert lingeri

udgivet:

Sugardating – Kun for pengenes skyld?

Fænomenet sugardating, sugardeals og sugardaddy har efterhånden floreret rundt blandt unge mennesker i et godt stykke tid. Og det virker som om, at vi for kort tid siden blev ramt af en hel bølge af interesse for netop dette emne. Men hvad betyder det egentligt at sugardate? Hvad indebærer det? Og er du i så fald billig, materialistisk og overfladisk, hvis du bevæger dig ind i feltet af sugardeals og får dig en sugardaddy?

Da jeg for aller første gang blev introduceret til sugardating, må jeg indrømme, at jeg blev stødt helt ind til benet. Stødt i forhold til det, jeg står for som kvinde. Jeg blev udfordret på mine stærke holdninger omkring selvstændighed, respekt og værdighed.

Men jeg blev efterhånden mere oplyst om fænomenet gennem venner og interviews i medierne. Og så må jeg indrømme, at min tankegang har ændret sig en hel del sidenhen. Jeg er normalt meget åben over for folks forskellige lyster og interesser for samme, så jeg tænker et eller andet sted jeg også skal være det lige her.

Luder eller livsnyder?

Trods det at ordene sugardating, sugardeals og sugardaddy ikke ligefrem kaster en positiv klang af sig, så tror jeg, at der kan være så meget mere i det end de fleste lige går og tror. Og at det at have en sugardaddy, eller at lave en sugardeal, i nogle tilfælde rent faktisk kan kaste noget positivt af sig. Også uden at du bør blive betegnet som en luder.

Jeg tror, at sugardating sagtens kan være meget mere end bare sex for penge. Og at det ikke blot er for unge mennesker, men for folk i alle aldre. Efter min opfattelse kan sugardating handle lige så meget om eventyr, tryghed, rejser, candlelight dinner, lækre gaver, fede oplevelser og ikke mindst god kemi. God kemi og tætte relationer, mennesker imellem.

Kunne jeg selv finde på at sugardate?

Jeg ser så ofte gude-smukke, unge kvinder, der finder sammen med mænd, der er meget ældre end dem selv. Mange af disse forhold handler om ægte kærlighed, men jeg tror helt sikkert, at der er ligeså mange, der ikke gør. Og hvad er forskellen i virkeligheden så?

Hvis du spørger mig om jeg selv kunne finde på at sugardate, må mit svar nok være nej. Jeg tror, at enten kan du, eller også kan du ikke. Og hvis jeg i så fald kastede mig ud i det, ville det stride for meget imod den person, som jeg er. Men bare fordi det ikke lige er mig, er der intet galt i at andre gør det. Og så længe du har det godt med det, bør du selvfølgelig ikke dømmes.

Det vigtigste er, at du kan se dig selv i øjnene, at du holder fast i den du er. Og hvad du står for. Gå aldrig på kompromis med dig selv for andres skyld. Træd ikke over en grænse, du ikke kan vende tilbage på.

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at høre fra dig, hvis du har oplevelser med sugardating eller kender en som har. Du kan skrive helt privat til mig på: ml@missgrey.dk Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rigtig god weekend og et stort kram fra Miss Lara <3

OBS: Missgrey.dk opfordrer ikke til sugardating. Tilmed skal du altid huske digital sikkerhed. Send ikke billeder, nummer etc. til personer, som virker mistænkelige.

Se Også