Min første gang med en ældre mand

udgivet:

Min første gang med… en ældre mand

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere.

Jeg vil i dette blogindlæg fortælle om endnu en af mine egne første gange. Denne gang handler det om min første gang med en ældre mand, som jeg endte med at have et længerevarende seksuelt forhold til. Når jeg siger ældre mand, er der i dette tilfælde tale om en aldersforskel på 14 år. Det førte nogle udfordringer med sig allerede fra starten af, som jeg også fortæller om i dette indlæg.

God fornøjelse!

Netdating og ældre mænd

Gennem mine mange år som single har jeg haft en lang række forskellige netdating profiler. Som ung kvinde oplever man ofte, at der er ældre mænd, som henvender sig til en. Mine oplevelser på dette område har i langt de fleste tilfælde været negative, fordi de udelukkende betragtede mig som ungt kød. En dag modtog jeg et brev fra en ældre mand i trediverne, som gerne ville skrive. Hans brev var anderledes, da han tog udgangspunkt i min personlige profiltekst frem for min alder. Samtidig var det formuleret på en sofistikeret og interessant måde, der fangede mig. Det fik mig til at besvare et brev fra en ældre mand for første gang nogensinde.

LÆS OGSÅ: Vores ultimative guide til sexspil

Jeg lagde faktisk først mærke til, at han var en ældre mand, da han selv påpegede det. Vi havde skrevet sammen et par dage, og han var blevet bekymret for, at hans alder ville afskrække mig. Jeg så det egentlig ikke som et problem, hvilket jeg gjorde klart for ham. Derfor fortsatte vores kontakt gennem en længere periode, inden han inviterede mig ud. I første omgang fik jeg kolde fødder og aflyste, selvom jeg allerede var en smule vild med ham. Jeg var nemlig bange for, at han ville afvise mig, når vi mødtes i virkeligheden, fordi det ville gå op for ham, at jeg ikke var moden nok.

Den første date

Der gik et stykke tid, inden han inviterede mig på en ny date. I det tidsrum havde mine nærmeste overbevist mig om, at alder bare var et tal, så hvis jeg virkelig syntes, at han var så sød, skulle jeg også give ham en chance. Det valgte jeg så at gøre.

Vores første date var meget intens. For det første varede den bogstavelig talt et halvt døgn. Dernæst gik det op for mig, at vi overhovedet ikke var samme sted i livet. Han havde langt mere livserfaring end mig på alle områder, hvilket jeg fandt yderst fascinerende. Sidst men ikke mindst var jeg virkelig tiltrukket af ham, og hans komplimenter fortalte mig, at han havde det på samme måde med mig. Stemningen mellem os var derfor elektrisk, da han fulgte mig til min hoveddør og ville forlade mig uden et godnatkys. Det gav mig en følelse af tomhed indeni, som jeg udfyldte ved at give ham et kys, hvorefter jeg inviterede ham med op.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du igang med dominans i soveværelset

Mit livs længste forspil

Han accepterede heldigvis min invitation, og der gik ikke mange øjeblikke, inden vi lå på sofaen og råsnavede. Han fik mig ud af tøjet på min overkrop, så han kunne komme til at kærtegne mine bryster. Jeg var i ekstase. Det føltes så forbudt og beskidt at blive befamlet af en mand, der var mere end ti år ældre end mig. Hans livserfaring skinnede igennem, da vi lå i denne hede optakt til det, jeg forventede, at der ville blive den vildeste nat i min seksuelle historie. Min forventning blev hurtigt afkræftet, for i det øjeblik han havde fået kørt mig helt op i det røde felt, stoppede han.

Jeg kiggede undrende på hans stive pik, mens han forklarede mig, at han ville foretrække at vente til, vi havde lært hinanden bedre at kende. Derefter tog han hjem, mens jeg følte mig som et stort spørgsmålstegn. Hvad var meningen så med at komme med op?

På den næste date fortsatte vi, hvor vi slap. Jeg sad på ovenpå ham, så han havde frit udsyn til min nøgne krop. Hans fingre gled langsomt og kærligt ned langs min rygsøjle, hvilket fik mig til at stønne længselsfuldt, mens mit underliv trak sig sammen. Denne gang fik jeg heldigvis lov til at udforske mere af denne ældre mand, da jeg nåede at sutte ham, inden han endnu engang blokkede bremsen. Hans stenhårde pik var jo en soleklar indikation på, at han også havde lyst til mig, så jeg forstod ikke helt, hvorfor han syntes, vi skulle vente lidt endnu. Han forsikrede mig om, at det ville blive bedre af at vente. Hans intention var at pirre mig så meget, at jeg ville tigge ham om at kneppe mig. Alt godt kommer til den, der venter, sagde han frækt.

ældre mand

Den knaldgode finale

Fra den dag var jeg ved at sprænges af liderlighed. Denne ældre mand var virkelig kommet ind under huden på mig. Jeg var opslugt af lyst – jeg måtte bare have ham! Derfor brugte jeg alle de klassiske tricks med stearinlys og frækt undertøj til at sætte gang i festen på vores tredje date.

Imellem anden og tredje date havde jeg også fyret godt op under ham med frække beskeder og telefonopkald. Derfor var han heldigvis ligeså liderlig som mig, så ventetiden var endelig ovre. Jeg modtog ham i entreen i undertøj. Han kastede sig over mig med det samme og førte mig direkte ind i stuen, hvor han smed mig på sofaen. Jeg lå på ryggen, da han krængede mine bryster fri af BH’en og nuldrede  mine brystvorter lystigt, mens han kyssede mig begærligt. Hans hænder bevægede sig ned langs begge sider med kurs mod min trussekant samtidig med, at han slikkede mig i øret og fik mig til at stønne af nydelse.

Han fik trusserne af mig og indså, at jeg var drivvåd, hvilket gjorde, at han trængte direkte op i min villige fisse. Han stødte helt i bund fra starten, hvor hans tempo var langsomt og roligt i begyndelsen. Kort efter tog fat om hans baller og lagde op til, at han satte farten op, blev hans stød hurtigere og hårdere, hvilket gjorde, at jeg kom. Han fulgte trop i det øjeblik, at min orgasme eppede ud.

Her slutter historien om min første gang med en ældre mand.

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til at høre jeres historier.

Miss Felicity

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også