Forebyg-de-pinlige-skede-prutter

udgivet:

Forebyg de pinlige skede prutter

Kære læser

Jeg ved ikke med dig, men jeg er langt ovre at blive pinlig over skede prutter, også kaldet fisseprutter. Men for nogen er det virkelig pinligt og grænseoverskridende og lægger en udfordrende dæmper på samleje og sexliv generelt. Det er noget af det mest naturlige i verden, og beviser i virkeligheden bare, at du har gang i god og lækker sex med din partner.
Jeg plejer at spørge Mr. Handy om hans pik er blevet til en cykelpumpe og så griner vi. Det lyder jo på ingen måde som en almindelig fis og lugten er der jo heller ikke.

Almindelige prutter vs. skede prutter

Almindelige prutter har jeg til gengæld mere nøjeren over, specielt hvis han går ned på mig oralt. Det er så svært at slappe af, når jeg kan mærke at der er luft i endetarmen. Han bliver i hvert fald kaldt retur, hvis jeg kan mærke, at risikoen er der. Skulle jeg slå en prut under samleje, så må det være som det er, for det kan jo for fanden ske for os alle. Man kan ikke holde på noget man ikke har i hænderne. Vel? Ofte opdager jeg det først, vis det lugter i rummet og der oser det alligevel af sved og sex.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker dufte og lugte dit sexliv

Nu har vi også været sammen i over 20 år, så hvis det skulle være et problem i vores sexliv, så er vi ikke nået særlig langt. Det er klart, at hvis du befinder dig i et helt nyt forhold, så er der mange begrænsninger, indtil der er frit løb. Det kan være enormt grænseoverskridende i starten af et forhold, at vise den side af sig selv. Specielt piger/kvinder har svært ved at overskride den grænse. Bare det at gå på toilettet, når kæresten er hjemme kan være en stor udfordring. For nogen.

Hvad er skede prutter

Nej! Det er ikke skide fedt eller charmerende. Det er på ingen måde sexet, selvom nogen selvfølgelig tænder på det, for det beviser, at der rykkes i et enormt tempo. Det kan jo også være gødning til det mandlige testosteron. Mange kvinder er af en anden overbevisning. Men hvad er skede prutter egentlig for en sjov ting? Faktisk er det ganske enkelt luft. Det skyldes simpelthen, at der slipper luft ind, når I har samleje i skeden. Jo hurtigere det går, jo mere luft kommer der ind, og når du er fyldt op i hullet, så oplever du at luften presses mod pikken, når han rykker – her opstår skede prutterne, der giver de sjove lyde.

samleje

Sjove lyde når du motionerer

Nogen oplever det når de dyrker motion, fx yoga. Skeden er en krops åbning, og derfor kan der slippe luft ind/ud. Når luften presset ud, som fx i en omvendt stilling eller når du har sex, giver det en lyd. Når du løfter dine hofter højere op end din brystkasse, bliver der skabt undertryk i skeden, fordi dine organer bliver skubbet opad. Med din vejrtrækning (som kører i hurtig eller fokuseret vejrtrækning) bliver maven trykket indad og mellemgulvs-musklen skubbet nedad, hvilket tilsammen øger vakuumet i skeden. Derfor er det ikke alle samlejestillinger, der kan fremkalde skede prutterne. Når der er suget luft ind i skeden, skal det også ud! Når du i fx Yoga skal ud af en stilling, bliver din krop trykket sammen på midten og trykket normaliseres i skeden, fordi du ikke har bunden i vejret. Her bliver luften presset ud af skeden og du skaber skede prutten.

LÆS OGSÅ: Knib – sådan bliver du strammere forneden

Hvad kan du gøre?

Det er muligt at holde missen tavs, men det kræver at I for det første snakker om det OG at der tænkes undervejs i lagengymnastikken.
Uanset om du har en trænet bækkenbund eller ej vil du opleve skede prutter, men selvfølgelig er det muligt at træne musklerne i bækkenbunden, så de kan knibe nemmere om pikken og lukke mindre luft ind. Generelt er det en god idé at træne bækkenbunden, for du vil opleve at det bliver dejligere at have sex, både for dig og din partner. Fornemmelsen i skeden og på penis bliver mere intens, når skeden bruges aktivt under samleje.

Nemmere skede-orgasmer med træning

Du vil også have nemmere ved at opnå fantastiske skede-orgasmer. Her taler jeg af erfaring efter tre fødsler er det hårdt arbejde med knibeøvelser. Dagligt knibes der, jeg træner fokuseret på trænings-hold der strammer op også i bækkenbunden OG vaginalæg er også en stor hjælp. Kan du fx knibe din tissestråle over og holde den i flere sekunder? Hvis du er i tvivl om hvordan din bækkenbund i virkeligheden er, så stik to fingre op i skeden og KNIB om dem!

Humping GIF - Find & Share on GIPHY

No-go stilling eller luk luften ud

Hvis du gerne vil forsøge at undgå skede prutter under samleje, så skal du droppe doggystyle. For denne stilling er en af de stillinger, hvor mange ofte oplever skede prutter fordi der lukkes meget luft ind.
Tal evt. med din partner om, at han i stedet for at kamp pumpe også engang imellem lukker lidt af luften ud ved at rotere og vride sine hofter. Det gør også, at han ikke lukker så meget luft ind af gangen, og du har en mulighed for at tømme lidt ud inden det bliver til pinlige skede prutter.

Naturen har skabt os med på den måde, og det er naturligt, så accepter at din krop har sit eget liv engang imellem 🙂

Knus og YOLO

Miss Robinson

Se Også