Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Derfor udlever jeg IKKE min mørkeste sexfantasi

Kære læsere.

Vi er endnu engang kommet til udgangen af ugen, hvilket betyder, at vi er i fuld gang med temasøndag her på Missgrey.dk. I dag skal det handle om vores mørkeste sexfantasi, og hvorvidt vi tør udleve den eller ej.

Som overskriften indikerer har jeg ikke tænkt mig at udleve min mørkeste sexfantasi.

De fleste af jer kære læsere ved allerede, hvad min mørkeste sexfantasi er. Til de læsere, der ikke kender til mine hemmelige lyster, kan jeg fortælle, at siden jeg var ganske ung, har jeg haft det, der kaldes voldtægtsfantasier.

Kort sagt vil det sige, at jeg fantaserer om at blive taget med magt. Men nu når fantasierne har fulgt mig gennem så mange år, er det jo oplagt at stille spørgsmålstegn ved, hvad det er, der gør, at jeg ikke udlever dem? I min verden er der tre gode grunde til, at det forholder sig sådan.

3 grunde til jeg ikke gør min mørkeste sexfantasi til virkelighed

Først og fremmest vil selv det mest kinky rollespil, som Mr. Boyfriend og jeg kunne stable på benene på ingen måde overgå mine fantasier. Her bliver jeg udnyttet mod min vilje af fremmede mænd.

Denne bestemte seksuelle fantasi har fyldt så meget for mig gennem hele mit sexliv, at jeg ikke har lyst til at blive skuffet ved at forsøge at føre den ud i virkeligheden.

Dernæst er der altså et eller andet frækt ved at holde min mørkeste sexfantasi hemmelig for Mr. Boyfriend.

Det er ikke fordi, han ikke vil, eller kan, være en del af det. Men jeg synes, at det er rart, at jeg stadig har en fantasi, som ikke involverer min kæreste, men samtidig kan tilfredsstille mig, når jeg onanerer.

Det føles på en eller anden måde en smule forbudt at gøre det, selvom jeg ikke gør noget galt. Jeg blander mig jo heller ikke i, hvilke former for porno, Mr. Boyfriend hygger sig med, når han tager sig en spiller vel?

Sidst men ikke mindst har jeg allerede fundet en måde at få afløb for min mørkeste sexfantasi på.

BDSM-verdenen giver nemlig en lang række muligheder for kvinder som mig, der ønsker at underkaste sig sin mands/Masters begær og lyster uden at have noget at skulle have sagt, hvilket er det, der tiltrækker mig allermest til denne verden, hvor smæk og bondage er en stor del af pakken. Det er nemlig det tætteste, jeg nogensinde er kommet på at virkeliggøre min mørkeste sexfantasi.

LÆS OGSÅ: Kinky Fuckeri og BDSM af Miss Robinson

min mørkeste sexfantasi

Hvad er din mørkeste sexfantasi?

Sexfantasier er sunde at have, men min overbevisning er, at de ikke nødvendigvis behøver at blive udlevet for at bidrage til ens sexliv.

Jeg tror nemlig på, at det godt kan tage overhånd, hvis vi hele tiden skal udleve den ene vilde seksuelle fantasi efter den anden. Der er på ingen måde noget galt i at udleve sin mørkeste sexfantasi, men omvendt er der altså heller ikke noget i vejen for at lade være.

Med disse ord vil jeg afslutte mit bidrag til denne uges temasøndag med en opfordring til dig, kære læser. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at vide, hvad din mørkeste sexfantasi er. For uanset om du har planer om at udleve den eller ej, kunne det være rart at vide, at jeg ikke er alene med at have mørke, seksuelle fantasier.

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også