Min første gang

udgivet:

Min første gang med SEX

Kære læser

Min første gang med sex, og min første seksuelle oplevede, var virkelig kikset og ikke noget at råbe hurra over. Vi har alle været unge og dumme. To ord der egentlig beskriver min første gang meget godt. Men helt ærligt, så tror jeg, at det er de færreste, der har en god oplevelse med sex første gang. Især hvis det er begge parter, der er for unge, til at ane hvad de laver.

Small-town girl & small-town guy

Jeg kan ikke engang huske mit første kys. Men jeg ved, at det var med min første kæreste. Vi gik i klasse sammen. Vi legede endda sammen, da vi var yngre og var kærester første gang, mens vi var børn. Uden at være helt sikker på, hvordan det forhold startede og sluttede, gled det nok ud i sandet lige så langsomt. Jeg har aldrig været forelsket i ham, men jeg tror bare, at det var naturligt for os at blive kærester i teenager-alderen efter så mange års venskab.

Desuden kommer jeg fra en lille by og udvalget af fyre var ikke voldsomt. Men jeg kan faktisk huske, at jeg havde et crush på den populære fyr i klassen ved siden af. Det var ikke engang en rigtig forelskelse. For jeg kan huske, at jeg havde læst om forelskelse og set det på film, og jeg ville vildt gerne selv prøve det. Så jeg besluttede mig for, at det skulle være i den uopnåelige fyr med strithår fra parallelklassen, jeg skulle være forelsket. Virkelig romantisk, I know!

Nå men det var jo min første kæreste, og min første gang med sex, som vi kom fra! Jeg mistede min mødom ekstremt tidligt. Jeg var den allerførste i min klasse og jeg var kun 13 år. Jeg er ikke just stolt af, at det skete så tidligt. Det er ALT for tidligt, hvis du spørger mig i dag og faktisk også ulovligt. Men dengang syntes jeg, at det var skønt, at det var overstået. Der gik ikke længe fra, at jeg legede, til at jeg havde sex, og det er jo ikke sådan det skal være.

”Alle de andre gør det jo…”

Vi havde været kærester et lille års tid, men var ikke så tit alene sammen, da vi ofte var sammen med vores fællesvenner. Det var ikke min sædvanlige vennekreds, det var mere hans. Den vennegruppe bestod af en pige fra min klasse, hendes badboy fra en anden skole og hans ældre venner. De var lidt “det dårlige selskab”, inden det for alvor blev dårligt. Drengene røg smøgere og lavede lidt ballade på det tidspunkt. Men senere blev flere af dem småkriminelle og røg ud i noget skidt. Det var jeg heldigvis ikke en del af. På det her tidspunkt var vi meget unge, så helvede var ikke brudt løs endnu.

En dag vi var alene sammen spurgte min kæreste, om vi ikke skulle prøve at have sex? Jeg kan ikke huske, hvordan han spurgte, men jeg kan huske at min første reaktion… ØH NEJ. Men han pressede på og blev ved med at insistere. En af hans argumenter var faktisk, ”at alle de andre gjorde det, så vi kunne jo også lige så godt.” (Husk på, at vi gik i syvende klasse og vi kun var 13 år). Men jeg overgav mig. Det skulle jo gøres på et eller andet tidspunkt, og han havde jo nok ret…

Læs også: Min første gang jeg havde sex med en pige

Teenageværelse, kondomer og forældre

Vi gik ind i hans seng og skulle prøve det her sex, som vi havde hørt så meget om. I det mindste var han ansvarlig nok til at have kondomer på lager. Vi havde jo haft seksualundervisning og skulle ikke risikere ulykker.

Vores forspil var… Ikke eksisterende. Han ikke så meget som kyssede mig. Jeg er også ret sikker på, at vi kun havde smidt bukserne og beholdt trøjerne på. (virkelig frækt, ikke?). Jeg kan huske, hvor flov jeg var over at være halvnøgen, og skulle ligge der med spredte ben. Hele min krop og mit sind var overvældet af nervøsitet. Men han var klar, og det var hans pik desuden også.

Vi var så vildt uerfarne og anede ikke, hvad vi havde gang i. Samtidig var vi voldsomt bange for, at hans forældre ville høre os, eller værre: At de ville komme ind. Han prøvede at presse den ind, men jeg var PÅ INGEN måde våd. Jeg ikke så meget som havde haft en finger i mig, så det var altså helt umuligt. Vi fumlede længe rundt. Eller rettere sagt; det var mest ham, der gjorde det. Jeg var så nervøs og genert – og ventetiden gjorde det værre og værre.

Min første gang med sex endte med, at han satte en sang på efter mit ønske for at få mig til at slappe af. Mit corny teenager hjerte valgte Belinda Castle – Heaven is a place on earth. Men det hjalp ikke. Han kunne på ingen måde trænge ind i mig. Det gjorde ikke direkte ondt, men det strammede og var sindssygt ubehageligt, hver gang han prøvede. Han foreslog, at vi skulle prøve bagfra. Min første tanke var NEJ! Jeg kan simpelthen ikke miste min mødom i en pornostilling. Igen sagde jeg nej, men igen fik han mig overtalt. Jeg kunne ikke ligge stille og det hjalp på ingen måde.

Læs også: Min første gang med sex i en bil

Med himmeludsigt og fuglesang

Nu går historien hen og bliver virkelig… Kikset og sørgelig. Vi fik nemlig så mange chok, fordi at vi troede, at hans forældre ville komme ind, at vi valgte at skifte lokation. Afbrydelserne hjalp nemlig ikke på den anspændte situation. Så hans forslag var, at vi tog hans motorcrosser og kørte ud til den nærmeste skov, hvor vi kunne være i fred… And so we did.

Vi drønede afsted mens solen stod højt på himlen. Han lagde hans jakke på skovbunden. Jeg trak skeptisk mine jeans ned og han placerede sig mellem mine ben endnu engang. Jeg kiggede ikke engang på ham, fordi jeg var så angstprovokeret af hele situationen. I stedet stirrede jeg op i himlen og på et halvvæltet træ. Jeg tror det hjalp mig til at slappe af for pludselig skete det. He popped my cherry. Det gjorde utroligt nok ikke ondt, men det var sindssygt ubehageligt.

Jeg tror slet ikke, at vi kiggede på hinanden. Vi fik det bare overstået så hurtigt som muligt. Jeg har ingen idé om, hvor langt tid det varede. Men jeg tror, at det var ovre i løbet af et par minutter. Han smed kondomet i skovbunden og jeg skyndte mig at få tøjet på. Og lad mig bare sige det sådan, at det ikke er særlig behageligt at sidde på en motorcrosser, lige efter at have mistet sin mødom… AV!

PSST… er der forskel på sex med en ung versus mere moden mand? Læs et blogindlæg om første gang med en ældre mand.

Hvad skete der med os?

Det viste sig, at jeg blev den første i klassen til at miste min mødom. Den anden pige i slænget, havde ikke engang mistet hendes endnu. What a jerk. Vi prøvede at have sex nogle gange efterfølgende, men det var bare aldrig rart for mig. Der var aldrig noget forspil eller noget klitorisaktion. Jeg var for genert til at gøre noget og vidste ikke, hvad jeg overhovedet kunne gøre andet end at tage imod.

Engang sprang kondomet imens vi havde sex hjemme hos mig. Der kom både sæd på min væg og i mig. Vi blev vildt forskrækkede og jeg LØB i bad. Vores største frygt var i det øjeblik, at jeg blev gravid. Kunne du forestille dig den historie? ”Teenager bliver gravid efter kondomeksplosion…”

Kort tid efter vores seksuelle debut, havde jeg besluttet mig for at gå fra ham. For han var virkelig ikke sød ved mig. Han var typen, der spillede cool over for hans venner, når de var der. Men han nåede desværre at gøre det først, satans! Det var vildt akavet længe fordi vi gik i samme klasse. Han var så fræk og sprede rygter om mig. Så jeg sagde til alle, at han havde en stor busk. (Så kunne han lære det… Eller noget)

Tak fordi du læste med. Lige til slut vil jeg gerne lige sige: Kære jomfru. Lad være med at give den op til den første idiot, der spørger. Du kan godt se på historiens udvikling, at vi kun var umodne børn. Jeg fortryder det ikke, men jeg er sikker på, at jeg havde haft en meget bedre oplevelse, hvis jeg havde ventet nogle flere år.

Over and out – Miss Curious

Herunder finder du et sjovt klip med 100 mennesker, som fortæller om “Min første gang med sex”. Er du mere erfaren, kan du hoppe over på Missgreyclub.dk, hvor der er sexnoveller, sexopgaver og rabatkoder til Sinful.dk og Sexshop.dk. <3

Se Også