Missgrey-Pigerne

udgivet:

Karriere, kærlighed og dilemmaer!

Kære Læsere

I denne temasøndag, tager MG Pigerne fat på området: Karriere, kærlighed og drømme. For hvordan er det lige, at de får disse ting til at spille sammen? Hvad går efter deres plan og hvad er udfordrende, når det kommer til den hellige treenighed? Som MG Redaktør, har jeg glædet mig til, at pigerne skulle give deres mening om dette emne. For personligt tror jeg, at det fylder rigtigt meget hos mange unge kvinder.

LÆS OGSÅ: Miss Grey er på Instagram – følg Miss Grey universet der!

Karriere og kærlighed kan sætte dig i mange dilemmaer

Når det handler om kærlighed, skal det ikke altid være let. På samme måde er det, når det kommer til karriere. Mit indtryk er, at rigtig mange unge kvinder lægger et stort pres på sig selv idag. Det handler om at nå at træne, opdatere sine sociale medier, sørge for at prioritere kæresten, huske at date (hvis du er single), have styr på økonomien, være business-bitch og så skal du også lige huske familien og vennerne. For ikke at glemme dine personlige hobbyer, for det er også noget, som du bør have plads til at dyrke som moderne, ung kvinde.

Så ja, der er et stort pres på. Og hvis du tror, at du skal nå at opfylde det hele, så er det, at du ender med at gå ned med stress eller det, som er værre. I virkeligheden handler det måske om, at justere kravene, så de passer ind i dit liv og ind i den hverdag og de værdier, som du har. Ikke dem, som samfundet mener du bør have.

På denne højhellige søndag, fortæller flere af MG Pigerne om, at de har været nødt til at justere lidt på deres drømme i forhold til at leve et lykkeligt liv. Det synes jeg, er et sundt budskab, for hvad er en blændende karriere, hvis ikke du kan dele den med en som du elsker – eller med mennesker omkring dig, som støtter dig i det, du er igang med? Essensen af denne temasøndag er derfor, at du skal finde de bedste løsninger på situationen, når karrieren står i vejen for kærligheden – eller omvendt. Miss Vanilla fortæller om sine rejsedrømme, og hvordan hun kom frem til, hvad hun skulle gøre netop der. Miss Felicity fortæller om sine drømme, som på grund af kærligheden har ændret sig. Dog drømmer hun stadig om at blive sexolog, da hun elsker at vejlede og hjælpe andre med sex og parliv. Miss Lara fortæller om et usundt forhold, hun har til karriere og kærlighed. Det driver hende frem, men ikke altid, på den sunde måde. Allersidst, fortæller Miss Quinn om, hvordan du på en let og overskuelig måde, kan finde ud af, hvor netop DIN fremtid skal tage dig hen – især i forhold til en kommende uddannelse. Så hvis du denne sommer står overfor nogle valg i forhold til at tage de rigtige skridt som studerende, kan det være meget smart at hoppe forbi hendes indlæg.

Husk at løs dine dilemmaer… på en sund måde

Men kære kvinder, hvis du ligesom Hannah (fra GIRLS) er ved at snuble over alle de svære valg og tror du skal nå det hele, så prøv at tænk i mellemløsninger. Find balance i tingene, så du ikke går helt i stå midt i alle de høje krav til dig selv. MG Pigerne fortæller bredt om emnet idag. Så glæd dig til at læse med!

Kærlighed og dilemmaer

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Dette er min personlige drøm

Miss Lara: Karriere og kærlighed i et dobbeltforhold

Miss Quinn: 5 gode råd til at nå dine drømme

Miss Vanilla: Hvad gør man, når ens kæreste vil noget andet?

KH Miss Grey Redaktøren

Se Også