Giv ham en sexet adventsgave

udgivet:

Giv ham en sexet adventsgave #2

Kære læser,
Hvis du læste med i sidste uge, ved du at jeg er fan af overraskelser – og gerne de sexede af slagsen! (hvis ikke du fik læst med, kan du gøre det her)
Jeg lovede dig en forklaring på min egen – gravid venlige – version af en sexet adventsgave til Mr. Bad. Så den får du nu!

Hvorfor lige sexet adventsgave?

Hvis man gerne vil overraske sin partner med noget ud over det sædvanlige, er en sexet adventsgave en fantastisk idé. Ét er at mange nok ikke forventer det; måske har man været sammen længe og “glemt” det seksuelle en smule, eller måske er det bare ikke lige dét man forbinder med jul.

Uanset hvad, så er det uden tvivl noget der virkelig rykker!

Det er sexet, hyggeligt, sjovt og det viser at man gerne vil overraske og forkæle sin partner.

What’s not to like?
Samtidigt kan det gøres virkelig billigt. Medmindre du går ud og investerer i det frækkeste lingerie, noget vild sexlegetøj eller andet som koster lidt, kan det gøres ganske gratis.

Læs: Velve serien: sensuelt, luksuriøst og total nydelse!

Så, spørgsmålet er nok: hvorfor ikke?

Naughty dream, naughty night

I sidste indlæg fik du en lille forsmag på hvad jeg “udsatte” Mr. Bad for. Hertil forklarede jeg også, hvordan meget af mine sexy feels kom fra en drøm jeg havde haft natten op til.

For mig var det kickstartet til at gøre noget ekstra for Mr. Bad denne aften. Jeg ville gerne vise ham at jeg tænder på ham, husker ham, og at jeg – trods lidt ektra kilo og en rund kugle på maven – stadig kan være spændende i sengen.

Fræk adventsgave - Vis at du tænder på ham

Dog var jeg også godt klar over, at for at det ville virke ordentligt, var det nødt til at være simpelt nok til at jeg kunne have den gode følelse med min egen krop hele vejen igennem, og at jeg ikke nåede at få ondt, blive træt eller noget i den dur. Det skulle handle 100% om hans nydelse, og jeg skulle være på toppen mens jeg gjorde det! Så da aftenen nærmede sig, og jeg allerede her kunne mærke at Mr. Bad var i det helt rigtige humør, så måtte jeg gå til den.

Mr. Bads adventsgave

Da aftenen nærmer sig og vi er klar til at gå i seng, kan jeg mærke at Mr. Bad er helt klar.
Jeg får ham dog “snydt” lidt, ved at være sådan lettere afvisende, lige skulle på toilettet, og alt det der. Da jeg kommer ind i sengen til ham, ligger han og læser i en bog.

Læs: Hvad binder jer sammen som par? Er det NETFLIX og fjernsynet?

Roligt tager jeg bogen ud af hans hånd, lægger den, og sætter overskrævs på ham. Allerede her er attitude super vigtigt; du skal være selvsikker og udstråle at du bare vil have ham!

Jeg læner mig ned og kysser ham kælent, hvorefter jeg tager mit blindfold og giver ham på.

Han er allerede ret tændt kan jeg høre (og se!).

Normalt er jeg ikke typen der giver et langt handjob. Jeg elsker at røre og kæle når vi fx ser film eller bare skal sove, men et decideret handjob – det gør jeg mig sjældent i. Derfor var det oplagt at give ham et rigtigt, grundigt et af slagsen. For de kan altså gøres super frække og fulde af nydelse!

Fræk adventsgave - Langtrukket forspil

Jeg nussede og kyssede ham på overkroppen, og gik roligt ned mod de mere sydlige dele. Mine fingre rører meget blidt og forsigtigt, og da jeg kan mærke at vi rigtigt skal igang, tager jeg en del glidecreme og kommer på hans lem.

Jeg starter ud med rolige bevægelser, og bruger skiftevis én hånd eller to hænder.

Tip!: Du kan med fordel have noget lavt musik kørende samtidigt. Dette vil kun øge sanserne og gøre stemningen endnu bedre.

Når jeg brugte to hænder, var det en fordel at de ikke kørte synkront. Jeg kan godt lide at rotere lidt i håndleddene når jeg giver et handjob, så det ikke bare er “op-ned”. Så hvis du prøver det samme, er det en god idé at den ene hånd glider mod venstre, og den anden mod højre. Husk massere af glidecreme, og det skal være ret blidt! 

Jeg havde forskelligt tempo, så det både blev øget men roligt igen. Jeg skiftede imellem kun at køre oppe ved hovedet, og indimellem ned til roden.

Dét som virkelig gjorde en forskel for Mr. Bad, var når jeg brugte to hænder og nærmest kørte hovedet “ind” i min håndflade og langsomt ud af min hånd, når jeg trak ned.

Han forklarede bagefter at han faktisk troede, at jeg havde den i munden.

Og sådan kørte jeg ellers på. Skiftede imellem én-to hænder, forskelligt tempo, rotering, og virkelig kæle for ham. Forskelligt tryk er også utroligt vigtigt, så det indimellem er lidt strammere om lemmet end andre tidspunkter.
Jeg lover dig at han havde en god aften…

Kort sagt gjorde jeg så meget ud af det som muligt, og gjorde det så varierende som jeg kunne. Husk massere af glidecreme!

Jeg håber at du kunne bruge min lille forklaring på min adventsgave til Mr. Bad. Du kan stadig nå at forkæle din mand på søndag, eller en hvilken som helst anden dag!
Husk du altid kan følge mig og de andre piger på instagram: missmilfdk
Du er også altid velkommen til at lægge en kommentar, eller sende en mail til mm@missgrey.dk

Glædelig jul,
XOXO Miss MILF

Se Også