Miss Grey Pigerne

udgivet:

Hvad laver Miss Grey Pigerne, når de ikke blogger?

Kære Læsere,

I denne omgang af vores temasøndag hos Miss Grey, har jeg bedt Miss Grey Pigerne om at fortælle lidt mere fra deres personlige verden. For ja, en ting er, at de blogger om sex her hos Miss Grey. Men en anden ting er, at de har SÅ meget mere og andet at byde på.

Da jeg udvalgte Miss Quinn, Miss Felicity, Miss Lara og Miss Vanilla til at udgøre de 4 MG Piger, gik jeg utrolig meget op i, at pigerne var, for det første, fulde af drive og troen på, at vi sammen kunne gøre en forskel med Miss Grey. Men derudover valgte jeg også de 4 piger fordi, at de hver især står for noget forskelligt. De er unikke, har hver sine interesser og hver sine præferencer. Tilmed kommer de alle 4 fra forskellige dele af landet. Min intention var at finde piger fra fire verdenshjørner. Og det synes jeg, er lykkedes.

I denne omgang, kan du derfor få små historier og afsløringer fra pigernes verden. Miss Felicity fortæller om 10 små hemmeligheder. Vidste du, at hun har et helt særligt bånd til sin mor og ikke går op i designerting fra Bahne? Nej, vel? Så smut ind og læs med hos Miss Felicity. Miss Quinn giver også 10 små hemmeligheder denne søndag. Blandt andet involverer det noget viskelæder, små drømme om fremtiden og en mindre indrømmelse fra spejderverdenen. Miss Vanilla giver små “Funny facts” og har blandt andet en stor samling af……. ja, hvad, det må du selv læse denne søndag? Til sidst uddyber Miss Lara, hvordan både karrieren, musikken og sit iver indenfor dyrevelfærd er noget, som optager hende udenfor bloggens skrevne rammer. Find oversigten, som altid, herunder billedet #Missgreycommunity <3

Sexbloggers liv når skærmen er slukket

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: 10 personlige ting du SKAL vide om mig!

Miss Lara: Det skal du vide om mig, udover at jeg er sexblogger!

Miss Vanilla: Hvem gemmer sig bag Miss Vanilla?

Miss Quinn: 10 ting inge ved om mig!

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

Se Også