I kølvandet på, at jeg netop har skrevet et indlæg om, at man skal droppe det kendte spil, som tit opstår i en “Dating-situation”, kan du her læse, hvad en trofast Missgrey Læser har budt ind med.

Hvis du ønsker noget skal være rigtigt, skal du give dig 100% og droppe spillet

Det er ikke noget jeg har tænkt meget over (spillet) – ikke denne gang, med denne her skønne mand jeg ser.

Lidt forhistorie.

Jeg kender ham fra det sommerhusområde jeg er kommet i, fordi min datters familie ejer et hus der (og selvom vi ikke er sammen mere, låner jeg det stadig). Han har også hus der, og vores børn har været sommerferievenner i 5 år nu.

Han har altid i min verden været den søde mand og far, der tager både hans og mine børn med på Vandreture, sejlture og den slags. I sommers begyndte vi så at flirte, havde lange dybe snakke og delte rødvin til langt ud på natten. Og jeg kunne mærke, jeg blev mere og mere zoomet ind på ham når han var i nærheden. Jeg viste jo godt han havde en kæreste det ikke kørte så godt med.

Og snu som jeg var, fik den max gas med bikinier og “charme” hver gang vi hilste på hinanden… og da han så, som den mest romantiske gentlemans-mand, spurgte, om han ikke godt måtte kysse mig – kunne jeg jo bare stønne “Ja tak”

Når sommeren slutter

Så sluttede sommeren, og han inviterede mig på brunch-date… og så bad han mig om at tage med på date i Sverige, på hotel med det hele!

Og på intet tidspunkt har jeg haft trang til at være “Hard To Get” – for han er bare sådan en skøn mand, jeg bare havde lyst til at kravle i armene på.

Og man må sige det har virket – for mig – bare at være åben og gå “all in” på ham – for både han og hans venner er vilde med, at jeg bare er nede på jorden og til at snakke med.

Hov – haha det blev langt!

Tak for jeres skønne blog! Elsker at læse med hver gang der kommer nyt!

Mange Cyper-knus herfra.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here