Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Derfor bør du stoppe dit penishysteri

Kære læsere.

Endnu en søndag er over os, hvilket betyder, at vi er igen er i gang med temasøndag her på Miss Grey. I dag er det mandens bedste ven, der er i søgelyset, da vi debatterer det klassiske spørgsmål om, det er størrelsen eller gørelsen, der betyder noget for os kvinder.

Generelt er penisstørrelser et meget diskuteret emne både blandt mænd og kvinder. Mange fyre går med mindreværdskomplekser over deres vedhæng, fordi vi kvinder konstant måler og vejer deres pik for at afgøre, om de er et godt knald eller ej. Det er da også ofte størrelsen på mandens penis, at veninderne har spurgt nysgerrigt ind til, dengang jeg som single berettede om mine mange erobringer. Hvad er der lige med os kvinder og vores penishysteri?

Personligt er jeg forundret over det interessante ved at diskutere penisstørrelser. Jeg mener nemlig ikke, at det nødvendigvis er størrelsen på hans pik, som er afgørende for hans evner på lagnerne. Selvfølgelig er det svært at få en god oplevelse, hvis han har en pik, der er på størrelse med en ostereje. Men helt ærligt – hvem af os har brug for mere end en mand, som har en penis med en gennemsnitlig størrelse? Denne udtalelse bygger jeg på mine egne erfaringer, da jeg har både gode og dårlige  sexoplevelser med forskellige mænd med vidt forskellige penisstørrelser.

penishysteri

Mine sexoplevelser med både små og store pikkemænd

Først og fremmest kan jeg fremhæve mit forhold til Masteren, som du kender fra mine tidligere indlæg.  Min tid med Masteren definerer jeg personligt som en af de mest tilfredsstillende perioder i mit liv. Men størrelsen på hans pik var altså ikke imponerende. Jeg vil mene, den var en anelse under gennemsnittet. Faktisk var det den mindste penis, jeg nogensinde havde set på daværende tidspunkt. Alligevel havde vi VIRKELIG god sex i de to år, vi kendte hinanden, fordi det handlede om så meget andet end selve knaldet.

Jeg har erfaret, at det kan være en fordel, at manden ikke har en kæmpe kæp, for så fokuserer han på at tilfredsstille dig på andre måder i stedet for.

Efterfølgende har jeg desværre været i kontakt med en, der var en del mindre end Masterens. Dette var i forbindelse med en omgang reboundsex, der slet ikke gjorde mig i bedre humør, da hans pik var så lille, at jeg ikke kunne mærke noget overhovedet. Der må jeg sige, at lidt kvindeligt penishysteri var på sin plads.

Mine oplevelser med store dillere er også ret blandede

Sidste sommer var jeg blandt andet sammen med en ung gut med en kæmpe kæp, hvilket gjorde, at jeg blødte fra fissen hver eneste gang, vi havde kneppet. Selvom han var enormt lækker, havde jeg virkelig svært ved at nyde at have sex med ham, da det nærmest var pinefuldt. Og når smerten endelig stoppede, var det fordi, han havde trukket sig ud.

Nu sidder du sikkert og tænker, at det “bare” er fordi, at jeg ikke havde prøvet en stor en før, at jeg mødte Cyberspace-flirten. Sådan forholder det sig bare ikke. Min første kæreste havde nemlig en pik, der var 24 cm lang i stiv tilstand. Det var altså noget af en klebbert at få prikket jomfruhinden ind med, kan jeg hilse og sige. Men da vi endelig fik hul igennem, havde vi et rigtig godt sexliv, fordi der var så meget kærlighed og intimitet til stede, når vi dyrkede sex.

Jeg har altså erfaret på egen krop, at det ikke altid er pikkens størrelse, der bestemmer, hvor meget nydelse jeg får ud af sex. For mig er der mange andre faktorer på spil, når jeg skal afgøre, om en mand er en god elsker eller ej.

Skru ned for dit penishysteri – tak!

På nuværende tidspunkt er jeg så heldig, at jeg har Mr. Boyfriend. Og i forhold til hans penisstørrelse kan jeg afsløre, at den er en lille smule over gennemsnittet, hvilket er helt perfekt for mig. Men når alt kommer til alt, kan jeg lide alle slags penisser – både store og små 😉 Pikken skal bare sidde på en mand, der forstår at bruge den rigtigt.

Så kære læser jeg vil klart anbefale dig at skrue ned for dit penishysteri. Hvis vi kvinder ikke fokuserede så meget på penisstørrelser, tror jeg også, at mændene ville være i stand til at slappe en smule mere af og flytte fokus til at tilfredsstille os på andre måder end med deres pikkemænd.

penishysteriHvad mener du kære læser? Går du meget op i størrelsen på mandens bedste ven? Eller synes du også, at der er for meget fokus på penisstørrelser? Del din mening ved at skrive en kommentar til indlægget. Har du spørgsmål, må du meget gerne kontakte mig på mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også