Temasøndag #19: Hvem gemmer sig bag Miss Vanilla?

0
647

Kære Læsere!

Denne søndag giver vi dig læser et lille indblik i hvilke personer, der egentligt gemmer sig bag bloggen. Jeg giver dig her 5 funny facts og et lille glimt bag om kulisserne.

1. Intimbarbering – to do or not to do?

Intimbarbering er egentligt et ret omtalt emne i min venindegruppe, men min holdning har altid været pænt klar. Alle hår på kroppen skal simpelthen bare fjernes. Jeg er ikke hårfan, når det kommer til mig selv, men er egentligt pænt ligeglad med, hvad andre gør. Så længe jeg bare ikke skal have krøllede nudler overalt på kroppen.. Hårfjerning er derfor et dagligt indslag i min hverdag.

2. My veggie life

Personligt er jeg vegetar og har efterhånden været det i små fire år – det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Idag kan jeg egentligt ikke huske hvorfor jeg blev vegetar, men for mig er det en livsstil og en jeg er virkelig glad for.

3. Jeg har en fetish for næser

Jeg er helt vild med næser! Især de nuttede slags. Vi går vel alle rundt med en eller anden fetish for et eller andet mærkeligt, men min er helt klart næser.

4. Copenhagen life

I øjeblikket bor jeg i min egen lejlighed i København, men til august skal vi simpelthen flytte sammen, Mr. Teddy og jeg, i vores egen fælles lejlighed. Det er et kæmpe spring i vores forhold, og jeg kan ikke andet end at se frem til det!

Miss Vanilla

5. Gajol eller Läkerol?

Jeg har 376 läkerol pakker på væggen. Simplthen. De er et kært minde om et venskab, som jeg sætter stor pris på, og en tid i mit liv, som både bød på opture og nedture. Og så pynter de ret fint med alle deres forskellige farver. (og ja, jeg har spist alle läkerolerne selv..)

Håber I alle har en fantastisk søndag derude!

Much Love

Miss Vanilla

DEL
Tidligere artikelTemasøndag #19: 10 personlige ting du SKAL vide om mig
Næste artikelTemasøndag #19: 10 ting ingen ved om mig!
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR