Missgrey-Pigerne

udgivet:

Dette SKAL du vide om utroskab

Kære Læsere

I denne omgang af vores tilbagevendende temasøndage, er emnet: Utroskab. Og hvorfor så det? Personligt skyldtes det, at jeg selv kender mange, som har været udsat for utroskab. Faktisk både drengevenner og veninder. For ja, det går begge veje rundt. Og så fordi, at pigerne her hos Miss Grey, jævnligt har bragt emnet på banen på hver deres profil.

Utroskab er altså noget, vi ikke kan komme udenom! 

Været utro

Utroskab er fyldt med skam, frustrationer og splittede holdninger

I ugens fire indlæg fra Miss Lara, Miss Quinn, Miss Felicity og Miss Vanilla, er vandende igen splittede. Miss Lara er totalt imod utroskab, og giver en kort guideline over, hvad hun egentligt mener er utroskab. Du kan finde listen fra Miss Lara i oversigten nederst. Miss Quinn er af den gammeldags-skole, om man vil, og tror på, at kærlighed er uperfekt og at det kan betale sig at kæmpe for den. Og dette på trods af utroskab eller fejlbeslutninger fra partnerens side. Miss Vanilla tegner en streg i sandet og sætter utroskab direkte i forbindelse med sex. Det handler ikke om berøringer og blikke – men når du er sammen med en anden partner. Miss Vanilla og Mr. Teddy lever i et åbent forhold for tiden, for at undgå direkte utroskab og istedet være åbne overfor hinandens lyster udenfor parforholdet. Læs mere om det her. Miss Felicity deler utroskab op i det traditionelle og det utraditionelle utroskab. Nogle gange handler det ikke om sex, men om, at din partner ganske enkelt er uærlig overfor dig. Det kan være de samme følelser, som er på spil om det handler om sex eller ej.

Den gamle eller nye tolkning af utroskab?

Ser jeg på utroskab udefra, så er holdningerne altså splittede. Især, hvis jeg sætter MG Pigerne overfor hinanden. Så hvor stammer utroskab egentligt fra? Er der et eller andet svar på dette? En form for konklusion?

Den gamle tolkning (nu vælger jeg at kalde den det) er, at utroskab handler om lyster. Det handler om at få mere og bedre sex, som du ikke får derhjemme. Det handler om, at det ikke længere fungerer imellem to parter. Ganske enkelt og ganske ligetil, selvom det stadig skaber frustrationer, brudte løfter og knuste hjerter.

Den nye tolkning, er, at utroskab handler om noget andet. Ester Perel, som er ekspert på feltet, udtaler, at utroskab handler om, at den som er utro, har et ønske om at få mere opmærksomhed, om at føle sig speciel og føle sig mere vigtig. Det handler om tab og længsler istedet for sex.

Der er altså to forskellige bud på, hvorfor utroskab opstår. Sex (den klassiske) eller et ønske om mere opmærksomhed og at føle sig mere speciel og vigtig. Det er en form for rush til selvværdet eller et behov indeni. Who knows? Ester Perel udtaler, at det kan være begge faktorer, som er grunden til utroskab, men at det er værd at huske på, at den “Nye tolkning” også kan være på spil

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvorfor folk i sidste ende er utro, men faktum er, at det IKKE er okay. Hvordan det løses, er så op til de enkelte involverede i forholdet. Se videoen herunder, for at få en ny tolkning af utroskab og find også listen over ugens fire indlæg fra de skønne MG Piger herunder! Husk, at de er der, for at hjælpe dig – Kære Læser – til at få et nyt syn på klassiske problemstillinger.

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: En utraditionel form for utroskab

Miss Lara: Hvornår er man utro?

Miss Vanilla: For mig handler utroskab om sex!

Miss Quinn: Jeg tilgav utroskab – men hvorfor?

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Se Også