Test af dating apps

udgivet:

Jeg tester dating apps – overblik, fordele & ulemper

*Indeholder reklamelinks*

I denne uge tester jeg dating apps! Jeg har fundet 5 forskellige dating apps, oprettet en profil og undersøgt sagerne. Et par af dem kender du sikkert i forvejen, da de er rimelige populære. Meeen der er også et par skjulte juveler i blandt!

dating apps

5 populære og atypiske dating apps

1. Bumble – sjov og anerledes 

Jeg havde åbenbart en account allerede. Jeg har bare aldrig brugt den. Faktisk havde jeg helt glemt, jeg havde den… Appen har følgende slogan: Find dates. Udvid dit netværk. Få venner. Altså er det ikke kun en datingapp. Hvis man leder efter platonisk selskab, kan den også bruges. Selve appen er gratis at downloade – dog kunne jeg ikke se mine matches, medmindre jeg “boostede” min profil. Helt gratis er den altså ikke.

Bumble har en meget sjov regel: Kvinderne skal skrive først. De får 24 timer – ellers udløber matchet. Mændene kan simpelthen ikke skrive først. Jeg synes personligt det er en sjov regel! Det er dog lige noget man skal være opmærksom på, inden man investerer alt for mange penge i appen. Swiper du til venstre, er du ikke interesseret. Swiper du til højre er du. Swipe op for at se billeder. På den måde fungerer meget ligesom Tinder.

2. Badoo – for de seriøse datere

Under oprettelsen bliver du ringet op af et mærkeligt nummer. Det skal du ikke lade dig skræmme af! Du skal bruge cifrene i nummeret til at oprette profilen. Man kan købe sig til popularitet/point for at få flere matches. Desuden kan man købe superkræfter. De viser hvem der har tilføjet dig som favorit, hvem der synes godt om dig osv. Appen koster altså penge. Desuden skal man skal have billeder. Når du logger på kan du match med andre online mænd/kvinder. Jeg synes personligt appen var lidt svær at finde rundt i… og en lille smule dyr.

Jeg tænker dog at det også har en positiv side, at appen koster penge. Jeg tror ikke, at man gider bruge penge på en dating app, medmindre man leder efter noget seriøst. I modsætning til Tinder, tror jeg altså ikke, at dine matches bare kommer til at ligge og samle støv.

Læs ogsåMin første gang med online dating

3. Happn – smart lokal dating app 

Design-mæssigt minder den om de andre dating apps: Man kan skrive profiltekst, udvælge nogle billeder osv. Appen har dog en sjov funktion. “You’ve crossed paths with”. Den viser simpelthen, hvornår man har været i nærheden af andre brugere + hvad tid på dagen. Galt eller genialt? Det må jo være op til den enkelte. Jeg synes personligt, det er lidt for meget. Jeg synes også, at appen er lidt svær at finde rundt i. Man skal lige lære den at kende.

Den er delt op i kategorier, der alle starter med “I’m free to” og så vælger du, hvad du er i humør til. Er du f.eks. “Free to get a drink”, “Free to go for a walk” osv. Folk i nærområdet kan se, hvilken kategori du har valgt. De kan så skrive til dig inden for de næste seks timer. Så vidt jeg har forstået, kan man kun finde folk i nærområdet. Hvis du som københavner gerne vil kaste dig ud i en “international” flirt med en fra Jylland (eller omvendt) er det altså ikke Happn, du skal bruge.

4. Scor.dk – et sexdating/score mødested

Hvis du leder efter en kæreste, så tror jeg ikke, Scor er stedet. Der er en noget ulig fordeling af mænd og kvinder (der er langt flere mænd). Som kvinde kan du nok godt regne med at få en overfyldt postkasse. Det kan nok virke en smule uoverskueligt. Scor bliver markedsført som “et frækt mødested”. Her er altså appen til dig, der er eventyrlysten og klar på at finde noget sex. Man køber sig til et medlemskab. De tilbyder 1,3 og 12 måneders medlemskab. Man kan altså godt tage en prøvemåned, hvor man lige ser siden an.

Det lader til at Scor deler vandene. Nogle mener, at siden er useriøs, og at det er umuligt at finde en aftale, mens andre har haft mange supergode oplevelser. Det er nok bare meget vigtigt at understrege at Scor.dk er til fræk leg og sex. Ikke seriøs dating.

5. Tinder – til både hook-ups og dating

Åha. Er der meget andet at sige? Tinder kender vi alle sammen. Jeg tror, det er de flestes fortrukne dating-app. Den er nem at bruge og finde rundt i. Gratis, og der er mange gode funktioner. Tinder er den eneste datingapp, jeg har gidet at bruge over længere tid. Man kan selvfølgelig godt blive træt af den som kvinde, fordi man får så mange matches og ender med at skrive med meget få.

Som jeg skrev før, så tror jeg dating-apps, der koster penge, trækker de mere seriøse mænd (og kvinder) til. Dem der er villige til at investere lidt ekstra i deres kærlighedsliv. Tinder er nok mere til hook-ups og match-collecting. Jeg kender dog mange, der har fundet kærligheden gennem Tinder.

Læs også: Om “Yes man” konceptet og online dating

Hvilken af da 5 dating apps er bedst?

Det skal lige siges, at jeg slet ikke har skrevet med nok mænd, til at vurdere, hvilken app der er bedst til at finde dates. Jeg tror, at det er meget forskellige: Der er lidt af alle typer på de fleste dating apps. Nogle apps er dog mere prægede af en type dating end anden: Scor er dog klart mest til de sex-og eventyrlystne. Der er ikke meget kærlighedsdating over lige dén app. Mange mener nok det samme om Tinder. Der er jo ikke andet for end at prøve dem ad! Du ved aldrig, om dit potentielle drømmematch også lige har oprettet en profil. 😉

Få frække og romantiske redskaber til kærlighedslivet på MissgreyClub

Jeg håber, at I fik lidt ud af denne anmeldelse/guide til de forskellige datingapps. Happy dating!

Miss Fox

Se Også