En sexet julegave til ham

udgivet:

Giv ham en sexet adventsgave #1

Kære læser,
Jul, julekalender og adventsgaver. Vi kender alle lidt til frustrationen over at finde en gave til sin udkårne, gør vi ikke? Men hvad med at droppe de materialistiske gaver, og istedet give ham (eller hende) en sexet adventsgave – jeg lover at han ikke bliver skuffet!

Materialisme og jul

Som årene er gået, er jeg blevet mere og mere minimalistisk anlagt. Jeg køber som udgangspunkt aldrig nye ting, jeg genbruger rigtig meget, og laver mine egne ting.

Mit hjem er åbent, lille og roligt. Efterhånden som Mr. Bad er blevet en kæmpe del af mit og min lille Terminators liv, er han også begyndt at hoppe med på den minimalistiske bølge. Men det er jo lidt svært her op til jul! Ens familie vil gerne give gaver, min lille Terminator vil gerne have gaver (og det får han – brugt, når det kommer fra os, og noget han i forvejen mangler eller virkelig ønsker sig) og selvfølgelig vil Mr. Bad og jeg gerne vise hinanden, hvor meget vi betyder for hinanden. Men behøver det at gøres med ting?

Adventsjagt

Hvis du har fulgt lidt med på instagram, så ved du også at Mr. Bad har været enormt kreativ de sidste to advent, og overrasket mig med en gave. Jeg havde absolut ikke forventet det!

Første advent skulle jeg på skattejagt. Han havde lagt små rim rundt omkring, som gav et hint til, hvor næste ledetråd var henne – og til sidst gaven, som var den flotteste bh jeg nogensinde har ejet!

Fræk adventsgave - Skattejagt

Næste advent fik jeg gaven i hånden sammen med et fantastisk sødt kort. Dette var også en bh – helt utroligt smuk, sexet og SÅ behagelig at have på. Hvor heldig har man lov at være?

Læs også: Sådan giver du ham julestrip han sent glemmer

For ja, selvom jeg er minimalist, så manglede jeg virkelig nogle bh’er. Graviditeten har ladet dem vokse ca. tre størrelser indtil videre, og det gør altså at de bh’er jeg havde i forvejen mere eller mindre var ubrugelige. Men samtidigt vil jeg jo gerne have noget flot og sexet; og det har jeg – for at være ærlig – ikke haft lyst til at bruge mine penge på. Så jeg blev SÅ glad, da Mr. Bad valgte at forkæle mig sådan!

Dårlig samvittighed – hvad nu?

Men med de flotte, smukke og uden tvivl dyre gaver, kom også den dårlige samvittighed snigende ind på mig.

Jeg havde jo ikke en gave til ham!

Og det er altså ikke fordi jeg ikke sætter enormt stor pris på ham, eller ikke gerne vil overraske ham med noget. Det vil jeg helt vildt gerne! Men jeg har haft rigtig travlt, og jeg kan ikke komme på en “lille ting” han oprigtigt mangler eller ville sætte stor pris på.

Men mit held var altså med mig denne søndag. Jeg havde haft en dejlig drøm selv samme nat. Det var lidt af en sexdrøm hvor jeg altså havde været i mit es! Jeg havde ikke haft sex i drømmen, men jeg havde flirtet, kælet og følt mig enorm lækker – så jeg fik straks tanken: hvorfor ikke give Mr. Bad en super sexet adventsgave? Han mangler ikke det helt store, og budgettet er ikke til at give ham et ophold et eller andet sted eller lignende. Så i stedet tænkte jeg at gemme lidt penge til juleaften, og forkæle ham den givne søndag på en måde, han nok i sidste ende faktisk vil foretrække.

Få det praktiske på plads

Så hvis du som jeg tænker at en sexet gave – aka dig – vil være en glimrende løsning, så tænk gerne lidt i forvejen. Det der gjorde at jeg kunne finde på mit så hurtigt, var faktisk at jeg havde gjort lidt af det drømmen.

Fræk adventsgave - Overraske ham

Men det er altid en god idé at tænke lidt fremad. Så overvej det rent praktiske:

  1. Hvad skal du finde på?
    Du skal selvfølgelig gøre det lidt klart hvad du egentligt har lyst til at gøre med ham, og overvej gerne noget dominerende – du må altså gerne tage kontrollen. De fleste mænd bliver overraskede over hvor frækt og skønt det er når kvinden tager lidt over. Sæt dig på ham, bind hans hænder, giv ham blindfold på (tip: du kan bruge et tørklæde eller noget langt stof. Det behøver altså ikke at være et rigtigt blindfold eller håndjern du bruger til det ene eller andet!).

Skal du evt. strippe for ham? Lade ham se, ikke røre? Kun din fantasi sætter grænser.

Og husk det ikke engang behøver at være noget helt vildt kreativt – bare det at det er      lidt noget udover det sædvanlige vil føre ham til himlen (Mr. Bad fik i princippet “bare” en håndtrold af mig sidste advent – men det kommer jeg mere ind på i næste indlæg).
Du kan gøre selv det mest normale inden for sex utroligt frækt og pirrende med lidt kreativitet.

2. Føl dig lækker!
Der er ikke noget som en kvinde der er tilpas i sig selv. Tag et bad, smør dig ind i creme, fjern hår hvis du gør dig i det. Tag makeup på og noget parfume – hvad end der får dig til at føle dig som en gudinde.
Jeg kender alt til ikke at føle sig super attraktiv. Her under min graviditet føler jeg mig oftest mere som en hval, end en sexkilling. Men det er så her at ordsproget “fake it till you make it” kommer ind! Og måske det der førnævnte blindfold…

Læs også: sådan booster du din sexlyst

3. Sørg for at han ikke er optaget, alt for stresset eller træt
Du skal helst time det en lille smule, og måske ikke vælge at overfalde ham når han ligger og blunder i sofaen, ser “The Julekalender” eller snakker om en hård opgave på jobbet. Mærk efter hvornår han er klar til at hygge sig lidt med dig.

4. Hav “kulissen” klar
Skal du strippe, så sørg for at have en stol klar. Skal du bruge en fjer, blindfold, lignerie, musik eller andet? Lad være at lede efter det når manden er bundet. Det ville ødelægge det lidt.

Hvis du overvejer disse fire punkter, så er du helt sikkert godt kørende!
Jeg håber at I får en rigtig lækker advent denne søndag… det skal vi nok!

Husk at læse med næste fredag, når jeg fortæller om min sexede gave til Mr. Bad. 

XOXO Miss MILF

Se Også