Kropsbehåring og hårvækst

udgivet:

Dette mener vi om kropsbehåring og hårvækst

Kære Læsere!

Det er søndag, og det betyder en god omgang debat her hos Miss Grey. Denne søndag er emnet noget så velkendt som: Kropsbehåring og hårvækst. For hvordan har vi det egentligt med det?

Barbering

Hvad er det, vi i bund og grund HELST vil have, når det kommer til hårvækst?

Personligt må jeg indrømme, at der er STOR forskel på, om det er en glatbane eller urskov, der er smartest at gå efter. Det er i bund og grund en smagssag, og så gør det også enorm forskel, om det er i forhold til et engangsknald eller fast. Hvis det hele er nyt og spændende, er det altid den sikre vej – glatbanen – som du går efter. Og kender du fyren… er han din kæreste eller mand igennem flere år… så er det som om, at det er heelt okay at lade skoven gro.

I denne temasøndag, har MG Pigerne igen givet deres besyv med. Hvad mener de om kropsbehåring og hårvækst, når det kommer til dem selv – eller til mænd?

Miss Felicity mener, at det er enormt maskulint, hvis manden lader håret gro. Omvendt er hun ambivalent, når det kommer til hende selv. Dog er der nogle glædelige nyheder som lige nu gør, at hun måske er nødt til at være mere large med sin hårvækst. Miss Quinn går “all natural” og mener, at det er på tide at slappe lidt af. Der er ingen som er perfekte, og i sit efterhånden lange (2 årige) forhold med Mr. Grey, er der også plads til, at barberingen indimellem kommer i anden række. Miss Lara og Miss Vanilla foretrækker begge at have en clean barbering, når det kommer til dem selv. Dog er Miss Vanilla slet ikke særlig vild med kropsbehåring på mænd, hvor Miss Lara med tiden er blevet mere large.

Vil du gerne vide meget mere om pigernes holdninger, så gå til oversigten herunder!

Kropsbehåring

Glatbarbering

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Kønsbehåring – skal der være urskov eller glatbane?

Miss Lara: Kropsbehåring: Mænd og kvinder!

Miss Vanilla: Kropsbehåring er yt!

Miss Quinn: Og hvad så, hvis kropsbehåringen ikke er trimmet?

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

Se Også