Kære læsere.

På denne højhellige pinsesøndag afholder vi igen temasøndag her på Miss Grey. I denne omgang får du endnu engang muligheden for at lære os (Miss Grey pigerne) en smule bedre at kende på det personlige plan, når vi i dag fortæller om karriere, personlige drømme og kærlighed. Derfor er det blevet tid til, at jeg deler min personlige drøm med jer.

Min drøm om karriere og kærlighed

Som fast læser ved du allerede, at jeg har en livsdrøm om at blive sexolog. Jeg brænder for at rådgive og vejlede andre – især når det handler om parforhold og sex. Derfor vil det i sandhed være en drøm, der går i opfyldelse den dag, at jeg rent faktisk kan leve af at gøre det, jeg elsker, hvilket jeg ser muligheden for ved at blive uddannet og efterfølgende arbejde som sexolog.

Men for at være helt ærlig, er det langt vigtigere for mig, at min personlige drøm om livslang kærlighed bliver til virkelighed. Heldigvis er jeg allerede godt på vej imod et liv fyldt med kærlighed gennem mit parforhold med Mr. Boyfriend. For første gang i mit liv er jeg nemlig i et forhold, hvor jeg bliver oversvømmet med kærtegn og komplimenter hver eneste dag. Jeg ved, at jeg har fundet min eneste ene, hvilket altid har været min absolut største drøm her i livet. Derfor fylder drømmen om at stifte familie efterhånden mere og mere i min dagligdag.


Kan jeg virkelig få ALT, hvad jeg drømmer om?

Jeg har aldrig nogensinde været så lykkelig, som jeg er nu. Det medfører, at jeg aldrig har haft så meget at miste, som jeg har i lige netop dette øjeblik. Derfor er det oplagt at tænke, om jeg virkelig er så heldig at få alt, hvad jeg drømmer om? Er det virkelig muligt at forene drømmen om en meningsfuld karriere og et fantastisk parforhold?

Jeg håber og tror på, at svaret på dette spørgsmål er ja. Det lyder måske en smule Disney-agtigt, men jeg ved skam godt, at den eneste måde, at jeg får min egen eventyrlige “happy-ending” på, er ved at arbejde for og tro på det. Og det er lige præcist det, jeg har tænkt mig at gøre.

drøm

Hvad er din drøm?

Inden jeg runder af for denne gang, vil jeg opfordre dig kære læser til at dele din personlige drøm. Jeg vil nemlig utrolig gerne høre, hvad du går og drømmer om at få ud af livet. Send mig gerne en mail på mf@missgrey.dk eller kommenter indlægget nedenfor.

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelTemasøndag #14: Karriere og kærlighed i et dobbeltforhold
Næste artikelTema søndag #14: 5 gode råd til at nå dine drømme!
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here