Missgrey Pigerne

udgivet:

Hvad er DIT forhold til din krop?

Kære Læsere!

Idag tager Miss Grey pigerne fat i et mere følsomt emne. For mig, har dette været et emne, som jeg personligt har glædet mig til. Inden vi laver temasøndag hos Miss Grey, sidder jeg ofte sammen med pigerne (Miss Vanilla, Miss Lara, Miss Felicity og Miss Quinn) og diskuterer, hvad der skal på dagsordenen, når vi holder temasøndag. Normalt er det nemt at komme op med forslag om alt fra analsex, firkanter, BDSM og de værste sexfuck-ups. Sidste uge (uge 10) var det for eksempel “Bøf og Blowjob” dag, som kom under kærlig behandling. Dette blev også brugt hos Connery.dk, hvor de mandlige læsere dragede nytte af 4 unge kvinders mening om netop sådan en mærkedag for det mandlinge publikum.

Meningen med temasøndag er, at pigerne får en helt unik mulighed for hver især, at komme med deres syn på et givent emne. De har hver deres markante personlighed og ligner på ingen måde hinanden. Det største fællestræk er, at de, sammen med mig, er fælles om at elske at være en del af Miss Grey og dernæst det store sexdrive, som gør, at de altid har noget nyt at berette om på sexfronten. Det er superfedt at mærke deres entusiasme, og det håber jeg også, at du kan som læser, når du læser med fra sidelinjen. Derudover er meningen, at du som læser skal kunne identificere dig med en af pigerne, og se dig selv i en af de situationer, eller i en af de holdninger, som de har, til et givent emne. Netop derfor, er denne temasøndag ekstra unik, for jeg tror, at du nemt kan relatere dig selv til dagens emne.

No kidding me – ALLE kvinder har kropskomplekser. BUM.

Ja, det er en ret markant udmelding. Men jeg tør godt komme med den, for jeg ved, at den er tæt på at være sand. Jeg tror ikke på, at der er særlig mange, især unge, som kigger sig selv i spejlet og dernæst fortæller sig selv, at de elsker ALT hvad de ser. Okay, vi kan ikke allesammen være Ole Henriksen, som virkelig formår at give sig selv en verbal strøm af rosende ord hver dag, men det ville være helt okay at kunne gøre det. Jeg ville ønske jeg selv kunne. Min fordel er, at jeg (Miss Grey Redaktøren) er kommet godt op i 20erne, og jeg vil selv mene, at jeg har taget mine ture med min egen krop – OG med min kropsforståelse. Det er som om, at jo ældre jeg bliver, jo mere ligeglad bliver jeg med, hvordan min krop sådan helt præcist former sig. Eller, forstå mig ret, det er ikke længe siden, at jeg selv på et Photoshoot, ville have trukket kinderne lidt ind. Dog er min pointe bare, at jeg trods alt slapper mere af idag, og vil selvfølgelig gerne have en sund og stærk krop, så det går jeg op i, men jeg har lært at leve med mine fejl. Jeg har lært at sige PYT og dernæst tænke, at det dør jeg nok heller ikke af. MEN, da jeg var i starten af 20erne, var ALT galt med kroppen. Og her kunne jeg nemt gå ind i en diskussion af, at det er mediebilledet, som er helt fucked. Og hvad sker der også lige for alle de der Bikinifitness-atleter? Shit, jeg fatter ikke de gider.

Så… hvad er DIT forhold til din krop?

MEN. Kropskomplekser “all over the place” var mig i starten af 20erne, og faktisk var det også noget, som gik ud over min egen evne til at nyde og elske sex. Netop denne historie, fortæller Miss Vanilla om i denne måneds temasøndag, så jeg håber, at du som læser, kan se dig selv i den historie og også lære at tænke LIDT mere PYT til det hele. Om ikke længe kommer der et indlæg fra en Psykolog her hos Miss Grey, som kommer til at fortælle om selvværd og kvinder, og hvorfor vi som kvinde, ofte meget, meget gerne vil dyrke sex, når lyset er dæmpet. Glæd dig til det. Derudover kender jeg også det med at have elevatorvægt og generelt ikke kunne overskue, at jeg ikke kan spise som jeg vil og NÅR jeg vil. Det sætter sig sgu for hurtigt, jo ældre jeg bliver. Dette er noget, som Miss Lara har skrevet om i dette indlæg og derudover fortæller hun også om, hvordan hun faktisk har kæmpet med for store bryster – alt imens jeg personligt selv gerne ville have nogle der ikke var så små. Se, vi har allesammen noget, som vi kæmper med. Miss Felicity fortæller om en meget personlig historie med en hormonsygdom, som har givet hende nogle komplekser, der gør kroppen til hendes værste fjende. Det skal du helt sikkert læse om, og i lyset af at Cecilie Hother nu er stået frem med PCO, viser det bare, at mange kvinder kæmper med lidelser, som ikke er direkte flatterende for omverdenen – og stadig lever i bedste velgående som et tabu derude et sted. Virkelig sejt, at Miss Felicity bringer dette på banen! Miss Quinn fortæller en helt anden historie, hvor hun prøver at udfordrer og opmuntre til at bringe lidt mere selvkærlighed ind i billedet. Har hun ret? Uanset hvad, kan du finde dagens oversigt herunder. LÆS MED:

Miss Vanilla: Sex var mit værste mareridt 

Miss Felicity: Min krop er min værste fjende 

Miss Lara: Sådan er mit forhold til min egen krop

Miss Quinn: Hvorfor skal vi lære at slappe mere af?

KH Miss Grey Redaktøren

Dit forhold til din krop

Se Også