Miss Fox

udgivet:

Miss Fox dater en militærmand

Kære læsere

Jeg har altid haft noget for uniformerede mænd, især brandmænd og soldater. En gang i maj fik jeg også endelig mulighed for at møde sidstnævnte – altså en soldat! Det var på en tur til det mørke Jylland (vi snakker så langt ude, så kragerne ikke engang gider flyve derhen). I søgen på noget spænding fik en veninde den ide at jeg kunne downloade Tinder! Jeg har ikke haft de bedste oplevelser med Tinder tidligere, men vi skulle jo lige sondere terrænet – (vi boede lige ved et militært øve-område, så der var jo masser at kigge på.)

LÆS OGSÅ: Miss Lara har også tidligere datet en soldier

Når du dater en militærmand, er det bare ekstra spændende

Vi/jeg fandt en rigtig sød (og lækker!) ung mand, og jeg fik skrevet lidt frem og tilbage med ham. Faktisk blev det også til et hurtigt møde. På Tinder kunne man ikke se andet end hans ansigt, men jeg skal love for, at hans krop var et syn for guder. Jeg havde lyst til ham lige fra han trådte ind ad døren. Han kunne ikke blive og sove, så egentlig blev det ikke til meget andet end en hyggelig snak – og et langt kys/snav – da han skulle til at gå. Jeg længtes i den grad efter mere, og det gjorde han vist også. I hvert fald sendte han nogle rimelig flirtende sms’er efter han var kommet hjem.

Vores sms-flirt fortsatte langt ud på natten og endte med at blive rimelig grafisk. Fuck hvor ville jeg gerne have ham! Desværre har vi endnu ikke fået lov at se hinanden, men vi har efterhånden fået delt nogle heftige fantasier og billeder til hinanden. Heldigvis ingen dick-picks, men jeg har fået nogle af ham i bar overkrop, som jeg da ikke skal klage over 😉

LÆS OGSÅ: Lækre mænd med pæne overkroppe i et køkken

Og nu (!) efter al for meget ventetid, har vi endelig fået mulighed for at mødes igen. Jeg skal nemlig til Jylland igen i weekenden, og han er også frisk på at ses. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har rimelig høje forventninger til ham, så jeg håber ikke jeg bliver skuffet. I hvert fald ser jeg meget frem til at møde min lækre Tinder-soldat igen – og hvis det går godt mellem os, så kommer hele historien (i detaljer, hæhæ) op næste torsdag!

Kh Miss Fox <3

dater en militærmand

Se Også