Miss Grey Pigerne

udgivet:

Velkommen til det nye Miss Grey univers (2016)

Kære Læsere

Så er der endelig gang i Missgrey.dk igen. Vi har fået ny hjemmeside, og det er første skridt på vejen mod det fedeste univers for unge kvinder, som ønsker at blive en del af noget helt anderledes og nyt, er taget.

Missgrey.dk er ikke en almindelig blog.

Miss Grey er først og fremmest anderledes, fordi Miss Grey består af en gruppe unge kvinder, som du som læser, kan få lov af følge tæt inde på livet. Den gruppe, som du kan følge, består af Miss Vanilla, Miss Lara, Miss Quinn og Miss Felicity. De fire bloggere har tidligere været på tur sammen, hvilket du kan læse om lige her. Idéen bag de 4 unge kvinder er, at du som læser skal kunne finde mindst én, som du kan identificere dig med. Spørgsmål er nemlig, hvem du kommer til at holde mest af og hvem, som du har mest lyst til at følge tæt inde på livet her hos Miss Grey?

Hvad er det nye Miss Grey univers?

Miss Grey startede som en sexblog med stor inspiration i “Fifty Shades of Grey”. Surprise. Men idag, er Miss Grey meget mere end det. Foruden “Fifty Shades of Grey” er der kommet en hel Communitydel med, som betyder, at Miss Grey eksisterer igennem sine læsere, som skal føle sig som medejere og medskabere af Miss Grey. Hvis I har spørgsmål til de 4 bloggere, så kan I altid skrive i deres kommentarfelter eller på deres mails. Hvis I har idéer til universet, må I altid skrive på missgreydk@gmail.com, og endelig kan I følge med på Communitysiden, som også byder på gæstebloggere og læserhistorier. Så har du en læserhistorie, om en vild sexoplevelse, dengang du mødte Mr. Right eller noget helt tredje, så kan du sende den ind på missgreydk@gmail.com. Det er også muligt at følge med på Facebook og Instagram, som byder på mere humor og en skæv vinkel på det at være ung kvinde.

Hvem er de 4 bloggere i Miss Grey gruppen?

Selvom Miss Grey er et Community, som primært bliver skabt igennem sine læsere, så er det de 4 bloggere, som du kommer til at følge rigtig tæt på livet. I det følgende, kommer der derfor en præsentation af de 4 bloggere, og hvad du kan forvente af indlæg fra dem, skrevet med deres egne ord.

Miss Vanilla – Hvem er jeg?

Her på Miss Grey får i lov til at være med på første linje i alle hjørner af mit og min kæreste Mr. Teddys ret hektiske sexliv. Mr. Teddy og jeg har været sammen i lidt over et år, og i vil kunne følge med i vores eksperimentering med vennepar og firkanter, i vores søgen på det perfekte stykke sexlegetøj, og i vores fascination af manden og kvindens G-punkt. Her på Miss Grey er jeg hudløs ærlig omkring alle aspekter af et sexliv i et monogamt forhold, og vil her fortælle om mine erfaringer med opståede problematikker når det kommer til dillermænd og tissekoner.
Som sexblogger repræsenterer jeg vaniljesex, men med masser af ekstra glasur og smagsnuancer. Jeg er en sensitiv tryghedsnarkoman, der ser en tæt relation mellem sex og kærlighed. Her hjælper Mr. Teddy med at give tryghed, så vi sammen kan drysse godt med krymmel på vores fælles vaniljeis.
I vil også opleve at jeg er en forkæmper for kvindekroppen og kvindens selvtillid når det kommer til hendes udseende under sex. I mine blogindlæg vil jeg fortælle og berette om mine egne erfaringer, netop for at nedbryde tabuet omkring at kun kvinder med perfekte kroppe kan have et smækker lækkert sexliv.
Så glæd jer til at læse med fra aller første række når det bliver hudløst ærligt og hylende morsomt her på Miss Grey

Velkommen til min verden – Miss Felicity

På min blog møder I en ung kvinde i tyverne med en livlig fantasi og fart over feltet, når det kommer til sex. Jeg er på jagt efter mine seksuelle grænser, som jeg endnu ikke har fundet, selvom jeg har eksperimenteret med mange forskellige former for sex – blandt andet indenfor BDSM-verdenen. Disse eksperimenter vil jeg fortælle jer meget mere om i mine indlæg, hvor I kan læse om mine ucensurerede tanker, holdninger og følelser i forhold alt fra mine akavede onenight-stands til mine mere grænsesøgende seksuelle eskapader.

Efter mange år som single og onlinedater, har jeg endelig fundet kærligheden i cyber-space. Det har medført, at jeg efterhånden har fundet mig godt til rette i et fast forhold med Mr. Boyfriend, som er alt det, jeg altid har drømt om. På bloggen vil I derfor få et indblik i min oplevelse af overgangen fra et vildt singleliv til et monogamt parforhold.

Når det kommer til sex, har jeg har et passioneret sexdrive og en stor seksuel appetit, hvilket gør, at der kun er få fyre, der har formået at tilfredsstille mig fuldt ud. Min personlighed bærer præg af et stort behov for kontrol i alle livets aspekter – bortset fra mit sexliv. Her er det bedste for mig nemlig at kunne afgive kontrollen til en dominerende mand, der tager, det han vil have det, når han vil have det. At være underdanig giver mig det vildeste kick, fordi det er befriende at give mig 100 % hen til sex i stedet for at skulle kontrollere alt, hvad der sker omkring mig. Jeg er vel ikke den eneste kvinde, der har det sådan… am I right?

Sex fylder utrolig meget i mit liv. Derfor er min største drøm at blive uddannet klinisk sexolog. På den måde kan jeg kombinere min lidenskab for sex med min karriere og mit fundamentale behov for at hjælpe andre. Selvom jeg endnu ikke er uddannet, brænder jeg virkelig meget for at rådgive unge kvinder i forhold til sex ud fra mine egne erfaringer, fordi jeg tror på, at det er vigtigt, at man kan spejle sig i ens seksuelle rådgiver. Derudover bruger jeg en del tid på at læse faglitteratur og videnskabelige artikler om sex. Derfor vil jeg dele en række guldkorn omkring sex og parforhold med jer, hvor mine råd kommer fra en ung kvinde og gives videre til en anden. Jeg vil rigtig gerne skabe et fællesskab med jer kære læsere, og jeg glæder mig utrolig meget til sætte gang i en sexet debat. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til min verden.

Miss Quinn – byd velkommen til Anastasia Steele

Jeg er en ung kvinde, der har oplevet 23 somre. Jeg er til dagligt studerende, hårdtarbejdende og hamrende forelsket i min Mr. Grey, som jeg nu har delt et år af mit liv med, og klassisk som hans navn er, så betegner han faktisk perfekt vores kendte Christian Grey, bare med lidt mere kærlighed indover. Udover at have travlt med at flyve på den lyserøde sky og selvfølgelig få styr på karrieren, træner jeg 2-3 gange i ugen, mest for at se godt ud, når tøjet ryger af.

Min personlighed vil nok bedst beskrives som den flirtende følsomme type, der normalt virker meget uskyldig, men inderst inde gemmer på en sexhungrende kvinde, der gerne tigger og beder om at få den hårdere. Dog er jeg også typen der ofte er usikker, og gemmer usikkerheden bag dårlig humor og akavede øjeblikke.
I sengen er det gerne Mr. Grey der bestemmer, da jeg her tilsidesætter min usikkerhed, men jeg har bestemt intet imod at bestemme lidt – jeg har vel også noget at skulle have sagt i forhold til min tilfredsstillelse, ikke? 😉

Men hvad kan I så forvente af mine indlæg? Jeg kan ligeså godt ligge klart ud fra start. Du kan forvente, at jeg i mine indlæg vil være hudløs ærlig omkring alt; Sex, kærlighed, op –og nedture, forholdet til Mr. Grey og problematikker eller positive ting, der måtte opstå i forholdet nu og da. Da jeg er i et fast forhold, vil I som læsere, opleve en verden, hvor to tossede modsætninger prøver at få parforholdet til at fungere. Vi kommer af to forskellige verdener, har to vidt forskellige livssyn, og har hver sin måde at nyde livet og opleve tingene på.
Selvom Mr. Grey og jeg har brugt lidt over et år sammen, knepper vi, som havde vi lige mødtes. Vi er stadig ligeså nyforelsket som da vi mødtes! Alt har dog ikke været lutter kærlighed med Mr. Grey, og det vil bestemt også blive udfoldet i bloggen. (Hvad Mr. Grey får mig til og skubber mig ud i seksuelt og den sjove side!)

For ikke at kede jer for meget, kan I dog også forvente en blog, hvor der vil være tips, tricks og råd til blandt andet den første date, den første gang eller sågar bare hvordan jeg selv oplevede mit første knald, mit første fald og endda mine mange uheldige dates, der kan få jer til at vride tæerne. Du bliver som læser langsomt en del af min hverdag, og til sidst en del min verden. Jeg lukker jer ind, hvor kun min bedste veninde er, og I får lov at opleve alt fra første parket!

Jeg glæder mig til at trække jer ind, hvor ingen har været før, og samtidig blive en del af jeres hverdag.

Miss Lara – Kontrol, sex og følelser

Jeg er en ung kvinde midt i tyverne med et stort og sultent sexdrive. Det som I kan forvente af mig som blogger er åbenhed omkring det at være single og være udforskende på mange forskellige parametre. Jeg er – lige nu – den eneste single på Miss Grey, og derfor vil jeg tage jer med ind i min verden, hvor jeg mærker friheden men ses med enten forskellige eller en fast partner alligevel. Jeg vil berøre både fordele men også de tabuer, der måtte ligge omkring det ikke at holde sig til en fast partner, men bevæge sig rundt i flere. Jeg er en blogger, som taler lige ud af posen med meget stærke holdninger til tingene, som jeg skal have debatteret. Jeg er den ultimative kontrolfører og en kvinde med styr på både livet, hvem jeg selv er og karrieren. Jeg søger den store kærlighed og har et mål om at slå mig ned i en kernefamilie. Dog er jeg stadig tøvende omkring kærligheden og det at give mig hen til et andet menneske igen, da jeg oftest har mødt ekstrem modgang. Jeg vil gerne råbe højt omkring alle de ting som andre folk kun tør tænke.

Se Også