Kære Læsere!

Som de fleste i et parforhold kan nikke genkendende til så er der både opture og nedture. Der er frustrationer, glæder, sorg og det vi skal snakke om i dag – nemlig afvisninger. Hvornår er det egentligt okay at afvise sin kæreste? Og hvordan skal man gøre det på en pæn måde så man ikke sårer sin partner?

Det vil altid gøre ondt – uanset hvad!

.. for det ligger i vores natur at afvisninger aldrig er rare. Det er altid mega nederen, om du så står i baren og fyrer en smart scorereplik af, eller om det er en pludselig afvisningen fra en flirt der ikke længere vil se dig. Eller også kan afvisningen komme fra din kæreste. Og for mit vedkommende så er dette den slags afvisning der gør aller mest ondt.

På det sidste har jeg oplevet en del afvisninger når det kommer til sex med Mr. Teddy. I virkeligheden har han jo al ret til at afvise mig, hvis han ikke har lyst – han skal jo ikke gøre noget som han ikke har lyst til. Men mine første reaktioner er typisk at blive vred eller ked af det. For slet ikke at sige frustreret.

Jeg HADER at blive afvist.

Jeg ser det som et angreb på min person. Som at nu er jeg ikke længere smuk og sexet i hans øjne, at jeg har forandret mig. Men hvorfor tænker jeg sådan?

Frygten for at miste

Det hele bunder egentligt ud i frygten. Frygten for at blive kasseret, tilsidesat. For at være ligegyldig. Eller frygten for at miste det man har, for at der pludseligt er noget som har ændret sig. Jeg har får oplevet på mig selv hvordan jeg på rimelig kort tid har kunnet gå fra at elske en person, til at være fuldstændig ligeglad med denne.

Usikkerhed

Frygt

Frustrationer

Alle sammen negative følelser. Alle sammen noget der får mig til at spekulere over, hvorfor gør afvisninger så ondt? Mr. Teddy forstår ikke hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Men mit indre reagerer på en afvisningen med alle disse følelser, samlet til én reaktion.

Jeg er bare så uendeligt bange for at miste ham.

Men hvor fjollet er det ikke at sætte det i sammenspil med at manden ikke ønsker at have sex i aften? Eller vælger at tage ud med vennerne i stedet for at være sammen med dig? Eller ikke lige gide kysse, kramme foran hele familien.

Jeg er nu nået til konklusionen at jeg simpelthen spørger ham hvad der ligger bag hans afvisningen. I stedet for at mit hoved rumsterer med tyve forskellige versioner – så får jeg det afklaret med det samme. Og hvad end der ligger til grunde for hans afvisning ender jeg altid med at drage en personlig konklusion for mig selv – afvisninger vil altid gøre ondt.

Hvordan har du det med afvisninger? Ikke bare af kæresten, men veninden, familien eller en helt anden? Smid en kommentar nedenunder eller send en mail på mv@missgrey.dk. Er du frusreret over manglende sex i dit parforhold? Så smut ind og læs her: Har i for lidt sex i jeres forhold? – Sådan får i mere!

Much Love

Miss Vanilla

 

 

DEL
Tidligere artikelKampen for mine bryster
Næste artikelMin nye “sex-maskine” – Rockbox (!!)
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR