Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

De mest populære indlæg fra Miss Vanilla

Kære Læsere!

Det er jo altid interessant at læse lidt om, hvad folk egentligt er mest til, når det kommer til sex. Der er selvfølgelig stor forskel på mange af os, men i dagens indlæg har jeg samlet mine mest læste indlæg til jer læsere! Jeg ved ikke om du kan se en lille tendens her?

1. Analsex for nybegyndere

Det mest læste af mine indlæg på Missgrey er faktisk et ret gammelt indlæg. Her kommer jeg omkring, hvordan man som nybegynder bedst går igang med det der analsex – og hvilke forholdsregler man skal tage sig. Analsex er en ting mange par tænker på, og en populær ting til at spice tingene i soveværelset lidt op med.

Du kan læse indlægget her!

2. Kvinde – giv ham nu bare det blowjob!

Mit andet mest læste indlæg er et indlæg, som lagde meget op til debat. Jeg snakker om mænd og deres krævende behov for en guffer på pomfritten, men debaterer også om kvinders tendens til at tro, det handler om egoisme.. jeg gjorde mig en stor opdagelse…

Du kan læse indlægget her!

3. Analsex til ham – hvorfor ikke?

Mit tredje mest læste indlæg smutter over i samme kategori som det første – men denne gang handler det om ham og hans numsehul. Jeg skriver lidt om kvinders frygt for denne leg i soveværelset, mine egne forbehold og hvor fantastisk det er for mænd.

Du kan læse indlægget her!

4. Kvinde – onani er din bedste ven!

Mit fjerde mest læste indlæg handler om solosex og hvorfor netop dette er så godt for dig som kvinde. Jeg skriver om, hvordan jeg lærte noget nyt om mig selv og hvordan det hjalp mit sexliv med Mr. Teddy.

Du kan læse indlægget lige her!

5. Sådan har de erfarne analsex

I mit femte mest læste indlæg bevæger vi os igen over i analsex. Denne gang skriver jeg med lidt ironi mellem linjerne om, hvordan du pifter jeres analsex op. Hvis I allerede har prøvet det åbenlyse, så giver jeg jer her et par frække og sjove tips til at videreudvikle.

Du kan læse indlægget her!

Jeg håber I fik dannet jer et lille overblik over de mest populære af mine indlæg her på Missgrey, så I er sikre på ikke at gå glip af noget!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også