Frække valentinsdags planer

udgivet:

Hvad lavede jeg på V-day?

Ja, hva dælen lavede jeg egentlig på Valentinsdag?

Det var jo Valentinsdag i onsdags, og dumme mig troede faktisk, det var i tirsdags… så det vil sige, jeg gik på date på valentinesdag uden at vide det. Jeg har været riiiigtig syg i sidste uge, så i min febervildelse har jeg åbenbart byttet rundt på dage og datoer… hvilket så resulterede i, at jeg faktisk havde semi-romantiske planer på valentinsdag!

…og dem tænker jeg ikke I skal snydes for 😉 

Det var faktisk lidt af en umage aftale, jeg havde sagt ja til. Min veninde havde skrevet med en ældre fyr, og ville gerne møde ham. Hun var dog noget nervøs, og ville derfor gerne have mig med. Jeg var liiidt skeptisk, men min venindes fyr ville gerne tage en ven med, så jeg ikke bare skulle sidde og third-wheele. Fik set nogle billeder af vennen og jojo… han så ganske godt ud.

En flot, veltrænet ældre fyr (slut 30-erne). Yes please. Og så på Valentinsdag

Dagen oprinder så, og jeg er jo egentlig syg, men trænger simpelthen til at komme ud af lejligheden.. da min veninde ender med at aflyse et par timer før jeg skal afsted. Så sidder jeg lidt der: fresh out of the shower og havde brugt hele dagen på at finde tøj, undertøj og noget sexet lingeri. Sidder lidt for mig selv og er småsur, da en besked pludselig tikker ind. “Din veninde aflyser. Skal vi tog ikke bare mødes alligevel? 😉 “Var jo egentlig syg og burde bare blive hjemme, men… havde en fornemmelse af jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke tog derover – så på med tøj, makeup og afsted på cyklen.

Fræk valentinsdag med sex

Fik lidt af et chok da jeg kom derover. Nu skal det ikke lyde som om han bor i et palæ – selvfølgelig gør han ikke det, men det var sgu alligevel et ordentligt hus. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om han mon kompenserede for noget.. jeg kom indenfor, hvor han tog imod mig med et smil. Og så var jeg ellers klar på at knalde. Nu skal jeg ikke gå for meget i detaljer om hans udseende, men trænet, solbrun, mega cute grin og tilpas højde (jeg er lav, og dur simpelthen ikke til at være sammen med alt for høje fyre).

Han bød mig velkommen med et glas champagne og en rundvisning i “palæet”. 

Jeg var faktisk ret genert (er jeg ikke normalt), så endte ret hurtigt med at blive lidt småfuld. Han er en, hvad skal man sige.. drengerøv, der har fundet vejen til succes. Jeg er jo lidt en sucker for de der håndværker-drengerøve, og samtidig er jeg vild med charmerende ældre fyre. Altså var han det bedste fra begge verdener! 

Læs også: Håndværkersex 

Men I vil jo ikke bare høre en historie om mig, der sidder og drikker champagne med en fyr… så nu til sjove! 😉

Jeg spurgte hvad der tænder ham ved kvinder. Så tænkte han sig lidt om og sagde “initiativ”. Han skulle nok få initiativ, tænkte jeg.. jeg har for nylig købt en masse lingeri, og havde også taget noget på – så midt under samtalen rejste jeg mig op og tog min kjole af. Indenunder havde jeg et rødt lingerisæt og et par sorte selvsiddende. Han sad lidt i sofaen med et meget veltilfreds ansigtsudtryk og betragtede mig. Så rakte han hånden frem og sagde “kom her”. Jeg satte mig overskrævs på ham. Så begyndte noget rimelig heftigt kysseri. Så bevægede jeg mig ned for at give ham et blowjob. Han er en af dem, der tager godt fat i håret, og ikke er bange for at vise hvordan han vil det have det… og det kan jeg jo godt lide. Egentlig svært at sige hvem af os, der var mest tændt på det tidspunkt. Der var godt fyret op under os begge! Han trak mig op i en Doggy og begyndte at knalde mig.

Og oh my… fuck hvor var det bare åndsvagt dejligt!! 

Han ramte bare alle de rigtige steder. Det var bare konstant stimuli. Mh… vi havde sex i doggy, missionær og cowgirl. Min tidsfornemmelse er rimelig fucked på det her tidspunkt, men det varede nok på den gode side af en time. Da han endelig kom udover mig, var det med et ordentligt brøl. Bagefter lå vi lige og fik pusten. Så rejste han sig for at hente et håndklæde og råbte på vejen “Fuck, hvor er du vild. Godt jeg ikke mødte dig da jeg var 19!” 

Læs også: Derfor tænder jeg på håndværkersex

Jeg tror vi knaldede tre gange mere den aften før vi gik i seng. Fik lige en tur om morgenen også. Det varede godt nok ikke helt ligeså længe, men det var præcis ligeså dejligt. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det er noget af det bedste sex, jeg har haft! Jeg er helt solgt – og vi er begge enige om at det ikke er sidste gang vi skal ses. 😉

Jeg tænker jeg kalder ham “Mr. Terminator” fremover… da han jo må være den ultimate sexy bad guy!! Og ham fyren her er lidt af en farlig type.

Jeg håber I nød denne lille V-day anekdote fra mig af. Husk jeg i princippet blogger hver onsdag, og at I altid kan skrive til mig på min mail missfox@missgrey.dk. Desuden er mig og alle de andre MG-piger er på Instagram! Håber I alle får en skøn lille fredag og en dejlig weekend! <3 

Se Også