Akavet one-night stand

udgivet:

Mine mest akavede one-night stands – del 1

Kære læser,
Vi er vist rigtig mange som efterhånden har haft et eller flere one-night stands. Desværre er vi nok også rigtig mange, som kan nikke genkendende til det med at one-night stands bare ofte ikke helt fungerer.

Måske var forventningerne for høje, måske var kemien der bare slet ikke alligevel når man ramte lagnerne – eller måske er du bare slet ikke til det der med at tage en med hjem for én nat.

Det kan selvfølgelig også være at du elsker one-night stands! Jeg kan i hvert fald godt selv være meget fascineret af tanken om det. Desværre har jeg haft et par uheldige oplevelser, som jeg vil dele med dig igennem tre indlæg. Dette er om mit første one-night stand, som mildest talt var akavet.

Jagten på en ældre fyr

Mit første one-night stand var virkeligt kikset og pinligt. Det gav mig bestemt ikke et godt indtryk af det at have sex med en fyr man lige har mødt. Om det helt kan kategoriseres som et one-night stand ved jeg faktisk heller ikke, for vi mødtes (mærkeligt nok) flere gange derefter.

Jeg mødte ham i byen da jeg ikke var særligt gammel. Jeg var i midten af mine teenageår, og han var i starten af 20’erne. Jeg har altid været tiltrukket af mænd som har været en del ældre end mig selv, og dengang var en “voksen” fyr som ham vanvittigt spændende. Jeg holdte mig bestemt ikke tilbage! Vi blev faktisk smidt ud af baren, fordi vi var lidt for intense. Da vi var blevet smidt ud, forsøgte vi os på et diskotek. Desværre spurgte de her om ID – jeg havde indtil da kunne bilde min scoring ind, at jeg var 18 år. Men da jeg så ikke kunne vise dørmanden ID, kunne han jo godt regne ud, at jeg ikke var 18 år. Jeg fik dog overbevist ham om, at jeg var worth it.

Des større, des bedre

Så langt så godt – vi var stadig begge to bankestive, og vi vil faktisk bare gerne hjem til en af os, så vi kunne have det sjovt. Men jeg boede jo selvfølgelig hjemme hos mor og far, så jeg insisterede på at det blev hos ham. Desværre boede han ikke i byen, han sov hos en kammerat. Men vi var da ligeglade. Han havde en nøgle, og hans kammerat var selv i byen, så vi skyndte os hjem til hans ven.

Vi havde kun hans “lånesofa” at udfolde os på, så vi valgte selvfølgelig den sikre vinder: missionæren. Da vi efterhånden havde fået mit tøj af, trak han trøjen over hovedet, og hev bukserne ned. Det første jeg lægger mærke til, er at han er en del over gennemsnittet.

Så ung og naiv som jeg er, tænker jeg jo, at det bare bliver en fest. Jeg havde aldrig før været sammen med en nær den størrelse. Men alle vil jo gerne være sammen med en Mr. Big Dick…. 

Han kommer med besvær et stort kondom på, og han når næsten ikke at komme op i mig, før jeg hviner i smerte. Han spørger om jeg er ok, og jeg nikker med et besværet smil. Det gør hamrende ondt, og det føles mere som om at han banker op i min livmoder igen og igen. Jeg kan ikke rigtigt rykke mig ud af stillingen, men jeg vil jo ikke bede ham stoppe – han skal jo ikke fortryde at han tog mig med “hjem”. Men jeg tror nu heller ikke det var pg.a. mig, at han fortrød…

One night stand med Mr. big dick

Når man alligevel ikke er helt alene

Vi hører midt i det hele en dør knalde i. Stuen er selvfølgelig det rum man kommer ind i først, så fra døren knalder i og til at hans kammerat (og hans tilhørende venner!) står og beglor os, går der ikke mere end et sekund. Jeg hviner endnu engang og trækker panisk et nærtliggende tæppe så meget over mig som jeg kan, og lader ellers resten af hans og mine herligheder være til frit skue for vores nyankomne gæster.

Jeg har trukket tæppet over mit ansigt da jeg åbenbart vurderer i øjeblikket, at dette er det mest intime og pinlige område på hele mit bare korpus at vise frem.

Jeg kan derfor ikke se deres reaktion – men tavsheden nærmest skriger! Der er stille i ca. fem sekunder, og Mr. Big Dick rører heller ikke på sig. Vi er som et lammet dådyr foran lygterne, indtil kammeraten (som bor i huset) siger, at de går ind på hans værelse, og så kan vi få lov at færdiggøre hvad end vi nu har gang i. Til lyden af mandelatter som langsomt forsvinder skubber jeg ham af mig, tager mit tøj på, og siger at jeg nok bare smutter hjem. Jeg skynder mig udenfor, og ringer meget skamfuldt til min mor, og spørger om hun vil hente mig. Det ville hun selvfølgelig, og hun grinte vist hele vejen hjem i bilen…

Som sagt mødtes vi flere gange derefter, og vores sex blev da bedre. Desværre blev det aldrig helt godt – primært pg.a. størrelsen – og vi sås bare lidt indtil en af os fandt en kæreste. 

Har du selv oplevet mega akavet sex, eller har du kun gode erfaringer med one-night stands?


Jeg håber I kunne lide min første “historie” omkring mit første one-night stand. Læs med når jeg næste gang introducerer jer for del 2! Den er desværre ikke mere vellykket end den første…

Husk du altid må lægge en kommentar, eller skrive en mail til: mm@missgrey.dk
Følg mig også på Instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Se Også