Kære læser – har du prøvet mænd, der skuffer dig?

De af jer, der har læst mit forrige indlæg “Derfor opstår der komplikationer, når du dater”, er sikkert ikke overrasket, når jeg fortæller, at Cyberspace-flirten blev en kort affære.

En aften tidligere på ugen, aftalte vi spontant at mødes. Jeg havde en forventning om, at vi kunne få snakket ud og ende aftenen med at have svedig sex. Jeg så frem til at mærke hans store, lækre pik oppe i mig. Bare tanken gjorde mig drivvåd! Sådan gik det ikke.

Ligeså snart jeg trådte ind af døren, fik jeg et akavet kram i entréen. Det var nu tydeligt for mig, der ikke var sex på programmet, hvilket medførte aftenens første skuffelse.

Sådan tackler du mænd der skuffer dig

Hen på aftenen gjorde han det klart for mig, at han mente, at jeg totalt havde misforstået, hvad han havde sagt tidligere. Hans forklaring på forskellen mellem “at kunne blive” og “at være” forelsket udgjorde aftenens anden skuffelse.

I første omgang bildte jeg mig selv ind, at jeg var lettet, for så kunne vi jo “nøjes” med at knalde. Efter et stykke tid mærkede jeg alligevel en klump i halsen, som jeg undertrykte ved at grine fjollet. Alt imens, jeg indvendigt bebrejdede mig selv.

Hvordan kunne jeg også være så dum at tro, han ville udvikle følelser for mig?

Jeg besluttede derfor, at vi ikke skulle ses igen, da det gik op for mig, at han rent faktisk havde formået at gøre mig ked af det.

Den slags usikkerhed kan jeg ikke tåle at føle. Jeg bliver grænseløst liderlig. Som jeg plejer at sige: “Den eneste måde at komme over en mand, er, at komme under en anden”.

Godt håndarbejde giver ro på igen!

Jagten på Mr. Rebound begyndte allerede næste dag.

Han var ikke svær at finde, da en, som jeg tidligere havde haft sex med, kontaktede mig. Jeg huskede det ikke som noget, der havde gjort indtryk. Men han fik chancen, fordi min desperation blev større for hver time, der gik.

Endelig (!) skulle jeg have det pik, jeg havde ventet på de sidste par dage. Det var tiltrængt, da han tog fat i mit inderlår og banede sig vej ind mellem mine ben, hvorfra han fik hånden indenfor og fingrene ind mellem mine skamlæber.

Hans berøring var helt perfekt. Fast uden at være for hård. Jeg kunne mærke, jeg hurtigt blev våd, mens han skiftede mellem at køre min klit af og give mig finger. Jeg var SÅ klar på at mærke hans lem i min hungrende fisse.

Han flyttede sit fokus til mine bryster, som efter et splitsekund var blottet. Han æltede et bryst ad gangen med den samme fasthed som før, mens tungen legede med mine brystvorter samtidig med, at han førte min hånd ned i hans bukser.

Sådan tackler du mænd der skuffer dig

Osterejen og den lækresultne fisse

Idet jeg greb fat om hans pik, fik jeg fat i den her korte, tynde slange, der udgav sig for at være en penis. Men mest af alt mindede om en ostereje.

Under blowjobbet tog jeg ham til roden uden vanskeligheder. Der var altså lagt op til en kedelig omgang for mit vedkommende. Når han ikke engang kunne fylde min mund ud, vidste jeg, at min sultne, liderlige fisse ville sluge pikken råt.

Jeg tror, skuffelsen stod malet i mit ansigt, for efter vi rykkede i soveværelset, besluttede han sig for, jeg skulle have den helt store slikke-tur.

Hans ivrige tilgang gjorde dog, at jeg slet ikke kunne nyde det, da han fik sat tænderne i og nærmest endte med at æde mine indre skamlæber. Mens jeg ømmede mig, havde han fået et kondom på, og ville gerne have, at jeg red ham.

LÆS OGSÅ: “Derfor hader jeg denne sexstilling”

Jeg satte mig derfor ovenpå ham, førte ham gennem min våde revne og op i min desperate fisse.

Ganske som jeg havde frygtet, kunne jeg absolut intet mærke, selvom jeg bevægede mig i alle tænkelige retninger. Jeg mærkede heller ingenting, da han tog over, selvom han bevægede hofterne hurtigt og hårdt op mod mig.

Til slut kom han oppe i mig, hvilket jeg kun vidste, fordi han, efter at have stønnet højt, stoppede op og lagde hænderne for hovedet. I det øjeblik han trak sig ud, satte kondomet sig fast oppe i mig.

Efter et stykke tid på toilettet fik jeg det heldigvis ud. Da jeg kom tilbage til sengen, spurgte han, om det var godt. Jeg var så skuffet over hele scenariet, at jeg fik svaret ret fornærmende, at det var svært at svare på, fordi jeg ikke havde mærket noget.

Aftenen endte med, at en skuffet, desperat og endnu mere liderlig Miss Felicity gik hjem og sov alene.

Har du lyst til at fortælle mig din historie om rebound-sex eller en anden sex-episode, som endte med at skuffe dig, er du hjertelig velkommen til at kommentere herunder.

Jeg ser frem til at høre fra Jer!

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelDerfor opstår der komplikationer, når du dater
Næste artikelSådan knepper du smerten væk
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here