LELO SONA

udgivet:

LELO SONA – Pulserende klitoris stimulator

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

LELO SONA

Kære Læsere!

Jeg vil straks præsentere jer for et produkt, der for nylig har givet mig ny indsigt i orgasmeverdenen. Nemlig legetøjet LELO SONA, som er en helt ny teknologi inden for pulsering og klitoris stimuli.

Noget unikt ved dette produkt er at du (næsten) bliver lovet orgasmegarant. Altså, orgasmegaranti er jo egentligt utroligt svært at give, da vi alle er så forskellige. Men lige med denne ting, så er jeg overbevist om, at de fleste ville kunne opnå en. Jeg skal nok komme meget mere ind på min personlige oplevelse med LELO SONA – Pulserende klitoris stimulator! Men grunden til, at jeg næsten råber orgasmegaranti, er, at med LELO SONA, rammes utroligt mange forskellige behov.

Læs mere om den her: Lelo Sona Klitoris Vibrator

Hvorfor vælge en klitoris vibrator?

Generelt er jeg jo ret stor fan af legetøj, og med årene, er det blevet dem, som giver mig de bedste orgasmer. Men jeg må indrømme, at det altså ikke bare kommer af sig selv. Og det er netop med dette, at jeg vil præsentere dette stykke legetøj. Som sagt nemlig LELO SONA – Pulserende klitoris stimulator. Mine forventninger var MEGET høje. Jeg elsker jo som sagt klitoris-stimulatorer! Men lad os straks springe videre til selve produktet.

Hvad får du med LELO SONA?

Til en start, vil jeg lige fortælle dig lidt om kvaliteten, og hvad du får med.

Vibratoren skal oplades med en ledning, og du får ikke selve stikket med, men kun ledningen. Men du kan sætte ledningen i et iPhone-stik, og så fungerer det helt perfekt. Selvom jeg var en smule utålmodig, så opladede den nok samlet 30 minutter. Og selv efter mange ganges brug, er den stadig ikke løbet tør! Så jeg vil sige at batteriet holder utroligt godt! Stort plus.

Du får 8 vibrationsmønstre, og selve vibratoren er nem at anvende. Du kan derudover selv skrue op og ned for intensiteten på vibrationerne i mønstrene. Desuden, som jeg beskrev tidligere, så er den lavet af super lækkert materiale og føles rigtig lækker.

Så for mig er der ikke rigtig noget at sætte fingeren på. Jeg synes egentligt prisen er meget fair i forhold til hvad du får. Prisen er 499 kr. ved Sexshop.dk

Læs mere om den her: Lelo Sona Klitoris Vibrator

En helt ny teknologi?

Jeg ved egentligt ikke, hvad jeg havde forventet, når det kommer til udseendet af denne vibrator. Faktisk, så er det en utrolig flot vibrator. Den ser utrolig elegant ud, og jeg modtog den i en flot pink farve. Bagsiden er flot metallisk, og lækker at holde og røre ved. Slet ikke noget at brokke sig over der, især fordi det slet ikke er den dyreste vibrator, jeg har haft i hånden.

Men øverst på dildoen, er der ligesom et lille rundt hul. Og hvis du stikker fingeren ind der (og dildoen er tændt), kan du mærke, at den begynder at vibrere, når der kommer tryk på. Absolut forvirrende, og en smule intimiderende for mig. Jeg kan slet ikke forestille mig andet end, hvor intenst det må føles på ens klitoris. Men alt i alt så er jeg rimeligt begejstret og overrasket over udseendet på LELO SONA.

Køb Lelo Sona Klitoris Vibrator her

LELO SONA

Min egen personlige oplevelse!

Det er jo klart at når du får nyt legetøj ind af døren, så får du lyst til at afprøve det med det samme. Lidt ligesom med nyt tøj eller ny makeup. Så mit næste projekt blev da også at kaste mig i krig med afprøvningen. Trods min lille frygt for denne nye teknologi, måtte jeg straks smide trusserne og afprøve den. Kun for at finde ud af, at den skal oplades. Det er måske lidt en dræber for lysten. Men efter utålmodigt at have sat den i opladeren, og ventet knap 10 minutter, kastede jeg mig ud i det. Og det er så her, jeg lige vil smide en kommentar om det her med at øve sig med sit legetøj.

Jeg har generelt ikke svært ved at opnå en orgasme med mit legetøj. Og forventede da intet mindre fra denne! Men først måtte jeg lige vænne mig til, at selve brugen af denne dildo, er ret meget anderledes. Og efter mange ihærdige forsøg, og en ret følelsesløs klitoris, måtte jeg indrømme, at jeg altså ikke ville opnå en orgasme denne gang. En smule skuffet måtte jeg lægge den fra mig. Men sidenhen er jeg blevet meget klogere på, hvorfor det ikke virkede i første omgang!

Læs mere om den her: Lelo Sona Klitoris Vibrator

Sådan opnår du en orgasme med LELO SONA 

Jeg vil altså mene, at denne vibrator skal du øve dig ret meget i at bruge. Og hvordan hænger det sammen med orgasmegarantien? Simpelthen fordi, at ligeså snart du har lært at bruge den, så er det ualmindeligt fantastisk!

Derfor har jeg lavet en lille guide til dig!
  • Denne dildo/vibrator er VIRKELIG kraftig i sine vibrationer. Derfor kan det være en god idé at starte ud med at sætte den på laveste vibration, når du skal til at lege.
  • Lad være med at sprede alle dine folder ud, og placer vibratoren direkte på din klitoris. Den er meget intens. Sørg for at prøve dig frem. Selvom det er en klitoris vibrator er vibrationerne dejlige alle steder.
  • Erkend at den ikke er ligesom en almindelig vibrator. Jeg kan godt lide at “bevæge” min vibrator rundt, men det er en lille smule svært her. Jeg tror det også er derfor, den kan føles ekstremt intens til tider. Evt fandt jeg ud af, at du godt kan bevæge den lidt i cirkler, men ellers så prøv dig frem!
  • Jeg brugte faktisk en lille smule glidecreme, det synes jeg gjorde et eller andet ret fantastisk. Faktisk nev den mig en smule på et tidspunkt, men jeg tror det er fordi der var ret tørt til en start. Det kan undgåes med lidt glidecreme!
  • Til slut så skal du simpelthen bare øve dig lidt med denne dildo/vibrator. Den er anderledes, men giver også anderledes orgasmer! Da jeg for første gang opnåede en orgasme, var den meget intens! Derudover kan jeg mærke, at den også tager mig en smule tættere på en eventuel sprøjteorgasme. Det er helt sikkert noget der skal udforskes mere!

Køb Lelo Sona Klitoris Vibrator her

LELO SONAHusk at du altid kan skrive ind til Missgrey

Vi vil altid utroligt gerne høre fra dig her på Missgrey. Vi er glade for at høre vores læseres meninger og holdninger. Så send mig gerne en email på: mv@missgrey.dk eller smid en kommentar nedenunder. Husk du kan finde mig på instagram som Missvanilladk eller finde os på facebook som Missgrey.

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Se Også