Sex med en pige

udgivet:

Min første gang jeg havde sex med en pige?

Kære Læsere!

Dagens indlæg bliver et ret personligt et af slagsen. Jeg skal nemlig fortælle jer om en helt ny oplevelse jeg har haft. Overskriften er sikkert ret afslørende, men her får I historien om første gang, jeg havde sex med en pige, og alle de afslørende følelsesmæssige tanker det har involveret.

Lad os tænke tilbage på…

Dengang jeg skrev her på bloggen at Mr. Teddy og jeg snakkede og eksperimenterede med det åbne forhold. Hvis du allerede nu kender til vores tanker og følelser omkring dette – så er vi klar til at springe videre.

Selv før vi valgte at eksperimentere med et åbent forhold, så har der altid været en forståelse fra begge vores sidder, at sex med en pige fra min side af altid ville være okay. Du må ikke spørge mig om hvorfor. Det er bare som om, at det er en mere accepteret idé, det med at to piger har sex. Ja, endda noget der kunne give ham en omstrejfende erektion blot ved tankestrejf.

Så det er en helt anden diskussion. Men lad os vende tilbage til sexdelen, når vi nu har fået sat på plads, at Mr. Teddy er helt med på hele oplevelsen. Jeg har altid fantaseret om at have sex med en anden pige, men aldrig rigtigt tænkt videre over det. På trods af, at jeg nok blandt mine veninder er anset som værende yderst seksuel, så ligger det meste i min personlighed. Eller, jeg er jo et ret seksuelt menneske og jeg elsker sex og gerne meget af det.

Men jeg er også ret følsom på sexfronten. Jeg har haft mange dårlige oplevelser, jeg sjældent snakker om, og til tider, er det svært for mig at sige nej, og nemt at blive udnyttet. Så det er nemt for mig at have en dårlig følelse efter sex. Jeg kan have det med min egen kæreste, især hvis vi ikke husker at have efter-sex.

Så hvor jeg vil hen med det her er, at lysten har været der, men frygten har forhindret mig i at tage skridtet. Jeg har været bange for en dårlig oplevelse, og for ikke at kunne finde ud af, hvordan det hele fungerer. Faktisk utrolig jomfruelig opførsel. Aldrig havde jeg drømt om at kalde mig selv for jomfruelig, men på pigesexfronten, har jeg måtte erkende at være rimelig på bar bund. Og det skulle da også vise sig at være noget af en udfordring.

Alkoholen er din bedste ven!

…og samtidig den sikre vej til dårlige beslutninger. Men lad os hurtigt få på plads, at alkoholen havde fundet sin vej til mavesækken, danseskoene var på, og der skulle danses lidt moderne på diverse disko-daskoer. Natten var mørk og kold, men de dansende spaghettiben og 18-årige drenge med alkoånde og slikhår udgjorde den perfekte aften.

Nu hvor vi har etableret grundlinjen for en aften, der skulle fyldes med seksuelle oplevelser, vil jeg hurtigt pointere, at denne kvinde jeg ville ende i seng med senere, var et bekendtskab jeg har haft igennem ret lang tid.

Jeg er ikke typen der går specielt meget i byen, eller drikker mig banke lam af alkohol. Men det sker dog engang imellem. Og denne aften var en af de værre, når det kom til alkoholen. Flere glimt forsvandt fra min hukommelse, og som sagt, beslutninger blev taget. Gode og dårlige.

Når jeg tænker tilbage på udgangspunktet for denne oplevelse, har jeg svært ved at kalde den god eller dårlig. Jeg tror jeg ønskede omstændigehederne skulle have været nogle andre. Jeg ville gerne have været mindre fuld. Men alkoholen den aften var også flydende mod for mig.

Jeg husker ikke at jeg tog en beslutning om at vi skulle hjem og være seksuelle. Vi har snakket om det mange gange. Hvad det var halvt i sjov, halvt seriøst. Jeg havde altid forestillet mig, at jeg skulle være den der tog intiativ, men faktisk føler jeg at min veninde var en stor del af motivationen til at det skete. I hvert fald de første par skridt..

Er fantasien så god som virkeligheden?

Som mand og som kvinde vil vi nok altid på sin hvis føle vi har hver vores roller at spille under sex. Roller som kan være sjove at eksperimentere med under sex. Men roller som også kan give et forudtaget billede af, hvordan sex foregår. Og jo, vi kan alle sammen godt forestille os, hvordan sex mellem to kvinder tager sig ud. Men der er alligevel mange ting, der er så anderledes. Er der en af os, der skal påtage os manderollen? Hvem skal være øverst, og hvem gør hvad først?

Jeg tror alkoholen i dette tilfælde gjorde positive og negative ting. Det var slet ikke så akavet, som det kunne være, men samtidig så kan kommunikationen knirke lidt. Personligt så elsker jeg at kysse med piger. Jeg vil næsten nå derud, hvor jeg syntes at det bedste ved hele denne oplevelse var kyssene.

Hvordan dyrker vi sex med hinanden?

Efter der var uddelt grin, pjat og vi fik smidt tøjet og kysset lidt – gik det hele mere ud på at eksperimentere. Det at eksperimentere med at undersøge og udforske en anden kvindekrop er vildt interessant. At opleve et andet par bryster, en anden fjappe og en anden skede er en vild oplevelse. Jeg elsker at kigge og undersøge. Når jeg tænker tilbage på mange af de første gange jeg havde sex, så gik det også meget ud på at mærke, kigge og slikke.

På trods af hvor forskellige vi er – så er vi også meget ens som kvinder. Smagen var den samme, åbningen den samme og udseendet nogenlunde det samme. På mange måder synes jeg, det var fantastisk at få lov til at udforske en anden kvindekrop på den måde.

Men jeg vil nok kalde hele oplevelsen for mere en udforskning end egentligt sex. Jeg har aldrig prøvet at slikke en anden kvinde før (ret åbentlyst), men desværre føler jeg, at alkoholen stjal meget af den oplevelse fra mig. Jeg husker ikke rigtigt hvad jeg tænkte eller gjorde under nogle steder af vores sex. Jeg ved at vi hev utroligt meget sexlegetøj op fra min lille skuffe, og det udgjorde en markant del af oplevelsen.

Men personligt for mig, så manglede der noget. Noget der bekræftede mig i at dette kun var ungdommelige seksuelle lege, en udforskning og eksperimentering med sin egen seksualitet.

Jeg mangler min ding dong?

En stor del af årsagen til, at jeg havde svært ved at klassificere oplevelsen som direkte sex, er den følelse jeg havde bagefter. Jeg måtte simpelthen erkende, at jeg havde haft en oplevelse af, at jeg manglede noget. Det kan ligeså vel være fordi at vi begge var meget berusede og nye i det hele – og derfor ikke gik så langt som vi kunne. Men det kan også være fordi at jeg simpelthen bare manglede vedhænget.

På trods af en god omgang slikning, masser af kys og sexlegetøj, så ville jeg have mere. Oplevelsen var i sig selv ret vild, men hvis jeg skulle gøre det igen skulle det muligvis være med mere indhold.

Det er tid til en ny oplevelse!

Og mine tanker løber straks hen til alle de fordele en trekant kan indeholde. For mig ville en mulig trekant indeholde det bedste fra begge verdener. Jeg ville føle at begge køn ville bringe unikke ting til bordet, og sammen skabe en utrolig seksuel oplevelse – gerne med mig lige i midten. Så for at runde min første gang jeg havde sex med en pige af, så er det en oplevelse jeg slet ikke ville være foruden. Hvis du ønsker at udfordre dig selv seksuelt, og opleve ting en mand ikke kan give dig – så synes jeg klart du skal hoppe ud i oplevelsen. Jeg ville aldrig selv kunne udfolde mig regelmæssigt i det lesbiske, men ligesom med mange andre ting inden for den seksuelle verden – så nød jeg også denne oplevelse på trods af min frygt og mange følelsesmæssige tanker.

Har du en oplevelse du gerne vil dele? Eller bare en masse personlige spørgsmål du gerne vil stille? Hvis du er mere nysgerrig, så er du velkommen til at sende en mail på mv@missgrey.dk

Du kan også smide en kommentar nedenunder med dit spørgsmål. Tusind tak fordi du, kære læser, læser med i disse ret personlige indlæg. Jeg håber du fik en smule bedre indsigt i, hvordan sådan en oplevelse kan være. Husk at mærke efter og altid gøre hvad der føles rigtigt for lige netop dig.

Much Love

Miss Vanilla

 

 

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

 

Se Også