Kære læser,
Det er vist ikke en hemmelighed, at jeg er gravid (også på trods af, at jeg valgte abort sidste gang. Det kan du læse her). Hvad der tilgengæld er anderledes end fra min sidste graviditet, er bestemt min sexlyst!

Hungrende efter sex

Under min første graviditet hungrede jeg efter sex hele tiden. Jeg kunne ikke få nok! Jeg havde det skønt i kroppen, følte mig smuk og dejlig, og kunne ikke få nok af min daværende kæreste (og faren).

Men jeg må indrømme at jeg desværre blev svært skuffet i min nuværende graviditet. Min krop kan slet ikke håndtere de hormonelle forandringer; jeg har uren hud, kvalme konstant, hovedpine og kronisk træt. Ikke den bedste cocktail til et godt knald..

Desværre går det lidt udover mr. Bad. Hans lyst er ikke formindsket overhovedet, men jeg har det ofte enten for dårligt, for træt, eller bare slet ikke lyst til sex. Når vi så dog har sex, så er det stadig skønt! Såfremt han selvfølgelig ikke rammer min livmoder…

Bestemte stillinger

Mr. Bad er ikke dårligt udstyret down there, og han er faktisk en af de første mænd hvor det fungerer for mig, på trods af at de er oversize. Men jeg må indrømme det har været lidt svært til tider under graviditeten! På trods af at jeg ikke har mave på endnu, kan han formå at skubbe så meget til det hele derinde, at jeg får en stor bule ved hvert stød. Ikke super behageligt eller sexet, skal jeg hilse at sige!

Så bestemte stillinger fungerer bare ikke super godt. Han kan fx bestemt ikke tage mig i doggy! Det er super smertefuldt. Og sådan er flere stillinger desværre.
Dog er er der også stadig flere, som virker fint.

Åh, ja – og så er jeg også begyndt at græde regelmæssigt efter en orgasme.

Jeg har sommetider førhen godt kunne knibe en tåre, men jeg er begyndt decideret at hulke!

 

Så ja, jeg må indrømme at mit sexliv ikke er det mest inspirerende lige i tiden. Men det kommer forhåbentligt igen!
Hvordan har det været for dig, hvis du har været gravid? Fik du også super meget lyst, eller skulle du ligge en lille meter fra manden?
Husk at læse med næste gang, hvor jeg anmelder Kirk Rønlers nye bog: “Sådan får du en kæreste”!

Du kan altid skrive en mail til mm@missgrey.dk , lægge en kommentar, eller følge mig og de andre piger på instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

2 KOMMENTARER

  • Hej Sofie!
   Tak for din kommentar. Når jeg genlæser, kan jeg faktisk godt forstå, at du er forvirret!
   Jo, det havde jeg – problemet lå i, at hospitalet ikke ville gå igang, da jeg var alt for meget i tvivl. Så jeg har et par få dage til at ringe til dem, og fortælle min 100% endelige beslutning. Det er absolut den sværeste beslutning i mit liv!

   XOXO

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here