Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Kønsbehåring – skal der være urskov eller glatbane?

Kære læsere.

Velkommen til endnu en dejlig temasøndag her på Miss Grey. I denne uge sætter vi gang i en debat omkring krops – og kønsbehåring. Du kan derfor blive klogere på, om jeg foretrækker urskov eller glatbane ved at læse med her:

Forskellen på mænd og kvinders krops – og kønsbehåring

I min verden er der forskel på mænd og kvinder på mange områder. Dette gør sig blandt andet gældende i forhold til behåring generelt og kønsbehåring. Jeg tror, at de fleste kvinder har det bedst med at holde hårvæksten nede på deres arme og ben. Sådan en kvinde er jeg helt klart selv.

Det har nok til en vis grad noget med vores kultur at gøre, men for mig er det langt vigtigere, at jeg føler mig tilpas i min egen krop. Og det gør jeg bare ikke, hvis jeg ikke barberer mig med jævne mellemrum. Mine ben begynder at klø, når jeg kan se og mærke de sorte, stikkende hår poppe frem fra deres gemmested. Derudover bliver mine armhuler inspiceret grundigt af skraberen, inden jeg forlader min lejlighed i en T-shirt eller top.

Personligt er jeg overbevidst om, at vi kvinder gerne vil have, at mændene i vores liv beholder deres behåring på arme og ben. Jeg synes i hvert fald, at det ville være enormt mærkeligt, hvis Mr. Boyfriend barberede ben. Dog barberer han sig under armene, hvilket faktisk tog mig et stykke tid at vænne mig til. Jeg foretrækker nemlig, at mænd har hår på (de fleste steder af) kroppen.

Alligevel vil jeg på ingen måde have, at min mand har hår i ansigtet, da jeg virkelig hader skæg. Jeg finder det uhygiejnisk. Samtidig stikker det, hvilket overhovedet ikke er rart. Sidst men ikke mindst tror jeg også, det er de færreste kvinder, der tænder på en mand med alt for meget hår på ryggen (jeg gør i hvert fald ikke!)

kønsbehåring
Hvad så med underetagen?

Min pointe er nemlig, at denne forskel på mænd og kvinder også gælder i de nedre regioner for mit vedkommende. Jeg har det virkelig svært ved at lade mit eget hår vokse vildt på nederste etage. Jeg føler mig helt klart mest sexet og lækker forneden, når der er glatbane. Dog har jeg intet imod, at Mr. Boyfriend har en urskov mellem benene. Jeg synes faktisk, at det er enormt maskulint. Måske er det derfor, jeg er så hysterisk med min egen kønsbehåring. Jeg ser nemlig behåring som et tegn på mandighed.

Derfor har “busken” alligevel fået en plads i mit parforhold

Selvom jeg er meget hysterisk med min egen kønsbehåring, har busken alligevel fået en vis plads i mit og Mr. Boyfriend parforhold. I forhold til barbering har det faktisk været en stor udfordring for mig at komme i et fast parforhold og dyrke sex regelmæssigt. For på et tidspunkt rammer hverdagen, hvor jeg altså bare ikke har tiden og energien til at glatbarbere mig hver eneste dag. Det er heller ikke særlig sundt, kan jeg hilse og sige.

Sommetider sker der jo også det, at liderligheden opstår som et lyn fra en klar himmel – også nytter det altså ikke noget, at jeg liiige skal bruge en halv time på at barbere kusinen, inden vi går i gang. Det er jeg sikker på, at Mr. Boyfriend ville blive træt af, da han ikke har noget imod busken eller resten af hårene rundt omkring på min krop.

Kort sagt er jeg altså en af de typer, der tror på, at jeg kan alt lige efter, jeg har glatbarberet mig fra top til tå. Men ved at være sammen med Mr. Boyfriend, er jeg stille og roligt blevet mere tilpas med behåringen forneden. Det er nok også meget godt, da min gravide mave snart begynder at spærre mit udsyn til underetagen.

kønsbehåringInden jeg runder af for denne gang, vil jeg lige fortælle, at jeg meget gerne vil høre din mening om emnet. Del din holdning omkring kønsbehåring samt behåring generelt med mig og resten af bloggen i en kommentar. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også