Derfor skal du ikke knalde ham flere gange

udgivet:

Derfor skal du IKKE knalde ham flere gange

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser,
Normalt vil jeg råde dig til at være sammen med en mand/kvinde flere gange, inden du vurderer om jeres seksuelle kemi passer sammen. Men nogle gange så er det simpelthen også bare spild af tid… Læs, og forstå hvad jeg tænker om det!

https://missgreyclub.dk/Spring på!

De fleste råd lyder på at man ikke skal dømme en ny date/elsker eller lign. for hurtigt. Og det er jeg generelt utroligt enig i (ellers så var mr. Bad out of the picture)!

Men der er altså bare sommetider, hvor man absolut ikke behøver at ignorere ens intuition eller mavefornemmelse, som fortæller en at dét her ikke er et godt match.

Intuition eller mavefornemmelse

Ofte kan man hurtigt mærke om det her er et menneske man overhovedet kan lide. Det er en ret god start. Men hvad så når det kommer lidt længere?
Nogle mennesker går meget ind for at “prøvekøre” inden det bliver for seriøst. Jeg er nok også lidt dér, og alligevel er jeg en mellemting. Ofte når jeg dertil hvor jeg føler en del for et menneske, før jeg går i seng med denne. Og begge dele er okay. Om du er til at kaste dig på ham på første date, eller først når I er blevet gift. Whatever floats your boat.

Læs også: Mine mest akavede one-night stands – del 1

Men uanset om du er til at hoppe på ham første gang eller efter lang tid, så er den seksuelle kemi altså også vigtig!

Når den bare ikke er der

Vi er vel (næsten) alle enige om at vi gerne vil have et godt sexliv.
Gudskelov er min erfaring, at ens sexliv med en partner kun bliver bedre med tiden. Selvfølgelig kan det blive lettere trivielt til tider, men når man kender hinanden og ens sweet-spots, så er det altså bare lidt dejligere.

Men skal man gå ud fra at man kan få et godt sexliv op at køre med en, såfremt kemien bare er der på alle andre punkter? 

Jeg mener klart nej.

Selvfølgelig er der en chance. Specielt hvis det er en du virkelig godt kan lide! Men der er altså også bare nogen, hvor det seksuelle ikke kommer op at køre. Og jeg tror på at du kan ane det den første, måske anden gang man er sammen i sengen.

Let me introduce you…

Jeg har da haft nogle mænd hvor første eller anden gang ikke var magnificent, men generelt for de fleste er altså at det ikke var decideret skidt. Og var det dét, ja, så gjorde vi det ikke igen.

Men så var der også denne mand. Fyr, nærmere. Lad os kalde ham Mr. Tall.
Mr. Tall var en utroligt charmerende fyr. Meget veltalende, intelligent og ærlig. Han var pæn, høj, og kreativ. What’s not to like?

Jeg datede mr. Tall i en god periode, og jeg indrømmer gerne at jeg var vildt spændt på at komme i seng med ham. Det var ikke alt ved hans personlighed som jeg jublede over, men generelt set var han utroligt spændende, og noget gjorde at jeg ikke havde lyst til at slippe.

Derfor tænkte jeg også at jeg gerne ville vente med at gå i seng med ham – trække tiden lidt, gøre ham sulten. For han var sulten!

Vores kemi var super god, og da vi på en date var ude at svømme sammen, kunne jeg næsten ikke holde til at vente. Vi havde et bassin for os selv, og han pressede mig op ad kanten mens han kyssede mig intenst. Jeg kunne mærke at han var mere end klar, og det var jeg ærligt talt også selv. Mit underliv var i flammer!

Våd og klar

Vores date i svømmehallen var meget pirrende, og han vidste virkelig hvordan man tændte en kvinde. Han kunne ikke være andet end Guds gave til kvinder, det var jeg sikker på.

Hold op, hvor tog jeg fejl…

Mr. Tall forsøgte at få mig overtalt til lidt sjov i svømmehallen, og hev mig endda ind i et lukket rum. Og uanset hvor lysten jeg var, så kunne jeg altså ikke få mig selv til det når børn rendte rundt lige uden for væggen og legede i vand. Det var for mærkeligt. Og hvem vil egentligt gøre det første gang med en, i svømmehallen? 

Da vi kom hjem, havde købte noget kinesisk og snakket i flere timer, var vi begge to godt opvarmede. Tonight was the night!

Læs også: Sådan er mit sexliv under graviditeten

Vi fik tøjet af, og startede ud i den klassiske never-wrong missionær stilling.
Ja. Jeg kan være ærlig at fortælle, at jeg allerede her vidste det var skidt.

Missionærstilling

Men hey, kemien skulle nok komme. Jeg prøvede endda at komme øverst, for så kunne jeg da skabe en rytme (som han – helt ærligt – ikke havde noget som helst af). Det gik bare ikke. Første gang var en kæmpe fiasko!

Han kom efter meget kort tid, og lå og stønnede tilfreds. Han sagde det var det bedste sex han længe har fået. Hvad?!

Og han mente det åbenbart – for de næste par gange vi havde sex (jeg tænkte jo netop at han bare lige skulle “igang”) – blev han mere og mere lykkelig efter. Han blev ved med at sige, at jeg havde givet ham det bedste sex han nogensinde havde fået, og vi var fantastiske i sengen.

Det bedste sex nogensinde

Og jeg fortæller dig, kære læser: jeg har aldrig haft dårligere sex i mit liv. Og det siger ikke så lidt.
Jeg fortalte ham også pænt, at jeg følte vi måske skulle forsøge at forbedre det lidt, ellers gik det ikke for mig.

Læs også: Satisfyer PRO 2 – vejen til himmelst klitorisorgasme

Og konklusionen lyder…

Men det korte af det lange er, at jeg/vi virkelig spildte tiden. Jeg gav virkelig vores sex alt for mange chancer, fordi han var så spændende et menneske. Han viste sig så også at være lidt af en klovn på andre punkter, men generelt set så dræbte den dårlige sex virkelig min interesse. Men det gav mig da nogle sjove minder.

Så kære du: kan du mærke at jeres seksuelle kemi bare ikke er der? Så skal du måske overveje ikke at kæmpe alt for hårdt for det. Du kan ende med at blive svært skuffet, og spilde tid og sex på en, hvor det aldrig vil komme op at køre. 
Men mærk efter i dig selv – kun du ved det!

XOXO Miss MILF

Se Også