Dodil

udgivet:

Dodil: Form din helt egen dildo

Dodil er et helt nyt og revolutionerende produkt på markedet, når det kommer til dildoer. Hvorfor gå ud og købe tyve forskellige dildoer, når du kan forme din egen Dodil igen og igen? Læs med her, mens jeg præsenterer denne Dodil dildo, og fortæller præcis, hvordan den fungerer.

KØB DEN HER: Dodil – Lav din egen dildo

Hvorfor nøjes med en dildo, når du kan få Dodil?

Kære Læsere!

Idag skal jeg præsentere et virkelig fedt produkt, som jeg har glædet mig til længe at anmelde for jer. Egentligt mest fordi, at selve teknikken bag produktet, er rimeligt revolutionerende. Jeg har i hvert fald sjældent set dette gjordt før med en dildo, og i hvert fald ikke nogen, der er lykkedes så godt, som med dette produkt. Jeg vil gerne præsentere Dodil – Lav dig egen dildo.

I denne anmeldelse, vil jeg tage dig med igennem alle detaljerne ved produktet, præcis hvordan den fungerer, og min egen personlige mening. Men lad os straks hoppe ud i det!

LÆS OGSÅ: LELO SONA: Pulserende klitoris stimulator

En helt ny teknologi

Det som gør denne Dodil så revolutionerende er flere ting. Tilbuddet om forandring og variation i soveværelset, er noget, vi alle kan lide. Og for ikke at tale om, at det også kan være temmelig dyrt hele tiden at skulle investere i nye dildoer.

En af de mange grunde til at Dodil også er blevet populær, er nemlig dens store rækkevidde, når det kommer til at ramme forskellige behov. Og hvis du ikke allerede har gættet det nu, så tilbyder denne nye teknologi nemlig, at du helt selv kan bestemme udseendet og formen på din dildo. Jeg skal nok komme meget mere ind på, hvordan du rent faktisk gør dette (selvom det virkelig ikke er særligt svært).

Dodil: Sådan laver du din egen dildo

Og hvordan laver du så din egen dildo, tænker du nok? Jo, med Dodil er det faktisk virkelig nemt.

Selve Dodil er lavet af et materiale, som kan forme sig under opvarmning. Det eneste du skal gøre, er at hælde kogende vand over dildoen, og så kan du forme den. Når materialet er opvarmet, kan du forme de præcise buler, størrelser og meget mere. Efter 20 minutter er materialet kølet af, og det bliver nu i sin faste form! Og det bedste ved det hele er, at du kan gentage processen, så meget du vil.

Dodil

KØB DEN HER

Sådan gør du med Dodil:

  1. Pak din Dodil ud af indpakningen. Du får en termokande med, som er den du bruger til opvarmningen.
  2. Kog lidt vand i en gryde eller en el-kedel.
  3. Placér nu din Dodil i termokanden. (Har du valgt at købe den uden termokande, kan du varme den op i en gryde). Hæld det varme vand over og lad det stå.
  4. Tag din opvarmede Dodil op. Nu er det tid til at forme den efter ønske.
  5. Efter du har formet din Dodil, så lad den køle af i en 20 minutters tid, før du tager den i brug.
  6. Gentag processen, hvis du ønsker en anden form.

KØB DEN HER: Dodil – Lav din egen dildo

Men mangler der ikke noget?

Udover at jeg er rimeligt begejstret for selve teknologien, og selve afprøvelsen, så fandt jeg også en enkelt mangel eller to. Men først vil jeg sige, at jeg står inde for, at sex og sexlegetøj skal være noget sjovt, som vi kan tage med i soveværelset. Jeg er derfor ikke bleg for at afprøve nye tiltag, og jeg ved, Mr. Teddy er ligeså begejstret for nye og sjove ting som jeg.

LÆS OGSÅ: Den store guide til sexspil

Derfor vil jeg sige at Dodil virkelig bringer noget sjovt ind i soveværelset. Bare det at stå der og koge sin egen dildo, er egentligt hylende morsomt. Og vi havde rigtig meget sjov med at prøve alle mulige forskellige former og størrelser. Dette ser jeg virkelig positivt på.

Hvad med det seksuelle?

Men pointen kan dog ikke undgåes, og det er jo, at det er et stykke sexlegetøj, der skal bruges til seksuel nydelse. Og det er her, hvor jeg måske blev en smule skuffet. På mange måder er dildoen fantastisk. Hvis du former den med buler, er det en fantastisk buttplug.

Og hvis du laver en form for måneform, så er den fantastisk til at ramme dit G-punkt. Men derudover så kan jeg ikke undgå at føle, jeg mangler min vibrator. Denne dildo indeholder ingen vibrator eller anden bevægelses-teknologi. Og det skyldes jo nok egentligt, at den skal koges og dermed være vandtæt. Derfor glæder jeg mig til en dag, hvor der forhåbentligt kommer en Dodil på markedet med vibrations teknologi! Men derudover må jeg sige, at dette er en hylende morsom og revolutionerende dildo.

KØB DEN HER: Dodil – Lav din egen dildo

Hvordan kan jeg forme min Dodil?

Til sidst vil jeg slutte af med at give dig en smule inspiration til, hvordan du kan bruge din Dodil. Der er utroligt mange måder, og som nævnt før, så bestemmer du helt selv! Men alligevel er der et par standardmetoder, du kan anvende til hvilket formål, du end tænker du vil kaste dig ud i.

G-Punkts Dodil

Hvis du bare elsker at blive stimuleret på dit G-punkt, jamen så er opskriften her til dig. Følg vejledningen længere oppe, og når den skal formes, gør således. Træk i den ene ende mere materiale til den anden ende. Den ene med mest materiale runder du af, og bøjer lidt opad. Du kan også gøre hele dildoen mere måneformet, til perfekt stimulering af G-punktet!

dodil

Den rillede Dodil

Personligt er jeg faktisk ret vild med en dildo, der har riller – så synes jeg ofte, at den stimulerer mere indvendigt, og skaber mere følelse end en glat dildo. For at få dette, så opvarm Dodil. Herefter tages et stykke snor. Dette stykke snor strammer du rundt om Dodil for at skabe en rille. Gentag dette ned langs dildoen.

dodil

Den kugleformede Dodil

Kugler på din dildo er super lækkert, især hvis du skal bruge den analt. Det gør det en smule nemmere, og føles rarere. For at få kugler på din dildo, da opvarm den. Herefter twister du dildoen i hver sin retning flere steder. Det kan være en god idé at strække den lidt ud, og samle den igen, efter du har lavet kugler. Husk du selv kan bestemme, hvor store og små de skal være.

dodil

KØB DEN HER

Så siger vi tak til Dodil for denne gang.

Det var alt for denne gang. Det er helt sikkert et produkt, jeg har glædet mig til at præsentere for jer. Jeg ved, der er en masse derude allerede, som er helt forelsket i Dodil. Og det er jeg også blevet. Fordi det er intet mindre end en fantastisk dildo, der gør det op med overfyldte sexlegetøjs-skuffer, og som kan ramme alle dine behov (næsten).

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder samarbejde med Sinful.dk*

Se Også