Date en ældre mand for første gang

udgivet:

Læser: Dette er min oplevelse af at date en ældre mand for første gang

Jeg har aldrig fundet “ældre” mænd atraktive. Jeg har aldrig haft en kæreste, eller end datet en, der var mere end max 4 år ældre end jeg selv.

Med andre ord; jeg har kun været sammen med jævnaldrende fyre.

Men i sommers havde jeg den skønneste flirt med en mand – som jeg faktisk ikke kendte alderen på.

Denne flirt udviklede sig til dates. Og for mig noget helt nyt, og en meget “voksen” måde at date på. Mødes til brunch, og gåture på standen, og så kun lidt kys – hot, det var det… Men det her med at holde det sådan – har jeg ikke prøvet før. (Jaja, jeg har altid været lidt “løs” med de der dating “regler” haha..).

Og han gjorde en stor dyd ud af at behandle mig som en prinsesse, og virkelig gøre meget ud af, at han ikke var interesseret i sex lige med det samme – for det her skulle gøres rigtigt. (Selv om det efterhånden blev mere og mere tydeligt, at vi begge havde enormt meget lyst!)

Som en ven sagde til mig “sig mig er du ved at blive voksen” det grinte vi så lidt af.

Weekendtur til Sverige

Ugerne gik og vi sås med jævne mellemrum og havde en aftale om at skulle ses – med overnatning, den kommende fredag.

I starten af ugen op til, tikkede en SMS tikkede ind:

“Du skal til Sverige på fredag ?? og vi kommer først hjem lørdag over middag ❤️
Hvornår kan jeg hente dig…
PS. du skal ha’ et par vandresko og et par pæne sko med ?”

Så skal jeg ellers love for min indre gudinde hoppede og dansede!

Og på dette tidspunkt havde vi stadig ikke været i seng sammen.

Okay – den her mand han mener det ! Han vil mig, sådan for alvor!

Vi havde den skønneste overnatning på et lækkert hotel i Lund, romantisk, og vi snakkede om tusinde ting – og ja – vi havde den hotteste nat!

For et er, at mænd i en moden alder har fundet ud af, hvordan vi kvinder i virkeligheden drømmer om at blive behandlet, men det gælder altså ikke kun om dagen; Meget god sex har jeg fået – men det her er uden sammenligning! Den erfaring og selvsikkerhed, men stadig helt nede på jorden – og alt er tilladt at tale om – gør hele oplevelsen lige når helt nye højder.

Wauw siger jeg bare!

Og selv om der nu er gået nogle måneder siden vi begyndte at date – og nu er blevet kærester, sidder jeg stadig og kniber mig i armen. Han er simpelhen det skønneste menneske. En perfekt blanding af gentleman, voksent menneske, han er hurtigt blevet min ven, tilpas portion “Bad-boy” og min beskytter med store stærke arme.

LÆS OGSÅ: Miss Lara dater en militærmand

Dette er fordelene ved at date en ældre mand

  • De fordele der først springer mig i øjenene; jeg føler mig pludselig vildt ung og smuk (og bevares, han er heller ikke fedtet med at rose mig som person og mit udseende), han har en helt fantastisk ro, der er ikke meget der kan vælte ham eller hans humør – og det smitter!
  • Han er ikke bange for sine følelser, at tale om dem og fortælle hvordan han har det, eller hvad han føler for mig.
  • Det er tydeligt at mærke, at han har været igennem så mange ting i sit liv, har fundet sig selv og har styr på sit liv.
  • Jeg har fået en helt anden følelse af at være voksen. Og som han siger – han føler sig pludselig meget ung.
  • Samtidig er han meget bevidst om (måske belært af tidligere erfaringer): At han som mand skal oppe sig, være “på” og ikke ligge på den lade side – for så bliver vi som kvinder trætte af det og finder noget bedre.
  • En anden fordel ved et “voksent” forhold er at vi begge i høj grad bibeholder vores liv, dvs. der er tid og plads, rummelighed og forståelse for at vi forsat passer vores venner/veninder, har alenetid osv.

Date en ældre mand for første gang

Dette er de få ulemper ved at date en ældre mand

Der skal nok komme udfordringer, og der er ting hvor vi pga. aldersforskellen, ikke er ret ens.

  • Vi er fra to forskellige årtier, og har bestemt heller ikke helt samme musiksmag.
  • Vi er formenlig heller ikke særlige enige i politiske spørgesmål, men her har jeg på fornemmelsen at det kunne blive interessante samtaler, også om at være enige om at vi er uenige.
  • Der skal nok også blive situationer hvor der er ting jeg rigtig gerne vil, som han enten ikke gider eller har prøvet i sit liv. Men så er min tanke at i den slags situationer at i højere grad gribe fat i veninderne.

Han går heldigvis meget op i at vi får en masse oplevelser sammen.  Det er nu vi lever – og livet skal leves!

En ting jeg måske ikke nødvendigvis har så meget fokus på, jeg har jo hele tiden tænkt – der er masser af år endnu – hvor han måske i højere grad er bevidst om at gribe chancer og leve livet nu mens det er muligt.

Så nu har inviteret mig til varmere himmelstrøg, for at vi skal fejre julen alene sammen i bikini og badebukser!

Og den slags siger man jo ikke nej tak til ?

Se Også