Hvad binder jer sammen som par - Netflix og fjernsyn

udgivet:

Hvad binder jer sammen som par? Er det NETFLIX og fjernsynet?

Kære læser,
For et par uger siden var Mr. Bad og jeg inde for at se stand-up. På et tidspunkt under dette, spørger komikeren et par fra publikum, hvad der egentligt bandt dem sammen? Jeg grinte og tænkte ikke videre over det, men deres svar berørte mr. Bad overraskende meget, og jeg har siden tænkt grundigt over det. Hvad er det egentligt, der binder en sammen som par?

Netflix & chill?

Vi kender den alle. Netflix & chill. En af universets største løgne fortalt igen og igen af liderlige, hungrende singler. Netflix & chill betyder jo bare “fem minutters et-eller-andet i tv’et, hvorefter vi knalder til lyden af det i baggrunden“.

Men efter noget tid, så kan dette “Netflix & Chill” måske rent faktisk udvikle sig til… Netflix & chill?
Om ikke andet var dette svaret, som parret svarede komikeren den aften. Okay, de nævnte ikke “chill”, men når svaret “Netflix” uden tøven bliver sagt som svar efter spørgsmålet “hvad binder jer sammen som par?“, så tænker jeg ikke, at de mener hed sex til baggrunden af Netflix.

Binder jer sammen som par

Publikum lo. Jeg lo. Mr. Bad knaaap så meget. I hvert fald ikke da vi kom hjem!

Hvad binder os sammen?

Mr. Bad og jeg snakkede på vejen hjem om showet, og om alle de sjove og overraskende jokes og indslag.
Da vi kommer hjem i seng, og jeg griner lidt for mig selv, spørger han naturligvis, hvad jeg griner over?
“Det par, som nævnte, at de bliver bundet sammen af Netflix. Det er lidt tragikomisk!”

Mr. Bad var lidt tavs.
“Jeg følte det var ret sørgeligt..” mumlede han til sidst. Jeg gav ham ret, men sagde at det jo nok også var lidt en joke.

Kort efter kiggede han dog alvorligt på mig, og siger så: “Jeg er oprigtigt bange for, at det bliver os to. Jeg vil simpelthen ikke ende sådan!”

Overrasket siger jeg, at det bliver det da naturligvis heller ikke. Han er dog ikke så nem at overbevise, og jeg kan se at det fylder mere for ham end som så.

Mr. Bad fortæller, at vi jo trods alt har set ret meget fjernsyn på det sidste.

Binder jer sammen som par

Meget og meget.. Jeg ved da godt at vi (primært jeg….) har fulgt med i både De unge mødre, Robinson Ekspeditionen, Luksusfælden, Forsidefruer, Ex on the Beach, Klovn, Gift ved første blik… Men derfor ser vi da ikke meget tv! Og jo, selvom vi nok har gjort, så har jeg været gravid og træt og vi har meget, meget andet tilfælles og som vi dyrker. Mener jeg.

Så hvad binder par sammen?

Mr. Bad og jeg fik selvfølgelig talt om det, og selvom jeg nu ikke heelt tør at spørge om vi skal se fjernsyn, så er der ingen kvaler. Jeg tror bare, at han har brug for, at jeg har mere energi og kan lidt mere. Og nok også, at vi har lidt mere sex, det tror jeg ville hjælpe på alt.

Men efterfølgende har det alligevel fået mig til at tænke: hvad binder egentligt par sammen? Er det primært sex, Netflix, familien, fritidsinteresser?

Jeg tror desværre, at overraskende mange par er sammen af de lidt mere praktiske grunde.

Måske har man bare været sammen i mange år, eller måske har man børn sammen. Det er vist ikke alle, som kan overskue at skulle igennem skilsmisse, forældredeling eller flytning. En ny start. En tilværelse som single.

Hvis man dog ser på de lidt nyere forhold – eller de forhold som fungerer godt – tror jeg, at det generelt er en fantastisk kemi, som kort sagt binder en sammen.

Binder jer sammen som par

Mr. Bad kan tit irritere mig grænseløst, men jeg bliver altid hurtigt god igen, og jeg elsker hans personlighed og hans kærlige væsen. Samtidigt så er der bare noget uforklarligt som tiltrækker mig helt vildt, og gør, at jeg bare gerne vil røre ved ham super ofte. Denne “kraft” tror jeg virkelig ikke, at man skal undervurdere.

Så jeg vil sige, at det som binder os sammen som par, det er kærlighed, kemi og respekt.

Og lidt tv. 

Hvad binder jer sammen som par? Hvad elsker du allermest ved din kæreste?
Jeg vil elske at høre fra dig! Smid en kommentar, eller send en mail til mm@missgrey.dk.
Husk du også kan følge med bag kulisserne på Instagram: missmilfdk.

XOXO Miss MILF

Se Også