Definitionen af en stodder

udgivet:

Definitionen af en stodder

Stodder -the definition of – Stodder – en syg stodder – født stodder

Hej med jer

Jeg fortalte i sidste uge om Mr Terminator og min alternative valentinsdate. Nu har jeg set ham et par gange siden da og… han er nok den vildeste bad boy jeg har datet so far. Han kører virkelig stodder/L.O.C livstilen fuldt ud. Det vil sige Druk, fest, stoffer og damer.

Det’, når jeg er på druk for at glemme, at jeg’ på druk
Og tænder en ny smøg, med den jeg lige sku’ til at sluk’

Nu har jeg jo sugardatet i et års tid. Det vil sige jeg er blevet ret vant til at ses med gentlemen i jakkesæt. Sådan nogen meget politisk-korrekte typer, der går helt vildt meget op i deres ry og omdømme. Derfor er Mr Terminator lidt af et kulturchok, så at sige – på den gode måde!! Jeg kan jo ikke stå for en bad boy og sådan har det altid været… Og så er han jo flot – and a beast in bed.

Druk og firkantslege

En aften sad vi og hyggede med noget god vin og røg smøger. Pludselig kigger han på mig og spørger hvordan jeg har det med gruppesex?

“Øh…” får jeg svaret, rimelig paf.

Mr. Terminator havde en god kammerat der havde skrevet lidt med en biseksuel pige. En lille blondine, som helt sikkert ville være noget for mig. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og nåede frem til at det godt kunne være noget. En hyggelig aften med musik, grin, hygge og drinks – kombineret med lyst-orienteret, begærlig og fræk stemning. Der er endnu ikke nogen fastlagt dato, men nu er jeg altså gået med til en firkant… så det kan I glæde jer til at læse om. Jeg spurgte ham om han havde erfaring med gruppesex.

“Jaja. Masser. Det kan godt blive noget rod, men skal bare vide hvad man gør.”

Det’, når jeg sover den ud i detentionen, der
Og spørger vagtindehavende, hvad en flaske egentlig koster her

Jeg lærte hurtigt at Mr. Terminators “unge dage” havde været én lang fest i Argentina (hvor han har haft forretning). Trekanter med sydamerikanske tøser, en uge i et fængsel i Saõ Paulo og dødsdruk. Charmerende? Ikke når det bliver sagt på den måde, men jeg har altid været glad for fester og det er godt nok nogen vilde historier. Han var et rigtigt røvhul da han var yngre, men i det mindste står han ved det.

Og hvad så med sex?

Oh my god. Jeg skrev også om det sidst, men hold nu op… det er uden tvivl det bedste sex jeg nogensinde har haft. Sidste gang kom jeg så intenst, at jeg var lige ved at besvime da jeg rejste mig op bagefter. (Helst seriøst, det blev sort for mine øjne og jeg mistede balancen).

Yo, det’ rigtig – jeg’ en stodder-karl
Så den dag de begraver mig seks fod under
Og vågner op i en rendesten med blod på mig

En ting er at han har en stor pik – en anden ting er at han virkelig ved hvordan man bruger den. Desuden har han virkelig mestret dirty talk. Jeg er ret vild med at få ros under sex… så jeg kan nærmest ikke være i mig selv, når han hvisker “dygtig pige” under et blowjob eller fortæller mig hvor stram jeg er når vi knalder. Han er meget dominerende og ikke bange for at støde helt i bund (bogstaveligtalt). Jeg har en ret sensitiv livmoder, så når han trænger helt op, er det som om smerte og nydelse flyder sammen (og det er ret lækkert).

Er jeg in love?

Nej, ikke som det ser ud lige nu (heldigvis). Jeg fortalte ham den gamle svada om Mr. S. (Læs om ham HER og HER). Efter det kom vi ind på emnet utroskab. Han begyndte at forklare årsager til utroskab.

“Du får det til at lyde som om du selv har været utro et par gange,” sagde jeg.

Så grinede han, sådan lidt smøret og lidt forlegent. “Det har jeg også.”

Det’, når jeg’ spændt op i laklæder og latex
Det’, når jeg får et blowjob lige efter analsex

Så fik jeg da med det samme bekræftet at Mr. Terminator var en farlig type. Jeg kan sagtens se hvorfor piger falder for ham. Hjernedød god sex og han kan været ret charmerende, når han selv vil. Desuden ved man aldrig rigtig hvor man har ham eller hvad han tænker. Det er meget intriguing. Nu har jeg dog fået bekræftet at han ikke er til at stole på. Det har han sådan set selv indrømmet… så fester, sex, firkanter og vilde historier er alt hvad det bliver til. Og som det ser ud lige nu, er det også fint med mig. Nu må vi se hvad er sker i fremtiden – meen jeg skal nok til at passe lidt på. Det er jo altid de forkerte typer jeg falder for. Og som regel ender det blodigt….

(Stodder-karl)
(The definition of) stodder, en syg stodder, født stodder
Med stiv pik og håret tilbage, men der skal mere til
Jeg’ en af slagsen så lad mig definere det

(Husk du altid kan skrive til mig på min mail missfox@missgrey.dk og følge mig på Instagram som Missfoxdk. Desuden har alle MG-pigerne en personlig insta-profil, så gå da lige ind og følg dem også ;-). God onsdag til alle! )

Se Også