Kære læsere.

Denne gang vil jeg fortælle jer om den første gang jeg dyrkede sex i en bil. Det var med blandede følelser, at jeg kastede mig ud i en natlig køretur sammen med ‘Masteren’. Selvom det ikke levede op til mine forventninger om, at vi skulle have svedig og dampede hed sex ligesom Jack og Rose havde i ‘Titanic’, var der nogle gode elementer, som gjorde min første gang med sex i en bil ret spændende. Jeg håber derfor, at indlægget her kan inspirere jer til at tage på nogle frække køreture i fremtiden.

God læselyst!

Når begær overtrumfer bekymringer

Jeg havde været involveret med ‘Masteren’ gennem en længere periode. Alligevel var vi endnu ikke kommet til den del af vores forhold, hvor jeg adlød hans mindste vink. Vi skrev jævnligt sammen for at aftale, hvordan tingene skulle udspille sig næste gang, vi mødtes. Denne gang insisterede han på, at vi skulle dyrke sex i hans bil. Jeg var meget skeptisk. Først og fremmest var jeg bange for at blive opdaget. For sig mig lige engang – er det ikke ulovligt at have sex i en bil? Jeg havde ikke ligefrem den store lyst til at blive arresteret for at dyrke sex i en bil, når jeg havde en lejlighed, hvor vi kunne kneppe ligeså tosset, som vi havde lyst til, uden at der var noget forkert i det. Derudover stolede jeg ikke nok på ham til at køre med ham ud på en rasteplads midt om natten. Hvad skulle jeg gøre, hvis han smed mig ud af bilen og efterlod mig, når vi var færdige? Jeg sagde derfor nej til hans plan og troede ikke, jeg ville høre mere om det. Men som det har været så mange gange før, blev det først rigtig spændende for ham i det øjeblik, at jeg sagde fra overfor ham.

På trods af mine mange bekymringer ved dette scenarie, endte det med, at jeg gik med til det. ‘Masteren’ havde nemlig en uovertruffen evne til at overtale mig til at overskride mine seksuelle grænser. Han fik mig til at føle mig speciel, fordi han ville udleve sine seksuelle fantasier sammen med mig. Efter han havde sendt et yderst detaljeret manuskript, der beskrev, hvordan denne frække køretur skulle udspille sig, var jeg solgt. Min længsel efter ham og den efterfølgende rus jeg fik ved at prøve noget nyt, overtrumfede mine bekymringer.

Den nøgne passager og en guffer til føreren

Han kommanderede mig ind på bagsædet i det øjeblik, jeg kom ned på parkeringspladsen. Jeg rystede over hele kroppen, da jeg satte mig ind. Jeg var virkelig nervøs, for vi ikke havde aftalt, hvor vi kørte hen. Selvom jeg spurgte flere gange, ville han ikke afsløre, hvilken destination han havde planlagt som mål for denne køretur. Tankerne kørte rundt i mit hoved, mens jeg kunne høre mit hjerte slå hårdt i min brystkasse.

‘Masteren’ holdt øje med mig i bakspejlet og afbrød min tankestrøm ved at beordre mig til at smide tøjet. Jeg var målløs. Havde han tænkt sig at jeg skulle sidde nøgen på bagsædet af hans bil, mens vi kørte gennem byen, hvor folk på gaden kunne se mig gennem bilruderne? Jeg nægtede, hvilket gav anledning til en længerevarende diskussion, som ikke ligefrem gjorde stemningen sexet på nogen måde. Jeg følte mig utilpas og magtesløs. På den ene side havde jeg lyst til at give op. På den anden side ville jeg ikke risikere at ødelægge min og ‘Masterens’ relation. Derfor gav jeg efter for hans ønske, da vi kørte ud på en mørk og øde landevej.

Vi havde kørt på landevejen et stykke tid, da han drejede ind på en lang og grusbelagt sti, hvor han stoppede bilen, inden han bad mig om at sætte mig over på forsædet. Jeg ville ikke ødelægge stemningen yderligere, så jeg adlød ham. Han kiggede mig dybt i øjnene og sagde: “Vi er der lige om lidt. Mens jeg kører det sidste stykke, skal du sutte min pik.” Jeg kiggede bekymret på ham. Var det ikke farligt? Han kunne jo køre af vejen. Det var som om, han læste mine tanker, for derefter sagde han: “Der sker ikke noget. Der er ingen trafik, og jeg kører langsomt det sidste stykke”. Han lynede ned i hans bukser og lod pikken komme til syne. Jeg gjorde, som jeg fik besked på og begyndte at sutte ham, mens han kørte det sidste stykke vej ind på en parkeringsplads midt i et skovområde. Selvom pikken blev stiv øjeblikkeligt, kunne det ikke mærkes på hans kørsel. Det var enormt grænseoverskridende at have hans pik i munden, mens han kørte bilen, men samtidig føltes det så forbudt, at jeg nærmest ikke kunne være i mig selv. Det var noget af det frækkeste, jeg nogensinde har prøvet.

sex i en bil

Taget på fersk gerning

Vi nåede vores destination, og tiden var kommet til at jeg skulle dyrke sex i en bil for første gang. Adrenalinet susede gennem min krop, da han slukkede bilen. Min nervøsitet var blevet erstattet af rendyrket liderlighed. Jeg kunne nærmest ikke vente med at mærke hans stive pik oppe i mig. Men i stedet for at gennemkneppe mig på stedet, steg ‘Masteren’ ud af bilen. Der er jo ikke særlig meget plads at udfolde sig på i en almindelig personbil. Derfor skulle han i gang med at lægge sæderne ned, så vi bedre kunne komme til. Efter at have lagt forsædet ned, rodede vi rundt på bagsædet alt for længe til, at jeg kunne holde masken. Jeg fandt situationen utrolig komisk, for hvor dumt er det ikke lige at bruge så meget tid på at køre frem og tilbage uden at kunne dyrke sex som planlagt? Jeg brød derfor ud i latter på grund af det akavede bil-roderi.

Mit grineflip gjorde ‘Masteren’ irriteret, hvilket fik ham til at smide mig ind over forsædet, så jeg lå med overkroppen ind over sædet, mens min røv strittede mod ham. Han bandt mine hænder sammen meget hårdt – så hårdt at jeg faktisk endte med at have et mindre sår fra rebet om mit ene håndled, da vi var færdige. Derefter trængte han hårdt og brutalt op i min fisse, mens han holdt mig for munden. Han var kun lige begyndt at kneppe mig, da vi så en anden bil komme kørende imod os. Han slukkede lyset i bilen, trak mig ned i bunden og bad mig om at blive der. Mit hjerte hamrede derudaf, da han kørte ud fra parkeringspladsen, mens jeg lå nede i bunden af bilen. Der var en rasteplads længere nede af vejen, som han drejede ind på, hvor jeg fik lov at stige ud, så han kunne befri mine hænder, så jeg kunne klæde mig på, inden turen gik tilbage til byen, hvor han efter en akavet køretur, satte mig af foran min lejlighed.

Min første gang med sex i en bil endte altså med, at jeg gik uforløst til køjs. Det var langt fra den bedste seksuelle oplevelse, jeg har haft, men jeg kan fortælle, at øvelse gør mester, så jeg vil klart anbefale jer at give bilsex en chance.

Har du allerede en oplevelse med bilsex, som du gerne vil dele med mig og/eller resten af bloggen, kan du sende den til mig på mf@missgrey.dk

– Miss Felicity.

Tidligere artikelDet frække år der gik
Næste artikelSådan gik det første skænderi med Mr. Boyfriend
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here