*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Husker du mine månedlige indlæg om billigt sexlegetøj til under kr. 350,-, jeg lavede i samarbejde med MakeLove.dk? Måske er du gået glip af noget af det fantastiske og absolut billigste sexlegetøj, jeg snusede mig frem til hos MakeLove? Så får du endnu en chance for, at snolde dig til lækkerier. Sexlegetøj behøver nemlig ikke at koste en formue, alle kan være med!

Billigste sexlegetøj – Sexlegetøj behøver IKKE være dyrt

Hvis du har læst lidt med på bloggen om vores samarbejdspartner onlineshoppen MakeLove, så ved du også, hvor vigtigt det er for Nikolaj Mackowski, der ejer shoppen, at sende budskabet om, at “Sexlegetøj behøver ikke at handle om kendte mærker for at være gode produkter”. Han mener også, at der er for stort fokus på kendte og meget dyre mærkevarer indenfor sexlegetøj. Der er ifølge Nikolaj Mackowski, ingen rigtig god grund til at bruge 1.000,- kr. på en klitorisvibrator, når en sammenlignelig kan købes for kr. 399,-. Prisen betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker, så derfor gik jeg på rov på hylderne hos MakeLove, hvor jeg som mission, ville finde det billigste sexlegetøj med vigtige funktioner, for under kr. 350,-. Det fik jeg en masse godt ud af!

Læs resten af indlægget MakeLove.dk “Sexlegetøj behøver ikke være dyrt” HER

Først med G-punktet i fokus

Jeg elsker orgasmen og klimaks ved stimulering af G-punktet, så derfor var det oplagt for mig, at rode i kasserne med G-punkts vibratorer. MakeLove havde flere forskellige at vælge imellem, men lige denne fangede min opmærksomhed. Den var enkelt, lille og SUPER billig. Jeg blev også lokket lidt af, at den muligvis havde sprøjteorgasme potentiale. Men som så mange andre dyre G-punkts vibratorer, kunne den ligeledes prale af 10 vibrationsmønstre. Kunne jeg leve med, at den engang imellem lige skulle have skiftet batterier… ja, så var det bare at give los. Selvom den ikke var så støjsvag og min hånd snurrede lidt bagefter, så leverede Screaming G-Punkts Vibrator altså en G-punkts orgasme OG en klitorisorgasme.

billigste sexlegetøj

Du kan læse hele anmeldelsen af G-Punkts Vibrator – Sexlegetøj under kr. 350,- HER 

Magic Wand min yndlingstryllestav

Mit næste valg i kategorien billigste sexlegetøj, der stadigvæk er under kr. 350,- faldt på et stykke sexlegetøj, der efter min mening, burde ligge i ALLE kvinders “legetøjskasse”. En Magic Wand er en MUST HAVE! Jeg har dem i flere størrelser, farver og udformninger, men denne Magic Wand Suction Vibrator fra MakeLove, er den næst mindste jeg har. Min mini wand til tasken er mindst, og så kommer denne efterfølgende. Når vi taler størrelse! Den gamle 70´er massagestav, har indtaget de fleste kvinders soveværelse, og hvis du ikke har en endnu… KØB EN! Jeg lover dig den mest FANTASTISKE klitorisorgasme! Denne model leverede varen – længere er den ikke!

Magic Wand

Du kan læse hele anmeldelsen af Magic Wand Suction Vibrator HER.

Et sært og alligevel spændende stykke sexlegetøj

Det er også sjovt engang imellem, at kigge på ting og sager der ikke lige springer i hånden som det første. Dimser der ikke lige fortæller “hallo, jeg kan dit og dat”! Siden Mr. Handy og jeg testede denne Intim Gina spreder, må jeg indrømme at den har været i brug en del. Mr. Handy er stor fan af den, men den er jo egentlig også til hans fornøjelse! Det er et hjælpeværktøj til ham, når han i kampens hede, lige mangler en hjælpende hånd. Det sker ofte, at mine hænder ikke er tilgængelige, og så er Intim Gina spreder absolut til stor nytte! Den holder nemlig skamlæberne spredt og på plads. Det gør klitoris mere følsom og stimulerer penis ved samleje, da den samtidig monteres i skeden. Intim Gina spreder sælges ikke mange steder i Danmark, men du kan altså købe den hos MakeLove HER. Billigste sexlegetøj under kr. 350,-.

intim gina spreder
Intim Gina spreder, når den er formet i facon

Du kan læse hele anmeldelsen af Intim Gina spreder HER

Bækkenbund – Bækkenbund – Bækkenbund

Ja, det lyder som et kendt boligprogram, men uanset hvad, så er BÆKKENBUNDEN VIGTIG mine damer! Bækkenbunden hjælper dig til at forbedre dit sexliv, samliv og livskvalitet. Spar ikke på knibeøvelserne og brug ENDELIG hjælpemidler til at træne med. Det er her næste “billigste sexlegetøj” kommer ind i billedet! Det kan både være helt plain eller lidt tech-lækkert. Jeg fandt to forskellige slags bækkenbundskugler hos MakeLove. Small Love Geisha Bækkenbundskugler – den plain model OG Moan Vibrerende bækkenbundskugle med tilhørende App til mobiltelefonen – den tech-lækre model. Så knib-knib-knib for filen da. Det er SÅ vigtigt! Selvfølgelig er de også stimulerende i skeden, og specielt Moan Vibrerende Bækkenbundskugle, da den har vibrationer OG fjernbetjening. Men primært er det til træning af bækkenbundsmusklerne.

Moan Vibrerende bækkenbundskugler
Moan Vibrerende bækkenbundskugle med fjernbetjening
Small love geisha bækkenbundskugler
Small love geisha bækkenbundskugler

Du kan læse hele anmeldelsen af Bækkenbundskuglerne HER

PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring – også lidt til dilleren

Selvom det er svært, ikke at gå fuldstændigt agurk i det billigste sexlegetøj til kvinder, så hoppede denne penisring altså også ned i kurven. Specielt denne model, med en lille snurrende bullet i, til stimulering af klitoris. Mr. Handy og jeg, er storforbrugere af penisringe, og lige denne model er lidt fræk, da den har multifunktion. Udover at den er godt stram om penis (der hjælper manden til at holde lidt længere), gemmer der sig også en lille bulletvibrator i. Den kan oven i købet, tages ud. En penisring er super til at styrke rejsningen, så manden holder længere. På den måde slipper han for at bruge energi på at bekymre sig om at holde den stiv, men kan overlade det til PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring, og samtidig stimulerer kvindens klitoris. Win Win.

Bullet penis ring
PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring, med den lille bullet der er taget ud.

Du kan læse hele anmeldelsen af PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring HER 

Forkælelse til klitoris – billigste sexlegetøj med krymmel

Udover at det kan være billigt, kan det også sagtens være lækkert. Faktisk fandt jeg en klitoris stimulerende frækket, der lige kunne ligge i hånden eller lommen. Klitoris Orgasme Finger Stimulator er så lille og lækker, at man skulle tro det var løgn. Udover at den brummer fantastisk på den lille ært, så er den også super lækker på brystvorterne og andre erogene steder på kroppen. Du kan sætte den på fingeren, og kommer også i en æske der minder om en lille smykkeæske. Så er du en der elsker diskret sexlegetøj, solosex eller parsex og forspil, så syntes jeg bestemt du gør et godt, lækkert og billigt køb.

Klitoris Orgasme Finger Stimulator
Den lækre lille Klitoris Orgasme Finger Stimulator

Du kan læse hele anmeldelsen af Klitoris Orgasme Finger Stimulator HER

Sidst men ikke mindst lidt til analsex og parsex

Af mærkelige stykker sexlegetøj, hører denne nok i netop den kategori hos mange. Men i billigste sexlegetøj, er dette helt klart en super godt placeret i forhold til anvendelses muligheder. Det var det sidste stykke sexlegetøj fra MakeLove der lå i kurven, og vi undgik den hver gang. Den ser virkelig mærkelig ud, men HOLD NU OP, den kan altså noget. Specielt hvis du er til ANALSEX. Både solosex, parsex, mand/mand, kvinde/kvinde og mand/kvinde kan lege med denne frækkert. PrettyLove Snakey Par Vibrator er et sexlegetøj der primært er til analsex, men dens facon gør, at du kan bruge den i flere konstellationer. Husk blot at vælge vibrationsmønster INDEN du kommer den i hullerne, ellers bliver det lidt svært at vælge i de 7 forskellige vibrationsmønstre.

pretty love snakey par vibrator
PrettyLove Snakey par vibrator – super til analsex

Du kan læse hele anmeldelsen af PrettyLove Snakey Par Vibrator HER

HUSK GLIDECREME når du bruger sexlegetøj

Jeg kan ikke sige det ofte nok, for det er virkelig 100% bedre med glidecreme, når du benytter sexlegetøj. Det glider bedre, ud undgår friktion mod huden og du undgår evt. rifter og overbelastning af huden. Vandbaseret glidecreme gør legen sjovere. Du kan købe vandbaseret glidecreme HER.

Det billigste sexlegetøj på markedet behøver ikke at være noget “kinaknald”, det kan også sagtens være lige det der passer til dig. Og hvis du gerne vil passe på økonomien og samtidig have det bare lidt sjovt, så er der altid muligheder for at være med på hylderne med sexlegetøj. Kig forbi MakeLove.dk og se hvad du kan finde.

Tak fordi du læste med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here