Min første gang med sex - iført stilletter

udgivet:

Min første gang med… sex iført stiletter

Kære læsere.

Denne gang i min første gang med… vil jeg fortælle om en oplevelse, jeg havde for nylig med selveste Mr. Boyfriend, som er min nuværende kæreste. På trods af, at jeg har haft en del første gange sammen med ham, har jeg endnu ikke skrevet om ham i denne kategori. Disse første gange har jeg til gengæld skrevet om i andre blogindlæg. Her kan I blandt andet læse om min første gang med sexlegetøj.

Men tilbage til historien. For nu skal det handle om den første gang jeg havde sex iført stiletter.

Dressed for sex

I min verden er stiletter lig med sex. Når jeg går med dette fodtøj, føler jeg mig selvsikker og feminin. Alligevel er det sjældent, at jeg går med stilethæle, fordi det kun er relevant for mig ved særlige lejligheder. Derfor er jeg faktisk heller ikke super god til det, når det kommer til stykket. Den første del af aftenen går det sådan set fint, men pludselig har jeg fået en vabel eller også bliver mine fødder for trætte, hvilket gør, at det ikke længere ser særlig elegant ud, når jeg kommer gående i mine stiletter.

I anledning af min og Mr. Boyfriends halvårsdag, så jeg dog mit snit til at iføre mig stiletter, da vi skulle ud at spise på en meget fin restaurant. Så selvom der var tale om en ganske almindelig mandag for alle andre, gik jeg gennem byen i mit fineste outfit med min kæreste i hånden og stiletter på fødderne.

Så sad vi altså der på et af byens fineste spisesteder og fejrede kærligheden på en højhellig mandag. Mr. Boyfriend var pænt vild med mit look. Stiletterne og de selvsiddende strømper fik masser af opmærksomhed under middagen, da han komplimenterede disse ting op til flere gange, mens vi spiste. Samtidig sad vi meget tæt, da bordene var meget små, så det var let for ham at strejfe mit lår med hans hænder, der jævnligt fandt grænsen mellem nylon og hud under min kjole.

Bambi på glatis bliver forført

Efter et par timer og en tre-retters menu var vi begge to godt og grundigt liderlige. Derfor tog det ikke mange minutter for Mr. Boyfriend at få betalt og vende næsen hjemad. På vejen hjem faldt der tunge snefnug fra en stjerneklar himmel, hvilket gav aftenen et romantisk twist. Dog gjorde sneen det ret vanskeligt at gå i stiletterne. Turen hjem tog altså en smule længere tid end beregnet, men heldigvis endte det med at være aftenens sjove indslag.

Da vi endelig kom tilbage til lejligheden, blev jeg skubbet hårdt op mod væggen i entreen. Her kyssede Mr. Boyfriend mig begærligt, mens han rykkede let i mit hår for at bøje mit hoved tilbage, så han havde fri adgang til min mund. Hans tunge flettede sig sammen med min, mens hans hænder gik på opdagelse oppe under kjolen. Han kørte hænderne langs min mave og stoppede, da han ramte min stropløse BH. Han gramsede løs på mine bryster efter at have fået dem fri af BH’ens stramme greb, mens han kyssede mig på halsen.

Mine arme var placeret rundt om hans nakke under kysset og begyndte nu at arbejde sig ned mod hans bælte. Da jeg havde fået bæltet af, blev det tid til, at hans trøje skulle af, hvilket gjorde, at han blev nødt til at slippe brysterne. Herefter drejede han mig rundt og kyssede mig i nakken, mens han lynede kjolen ned, hvilket fik mig til at stønne liderligt. Hans kys banede sig vej ned langs med kjolens lynlås, som endte midt på rygsøjlen.

Jeg trådte ud af kjolen, mens jeg stadig stod med ansigtet mod væggen. Derefter havde jeg bar overkrop og var altså stadig iført G-streng, selvsiddende strømper og stiletter. Mr. Boyfriend satte sin mund mod mit øre, stønnede let og hviskede Mhhm. Mine ben var lige ved at give efter under mig, da der er direkte forbindelse mellem mit øre og min fisse. Jeg kunne samtidig mærke gåsehuden sprede sig i hele den ene side af kroppen.

Halvnøgen, men gennemkneppet

Vi satte efterfølgende kursen mod soveværelset. Da jeg satte mig på sengekanten for at tage sko og strømper af, lænede Mr. Boyfriend sig ind over mig og sagde med en meget bestemt tone. Behold det på. Jeg gjorde, som han sagde og lagde mig op i sengen med stiletter og selvsiddende strømper. Han kyssede indersiden af mit ene lår og arbejdede sig op mod G-strengen med hænderne og trak den til side.

Han lagde sig ned på maven for at lege med min klit og give mig finger, hvilket sendte en bølge af nydelse gennem min krop. Jeg kunne mærke, at jeg var drivvåd, og varmen fra mit underliv begyndte at sig til mine ben. Han satte sig op for at hive hans stive pik frem, som han borede op i mig. Vi startede blødt ud i den klassiske missionærstilling, men efter et stykke tid placerede jeg mine ben på hans skuldre, så han kunne trænge dybere op i mig. Kort tid efter satte han sig på knæ og kneppede mig hårdt, mens jeg strakte benene højt op i luften. Synet af de selvsiddende strømper og stiletterne var pivfrækt. Efter et par minutter i denne stilling udløste han et brøl og kom op i mig.

IMG_2009

Selvom jeg kun var halvnøgen, fik den altså ikke for lidt, da jeg dyrkede sex iført stilletter for første gang.

Har du erfaringer med at have stilletter på under sex? Eller er der en anden sexoplevelse du har lyst til at dele med mig og/eller resten af bloggen. Så skal du være hjertelig velkommen til at sende mig en mail på mf@missgrey.dk 

Du må også meget gerne kommentere indlægget, hvis du har lyst til at dele din mening eller har spørgsmål til mig.

Tak fordi I læste med – Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

 

 

Se Også