Miss Fox

udgivet:

Bækkenbundskugler: Sådan bliver du strammere forneden

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I dette indlæg fortæller blogger Miss Fox om, hvordan du kan få et strammere underliv ved at træne det med bækkenbundskugler. Uanset om du er ung eller moden i alderen, så vil træning af underlivet medvirke bedre orgasmer. Læs med og bliv klogere.

Vi ser nærmere på tre produkter:

Bækkenbundskugler: Sådan bliver du strammere forneden

Hej ladies

Titlen afslører, at du er landet på dette indlæg, fordi du er interesseret i at blive strammere forneden med bækkenbundskugler. Og no shame in that! Jeg vil starte med at sige, at du ikke skal arbejde på at blive strammere for nogen mands skyld – men derimod gøre det for din egen. At have en stærk underlivsmuskulatur vil nemlig gøre dine orgasmer mere intense og dit sexliv endnu bedre.

Dette indlæg handler om træning af underlivet. Hvorfor alle burde dyrke det, hvordan du gør og en beskrivelse Missgrey’s top 3 bækkenbundskugler.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Bækkenbundskugler - Strammere vagina

5 hurtige om bækkenbundskugler:

 1. Bækkenbundskugler består af to kugler: En ydre kugle og en indre kugle: Kuglen inden i den ydre kugle, bevæger sig og støder mod den yderste skal, når du bevæger dig. Du får med andre ord automatisk lavet knibeøvelser når du går rundt med kuglerne i.
 2. Fitness til dit underliv: Du bliver strammer ved at bruge bækkenbundskugler. Der findes både nogle til kvinden der har født, og kvinden der ikke har.
 3. Regelmæssig træning med bækkenbundskugler vil øge følsomheden i underlivet.
 4. Bækkenbundstræning kan hjælpe dig til at formindske gener i dit underliv (som fx muskelspændinger).
 5. Du vil få mere intense orgasmer og et bedre sexliv med bækkenbundskugler.

Sådan bliver du strammere forneden med bækkenbundskugler

Kuglerne er ikke et sexlegetøj i sig selv, men derimod et redskab, der skal hjælpe dig på vejen mod et bedre sexliv.

Meningen er, at du skal føre bækkenbundskuglerne, som består af en eller to kugler, op i skeden. Herefter skal du så lave en række knibeøvelser i bækkenbunden. Bækkenbunden sidder lige ved halebenet. For at lave øvelsen, skal du stramme omkring anus. Der er mange, der tror, man laver knibeøvelser ved at stramme i selve skeden, men øvelsen starter ved at stramme anus og så kan du prøve om du kan stramme hele vejen ned til skeden.

Forestil dig at du tisser og bliver nødt til at stoppe, selvom du ikke har tisset færdig. De muskler du bruger for at stoppe med at tisse, er dem du skal stramme, når du skal træne din bækkenbund. Knibeøvelser er effektive, men med træningskugler kan du opnå et bedre og hurtigere resultat.

Sådan bruger du bækkenbundskugler:

 1. Tag en smule vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne. (Brug f.eks. denne glidecreme fra Tennahill)
 2. Før dem forsigtigt ind i skeden – de glider selv på plads ca. 2,5 cm oppe.
 3. Lav knibeøvelser med dem i siddende eller liggende. Eller gå rundt med dem uden at tænke så meget over det. Pga. de inderste kugler vil træningen nemlig ske helt af sig selv.
 4. Start med at bruge dem 5 minutter af gangen 1 gang om ugen. Efter en 3-4 uger kan du sætte det op til 3 gange om ugen. Mere skal der ikke til!
 5. Herefter gør du dem rent – f.eks. med en rengøringsspray og tørre dem godt. (Brug f.eks. denne rengøringsspray fra LELO)

Det føles underligt i starten, men din krop skal nok sørge for at holde dem på plads, så længe du altid starter med at bruge den letteste!

Vores anbefaling TOP 3 produkter

1. Tenahill Come Closer bækkenbundskugler (til nybegynderen)

bækkenbundskugler

 • Du får: Du får her 2 styks. bækkenbundskugler.  En med en enkelt kugle og en med to sammenhængende kugler.
 • Vægt: Den lille vejer 34g og den store 65g.
 • Størrelsen:Ca. 14,5 cm – 2): Ca. 18,5 cm.
 • Prisen: Dette sæt koster 149 kr. hos sexshop.dk

Mere om produktet

Disse bækkenbundskugler er de mest simple på vores top 3. Her skal du nemlig ikke tænke over, at skulle samle produktet og skille dem af igen. Du får her to slags bækkenbundkugler til din bækkenbundstræning. Du starter med at bruge den med en kugle, og når den bliver for nem at holde om efter nogle uger, skifter du til den med to. Voila – nemmere bliver det ikke.

2. LELO Luna Beads Mini Bækkenbundskugler (til dig der ikke har født)

LELO Luna Bækkenbundskugler

 • Du får: Disse bækkenbundskugler kommer i et sæt med fire kugler, hvoraf to af dem hænger i sammen i et hvidt plastikhylster.
 • Vægt: Du får 4x kugler: 2 x 28 gram og 2 x 37 gram.
 • Størrelsen: Kuglerne er 7,5 x 3,0 x 1,0 cm.
 • Mix og match: Du kan samle sættet, som du vil ved at sætte de ønskede kugler ind i den hvide silikoneramme.
 • Prisen: Hele sættet koster samlet er 279 kr. hos sexshop.dk

Anmeldelse af produktet

Kuglerne er lyseblå og lyserøde (se billeder nederst). Designet er superfint, og de ser feminine og elegante ud. Når man ser på billedet, kan man godt narres til at tro, kuglerne er lavet af glas. Men det er de altså ikke. Ligesom de andre produkter, er de fremstillet af medicinsk silikone. Der kommer en fin silkepose til opbevaring, derudover medfølger der også en lille vandbaseret glidecreme.

3. Tenahill Come Closer Deluxe bækkenbundskugler (til dig der vil have ekstra LUKSUS)

bækkenbundstræning

 • Du får: Du får et solidt sæt med 6 kugler til at genoptræne dit bækkenbund.
 • Vægt: 50 g – 65 g – 80 g – 95 g – 110 g – 130 g
 • Størrelsen:Længde: 16,1 cm – Diameter: 2,8 cm
 • Andet: Den oavle form gør kuglerne nemme at indføre og tage ud igen.
 • Prisen: Hele sættet koster samlet er 279 kr. hos sexshop.dk

Mere om produktet:

Dette produkt fra Tenahill er til den hardcore, der ønsker at gå all-in på bækkenbundstræning. Du får her et sæt med 6 kugler i forskellige vælgtklasser. Du starter ned den letteste og arbejder dig op til den tungeste i dit eget tempo. Den letteste er den lyseste og den tungeste den mørkeste – nemt! Dette sæt er smukt, feminint og kommer i den smukkeste indpakning.

bækkenbundskugler

Det var alt for denne gang. Jeg håber I har fået nogle gode tips med på vejen, og måske fået lysten til selv at prøve kræfter med bækkenbundskugler – det kan anbefales! I øvrigt kan jeg afsløre, at min bror fandt min pink vibrator…… husk ikke at lade dit legetøj ligge fremme! Det kan føre til nogle ret akavede situationer…

God dag til dig fra Miss Fox

Få 15 % rabat af dit køb hos sexshop.dk med et medlemskab på Missgreyclub.dk

historie fra swingerklubben

Læs flere af vores anmeldelser her: Anmeldelser på sexlegetøj

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også