Rejsningsproblemer - Kan ikke få den op og stå

udgivet:

Kan han ikke få den op og stå? – Her er løsningen!

Kære Læsere

Dagens indlæg skal omhandle et lidt ømt emne. Og netop derfor bevæger vi os en smule forsigtigt frem. Egentligt kom jeg på idéen om dette emne fra en veninde af. Hendes forhold er nemlig præget af lidt problemer i sexlivet. Det er sådan set noget langt de fleste af os har. Men deres problemer ligger blandt andet i, at han til tider kan have svært ved at få den op og stå. Netop dette inspirerede mig til at snakke lidt om, hvad du egentligt skal gøre, hvis I kommer ud i sådan en situation.

Hvad betyder “at få den op og stå”?

Det som til tider kan være et problem, er, hvis manden ikke kan få sin tissemand til at være stiv. Det gør desværre sex ret umuligt, og derfor kan det være meget frustrerende for en mand at opleve. Han kan finde det utroligt pinligt, og derfor er der mange, der ikke kan snakke om det som kærester. Men vi er her netop for at gøre op med dette tabu. Netop at snakke om det, er første skridt til at få løst problemet.

LÆS OGSÅ: Kommer han hurtigt? – Her er løsningen!

Men før I kan løse problemet, kan det også være vigtigt at forstå, hvorfor problemet opstår. Og det er egentligt her, jeg vil lede jer videre og præsentere jer for nogle af de ting, der kan være årsager til, at han ikke kan få den op og stå.

Løsningen erektionsproblemer

Hvorfor sker det mon?

Der kan være utroligt mange årsager til, hvorfor han ikke kan få den op og stå. Efterhånden har jeg hørt en del forklaringer eller mulige årsager derude. Og det er utroligt vigtigt, ligesom med alt andet, at prøve og forstå, hvad der foregår.

Men først er det vigtigt, at du absolut ikke går ind med intentionen om at løse et problem.

Fordi måske ser han det ikke sådan. Måske ser han det sådan. Men uanset hvad, så er det noget, der er utroligt personligt for ham. Og ved at udpege det, og blive frustreret over det – så gør det kun situationen værre. I skal selvfølgelig være i stand til at kunne snakke om det, men det er vigtigt at forstå, at for mange mænd, så er det her noget virkelig personligt. Mange ser det også som værende decideret pinligt. Det bedste du som kvinde egentligt kan gøre, er at tage det i “stiv” arm og lade være med at presse på…

Men hvad er egentligt årsagen?

Jo, som jeg skrev før, så kan der være mange årsager. Og før vi kan hoppe videre med hvordan I måske løser situationen, så vil jeg præsentere nogle af dem for dig. Det kan være du kan genkende noget af det. Hvis han har svært ved at få den op og stå eller holde den oppe, er det ofte noget følelsesmæssigt fra hans side:

  • Hvis han oplever en krise eller en sorg i hans liv, kan det have stor indflydelse.
  • Hvis han har en mindre depression
  • Hvis han er fysisk syg
  • Hvis han er nervøs eller ikke føler han præsentere godt nok.
  • …eller også har han simpelthen bare ikke lyst

KØB OGSÅ: Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring – TIL HAM OG HENDE

Sådan kommer I videre!

Den umiddelbare, og oplagte måde, at komme videre på, kan selvfølgelig være at prøve noget andet seksuelt. Du kan forsøge at opmuntre ham blidt på andre måder. Du kender jo nok bedst din mand. Men det er vigtigt at forstå, at dette faktisk sjældent løser noget. Hvis han ikke kan få den op og stå, så er det som sagt ofte noget bagvedliggende.

Så første step vil selvfølgelig altid være at snakke om tingene. Men i stedet for at gå ind i samtalen med et “Ja, jeg er simpelthen bare SÅ frustreret over vores sexliv”, så prøv at se, om du ikke kan finde ud af, hvad der ligger bag ved.

Føler du, at han er deprimeret eller ikke virker glad for tiden?

Så kan det være du skal prøve at snakke med ham om det. Ved at “løse” det problem, eller ved at lade ham vide du tænker på ham, kan automatisk gøre at det andet løser sig selv. Men som sagt så er alle forskellige. Jeg har før skrevet et indlæg om Hvorfor gør afvisninger så ondt?, fordi du måske godt kan føle dig afvist som kvinde. Men jeg har selv oplevet at Mr. Teddy ikke havde lyst til sex, og jeg har også oplevet selv ikke at have lyst.

Så der kan være mange årsager til manglende sexlyst eller problemer under dynerne. Det vigtigste er at vi kan snakke om tingene, og dermed løse dem bedre. Jeg håber dette indlæg har kunne inspirere dig til at forstå din kæreste/partner lidt bedre! Ellers er du velkommen til at sende en mail på: mv@missgrey.dk eller smide en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også