Billigt sexlegetøj

udgivet:

Billigt sexlegetøj under 349 kr. – DEN ULTIMATIVE GUIDE

Billigt sexlegetøj under 349 kr. DEN ULTIMATIVE GUIDE

I dette indlæg har vi samlet 10 forskellige personlige fortællinger og anmeldelser på billigt sexlegetøj fra Miss Vanilla, Miss Robinson & Miss Curious. Du finder både noget til kvinder, mænd, singler og par. Enjoy!

Billigt sexlegetøj vi vil præsentere dig for:
  1. Klassisk dildo med vibrator
  2. Penisring med vibrator (til længere og bedre sex)
  3. Kraftige og tynde kondomer
  4. Lille og kraftig Magic Wand (til kraftige orgasmer)
  5. Handy klitoris stimulator
  6. Smart intimspreder (til bedre stimulering)
  7. Glimrende g-punkts vibrator
  8. Simple bækkenbundskugler til nybegynderen
  9. Velsmagende massageolie (til kropsmassage og intimbrug)

Billigt sexlegetøj intro

Kære Læser!

Nu skal vi snakke billigt sexlegetøj. For efter vores mening, så skal det jo ikke være dyrt at dyrke sex. Dog synes vi alligevel, der er ting, der bliver ved med at poppe op som koster – igen og igen. Tag for eksempelvis kondomer. Heldigvis kan du nu om dage købe dem billigere over nettet end nede i butikkerne. I butikkerne kan du nemt komme til at betale 60 kr. for 10 kondomer. Du giver altså her 6 kr. per knald! Se det havde du nok ikke lige tænkt over. Så derfor synes vi personligt ikke også, at sexlegetøj behøver at være dyrt. Derfor har vi samlet et 10 forskellige sjove og smarte ting, som du kan købe for under 350 kr. dejligt billigt!

PSSST: Husk at du du kan få fri fragt hos sexhop.dk – Klik på banneret herunder for at få din rabatkode

sexshop-rabatkode-missgrey

Billigt sexlegetøj til under 349 kr.

1. Den klassiske dildo med vibrator

Jeg starter i det sentimentale hjørne og vil referere til historien om min første rigtige dildo. Jeg fik den min i min 18-års gave fra et par gode venner. Det var nok mest ment for sjov, men det endte altså med at blive mig og denne dildo et godt stykke tid. Jeg var KÆMPE fan! Hvis du endnu ikke har en yndlingsdildo, eller et andet stykke legetøj, som bare er din FAVORIT. Den ting, der altid får dig til at komme og er en sikker vinder – så giver jeg dig her mit bedste bud på en.

Herunder har jeg fundet et billigere alternativ til dig, der stenstikkert vil give dig nydelse! Den minder meget om min første, som var en simpel dildo med lækre vibrationer. Denne her har bare et endnu cutere outfit! Dildoen jeg vil præsentere for dig herunder perfekt i kategorien af billigt sexlegetøj – plus at den er super behagelig!

Læs mere her – You2Toys Space Rider 3000

billigt

Dildoen er meget klassisk og har vibrationsindstillinger fra blid og killlende til kraftig og orgasmefremkaldende, så du er garanteret en lille tur i himlen! Den er både vandtæt og holder længe med batteriet (hvis man ikke bruger den hver dag i fem timer). Den er lavet i et sjovt jellymateriale, der gør den både bøjelig og bevægelig samtidig med, at den er hård og stiv. Alt i alt en mega fed kombination, der både gør det muligt at lege med den vaginalt og analt.

Den er rimelig lydsvag og kan skruges op for gradvist. Sammen med en portion glidecreme sender denne bandit dig altså i den 7. himmel. Derudover er den ret realistisk også med sine 18,5 cm x 3,5 cm. Og den næstbedste del er den dejlige pink/lilla farve med glimmer i! Whats not to like? Billigt sexlegetøj behøver ikke at være kedeligt! Dette er den perfekte start-dildo, som hverken føles billig eller uhyggelig. Derimod er den super-fin, super-billig og super-orgasmefremkaldende!

Læs mere her – You2Toys Space Rider 3000

Much love, Miss Vanilla

2. Penisring med vibrator 

Det her er altså en sikker vinder, når det kommer til billigt sexlegetøj! Alle jeg har hørt prøve den, og ud fra egne erfaringer, kan jeg sige at det er NYDELSE. Sådan en lille bitte ting kan skabe så utrolig meget nydelse hos en mand, og så er den til at betale!

Ofte kommer en penisring nemlig kun til at handle om ham (hvilket det selvfølgelig også gerne må). Men hvor fedt er det ikke lige, at den også vibrerer på klitorissen, så I begge kan få glæde af den?

Denne penisring er nemlig designet med en bred top, som kan stimulere din klitoris mens I har sex. Den vibrerer altså dejligt for jer begge. Designet er utrolig lækkert og materialet føles rart mod huden. Dette er altså en ultimativ billig og langsigtet løsning for jer som par. En dejlig tilføjelse til sexskuffen, hehe.

Much Love, Miss Vanilla

Læs mere her – B Swish Bcharmed Classic – Penisring

billigt sexlegetøj

Hvorfor anskaffe sig en penisring?

En penisring er og bliver et MUST HAVE i min optik. Ikke kun manden har gavn af en penisring, men også kvinden. En enkel penisring kontra en med ekstraudstyr er hip som hap for mig, men det er altid dejligt med lidt buzzzzz på klitoris… hvis den kan nå derop! I denne penisring sidder der en lille bitte bullet vibrator, og det smarte ved den er, at den kan tages ud (og evt. bruges til onani). Når penisringen er monteret om roden på penis, og den lille bullet er tændt, stimulerer den også kvindens område ved klitoris (mmh).

Hvad er formålet med en penisring?

Mange mænd kan godt have svært ved at holde rejsningen i længere tid, og bruger enormt meget energi på, at fokuserer på rejsningen under samleje. Her kommer penisringen bestemt ind i billedet. Når fx. denne bullet penis ring er monteret rundt om roden til penis, strammer den og gør peniserektionen hårdere, ved at sørge for, at blodet i svulmelegemerne ikke løber tilbage.

Den klemmer, strammer, og påvirker gennemstrømningen af blodet. Ikke nok med at penis bliver hårdere, jeg oplever også, at Mr. Handy virker længere og bredere, når han har penisring på. Erektionen holder længere, og vi får mere ud af vores intime sexleg. Han bliver ikke stresset og føler sig presset til, at skulle præsterer, inden den beslutter sig for at falde igen.

YOLO og knus fra Miss Robinson

3. Tynde og stærke kondomer

Når vi nu lige har prædiket om, hvor dyre kondomer kan være i butikken, føler jeg lidt, at det er min pligt at finde nogle, som er lidt billigere til jer. Jeg selv har rigtig svært ved at finde kondomer, som jeg ikke slår ud af, eller som føles forkerte forneden – men nu har jeg fundet dem og vil derfor dele dem med jer.

Du får 100 stk. kondomer i denne pakke! WOW! Hvis du allerede ved at du og kæresten kun dyrker sex med kondom, bare er en virkelig fornuftig fuck boy eller en forberedt singlepige, så er dette pakken til dig!

De her kondomer er stærke, de er slidsikre (haha) og mega anvendelige. Nemme at putte på og ikke klamme og klistrede som visse kondomer kan være. Med denne pakke er du derfor simpelthen klar til at gå ud og dyrke mega meget ansvarligt sex! Og ikke nok med det, så koster et knald under 3 kr. – se det er billigt!

læs mere her – Durex London Ekstra Stærke Kondomer 100 stk

billige kondomer

4. Lille og kraftig Magic Wand

Jeg har været på opdagelse på hylderne, og har fundet billigt sexlegetøj til priser, hvor selv en stakkels økonomisk udfordret studerende kan være med! Det behøver nemkig ikke koste en formue at krydre sexlivet lidt, og denne gang vil jeg præsenterer dig for et af mine absolut stykker yndlings sexlegetøj: The Magic Wand – tryllestaven ALLE kvinder, unge som ældre, burde have, for den er simpelthen FANTASTISK.

Magic Wands fås i mange størrelser og prisklasser, og i bund og grund har de samme virkning. Min første wand var en lille mini udgave på 5 cm, jeg kunne have i tasken. Den har jeg ganske enkelt slidt op! En Magic Wand er udover at være et enormt populært sexlegetøj, med en kraftig vibrator, også et massageapparat. Oprindelig er lavet som et massageapparat til at masserer ømme muskler engang tilbage i 70´erne. Men heldigvis var der nogen der fandt ud af, at den kunne bruges til andet end det. Hvis du er Sex and the City fan, så ved du bestemt, hvad en Magic Wand er.

Læs mere her – Pixey mini wand – klitoris vibrator

sexlegetøj under 300

Sådan bruger du en Magic Wand

Klitorisorgasme og billigt sexlegetøj er kodeordet her. Faktisk vil jeg sige KRAFTIG klitorisorgasme, der endda kommer rullende meget hurtigt. Er du en af de kvinder, der engang imellem skal arbejde lidt ekstra for at opnå klitorisorgasme, eller generelt har problemer med at få klitorisorgasme med andet sexlegetøj? Så er det en Magic Wand, du skal have. Kombiner evt. med lidt orgasmegel. Den er uden sammenligning bestemt en af de kraftigste du kan opdrive. Så der burde næsten være orgasmegaranti!

Faktisk kan du godt blive lidt forskrækket, første gang du bruger den, så gå stille og roligt frem. Start evt. med de små vibrationer først og arbejd dig frem. Du placerer den runde snurrende ende af din Magic Wand på klitoris, og lader den arbejde for dig. Det gik forholdsvis hurtigt for mig, og jeg kan godt lide kraftige konstante vibrationer, så den fik fuld hammer på. På under 30 sekunder lykkedes mig at opnå klimaks.

Den kraftigste minivibrator på markedet (billigt sexlegetøj!)

Pixey Mini Massage Wand Vibrator er, i det jeg vil kalde, en mellem størrelse. Den er faktisk så god en størrelse, at den kan ligge i min taske. Den har været med på arbejde, og lydniveauet er på ingen måde voldsomt, så no worrys. 20 cm lang og med  genopladelig magnetisk click n´charge, opladningstiden var ca. 1 time, så var tryllestaven klar til brug. Du bruger “rulleknappen” til at skruge op/ned mellem vibrationsmønstrene. Her får du bestemt god stimulering for pengene.

Sådan får du mest ud af den

Jeg vil ud fra erfaring anbefale, at du anvender gode mængder vandbaseret glidecreme, både på wanden og klitoris. Det får hele legen til at glide så meget bedre. Wanden kan også bruges mens du har sex med din partner, den er nemlig perfekt i størrelsen til lige at skubbe ind mellem jer, og så er den jo ledningfri, så du ikke skal slås med det også. Jeg har stor fornøjelse af at bruge den, når jeg er sammen med Mr. Handy, det giver bare lidt ekstra lækker, når vibrationerne hjælper os begge.

Læs mere om den her – Pixey mini wand – klitoris vibrator

YOLO og knus fra Miss Robinson

5. Handy klitoris stimulator

Var der nogle, der sagde billigt sexlegetøj? Men med lidt øvelse, tålmodighed og de helt rigtige hjælpemidler, er det nemt at fremtrylle en DEJLIG klitorisorgasme. Når vi skal forkæle vores aller bedste sted, vil vi anbefale at bruge en god klitoris vibrator. Der med sin snurrende stimulering giver de dejligste orgasmer.

Vi har fundet denne klitoris stimulator frem, der er lile, fin og let kan gemmes i hånden, så den er absolut praktisk. Da designet er lavet, så den kan sidde rundt om fingeren, er det vel næsten som en lille finger-orgasme-ring. Så hvis du syntes, at du har fingerringe nok til smykkeskrinet, kan du skrive denne lille pink fingerring på ønskelisten til legetøjsskuffen.

læs mere her – Fun Toys Gring – Finger-Vibrator

billigt sexlegetøj

Perfekt til solosex

Hvis du lige kommer en dråbe eller to vandbaseret glidecreme på og omkring klitoris samt en smule orgasmegel på klitoris, har du det optimale udgangspunkt, for en perfekt klitorisorgasme. Find den vibration du bedst kan li´ – du har 6 forskellige variationer at vælge imellem, og lad klitoris vibratoren arbejde ved hjælp af roterende bevægelser. Jeg måtte arbejde lidt med den, før jeg fandt den perfekte bevægelseskombination.

Pirrende forspil og parlegetøj

Denne lille snurrende ven, er ikke kun til onani og solosex – den kan også bruges til pirrende forspil. De 6 forskellige vibrationer, spreder en lækker kildende fornemmelse på huden, og fx. på brysterne, kan den give stor nydelse. I hvert fald hos mig. Den kan føres hen over huden på hele kroppen. Specielt med blindfold og evt. bundet til sengen – kan den snurre erotisk og pirrende, når den lige listes hen over venusbjerget, og forsigtigt forbi klitoris og skamlæberne. Det er virkelig lækkert. Mr. Handy fandt det også yderst stimulerende, når den snurrede under pungen under et blowjob, eller rundt på kroppen.

Brug den under sex – det er virkelig frækt!

Hvis du er typen, der godt kan li´ lidt stimulering UNDER sex, så er den bestemt handy. Størrelsen gør nemlig, at du ikke “forstyrrer” rytmen af pumperiet. Du kan lige snige din hånd og finger med den lille finger stimulator ind mellem dig og din partner, og stimulerer klitoris imens I har gang i dejlig sex. Ved stimulering af klitoris IMENS I er i gang, gør helt klart oplevelsen vildere og orgasmen mere eksplosiv. Du strammer musklerne mere i dit bækken og bliver strammere i skeden, når du lægger an til klitorisorgasme og øvrige orgasmer, så det vil din partner helt sikkert kunne mærke.

Læs mere om den her – Fun Toys Gring – Finger-Vibrator

YOLO og knus fra Miss Robinson

6. Smart intimspreder

Jeg har endnu engang været på opdagelse på hylderne, og har fundet et lidt sært og alligevel spændende stykke sexlegetøj. Det behøver som nævnt ikke koste en formue at opgradere sexlivet lidt, og denne gang vil jeg præsenterer dig for en intimspreder. Et sexlegetøj, der ud fra min google-ekspertise umiddelbart IKKE er anmeldt nogen steder.

En intimspreder er “den tredje hånd”, den ekstra hånd du ofte mangler, når du har flere stykker sexlegetøj igang på en gang. Det er altså et redskab/hjælpemiddel, der spreder skamlæberne og holder dem spredt, så klitoris er blottet til stimulering. Udover den geniale spreder teknik, kan den også noget andet. Den skal nemlig monteres oppe i skeden, for at holde skamlæberne spredt, og når den sidder oppe i skeden, stimulerer den G-punktet. Men efter at have prøvet den et par gange, vil jeg mene, at den primære funktion er at holde skamlæberne adskilt.

læs mere her – You2Toys intimspreder

Billigt Sexlegetøj - You2Toys Intimspreder

Sådan virker intimsprederen

Du kan få den til at passe lige til dig, og det kan du, fordi den er bøjelig. Du kan faktisk forme den lige som du vil og i mange variationer. Egentlig er det bare en lang fleksibel pind beklædt med silikone. Du kan bukke, vride, justerer og tilpasse den lige som du vil have den, også når den er placeret i skeden. De små endestykker, der skal holde klitoris, tilpasser og former du eller din partner, når den sidder oppe i dig. Mulighederne er mange, når du benytter en intimspreder, og det at din klitoris er blottet, giver også en anden følelse ved fx. samleje og oralsex.

Sådan kan du bruge den

Der er mange muligheder, og det har været lidt sjovt at eksperimentere med dette fantastiske hjælpemiddel. Jeg har delt det lidt op i tre forskellige kategorier herunder:

Oralsex med intimspreder

Mr. Handy har store hænder og en dejlig tunge, men han mangler ofte den tredje hånd. Derfor må jeg hjælpe lidt til, ikke at jeg har noget imod det, men hvis jeg samtidig skal hjælpe lidt til omkring skamlæberne, og også vil bruge lidt tid på stimulering af mine bryster, så mangler der en hånd! Her har intimsprederen været en STOR hjælp! Den holder skamlæberne adskilt, så Mr. Handy kan koncentrerer sig om tungearbejdet og evt. stimulering med dildo, vibrator eller hvad vi finder på. Han kan have gang i både min skede, klitoris OG bryster… PÅ EN GANG. Jeg skal bare ligge og tage i mod og nyde. Eller som han siger, “Skat, så kan jeg også ligge og nyde synet af dine blottede lækkerier”.

Samleje med intimspreder

Når vi bruger intimsprederen under samleje, er den på ingen måde generende. Ved at klitoris er blottet og skamlæberne spredt, er jeg mere følsom. Specielt hvis vi er i en missionærstilling eller i sexgyngen. Det gør det også nemmere for mig, hvis jeg ønsker at tilføje en wand, bullet eller min Satisfyer under samleje. Der er spredt og klart til stimulering. Det indvendige stykke laver friktion på Mr. Handys ding dong, og stimulerer også hans ind og ud bevægelser. Forhuden og skaftet berøres og hjælper lidt til derinde. Den trykker på G-punktet og stimulerer, men jeg har ikke oplevet, at den har været med til G-punkt orgasme endnu.

Onani med intimspreder

#JATAK! Her er der VIRKELIG også super fantastiske muligheder! Før intimsprederen, brugte jeg ofte venstre hånd til at sprede og blotte klitoris, og var låst lidt fast med den hånd. Højre hånd arbejder på klitoris, enten med sexlegetøj eller almindelig “håndarbejde på ærten”, men nu kan venstre hånd føre dildo, vibrator eller andet skedestimulerende sexlegetøj, eller fokuserer på bryster og brystvorter. Jeg kan have flere ting igang på én gang, og det tiltaler mig absolut.

Læs mere om den her – You2Toys intimspreder

YOLO og knus fra Miss Robinson

7. G-punkts vibrator (billigt sexlegetøj!)

Du kender sikkert det, at lysten til at shoppe bremses af saldoen på kontoen. Engang imellem kan det være svært, at få det hele til at hænge sammen, og så prioriterer du måske ikke lige indkøb af sexlegetøj. SU og udfordret økonomi bestemmer over dit forbrug, og du må kigge langt efter de gode shoppedage. Tag det helt roligt, du behøver ikke spare sammen eller springe biografturen over, der er masser af muligheder for at shoppe løs.

Det er ofte sådan med billigt sexlegetøj, at det er noget knald der hurtigt går i stykker, eller ikke lever op til ens forventninger. Skuffet og irriteret smides det ud. Men der er altså også billigt sexlegetøj, der virker! Det er tilfældet med denne G-punkts vibrator, så dette valg var spot on!

læs mere her – BSwish – Bgood Deluxe Curve

billigt sexlegetøj

G-Punkts Vibrator med stor effekt

Lad dig ikke snyde af at denne g-punkts vibrator er på listen over billigt sexlegetøj – den har nemlig stor effekt! G-punkts vibratoren fås i lyserød, lilla eller sort og har en længde på 19,3 cm og en diameter på 3,5 cm. Denne lille lurifaks snurrer på 2 stk. AAA batterier. De medfølger dog ikke, så husk at opdatere batteriskuffen.

To slags orgasmer med denne sag

Designet er enkelt og fladt mellem skaft og hoved. Du skal arbejde lidt for optimal stimulering af G-punktet, men til gengæld kan du i løbet af no time, stimulerer dig til en klitorisorgasme på nul komma fem! Hvis ikke du kender til “dildo-på-næsen” øvelsen, så handler det om, at følelsen på din næsetip er den samme som på klitoris. Sæt derfor den snurrende vibrator på næsen, og så har du en fornemmelse af styrken. Husk også, at for at opnå mere intens og pirrende og fuldendt nydelse, så tilfør lidt af det vandbaserede glidecreme eller stimulerende orgasmecreme, når du skal lege.

Der er fuld badulje på vibrationerne… men

Hele G-punkts vibratoren snurrer! Ofte når sexlegetøj kører på batterier, snurrer HELE banditten. Det betyder, at hele hånden snurrer med, når den er i brug. Skift evt. hånd eller få en hjælpende hånd, hvis du har en ved din side.🙂 Støjniveauet er almindeligt, ikke for højt, men heller ikke lavt. Når du snurrer på de høje vibrationer, kan den selvfølgelig høres. Ligeledes, skal du også passe på med, at proppe den helt op i skeden, for med 19,3 cm, forsvinder den hurtigt. Du skal holde fokus på g-punktet, der sidder på forvæggen af skeden ca. 3-5 cm oppe (altså op mod maven), hvis du mærker med fingeren, er det et lille rillet område.

Da G-punkts vibratoren er lavet af 100% blød og lækker silikone og ABS plast, er den let at rengøre med enten en god sexlegetøjsrengøring eller lunkent sæbevand. Dette er et stykke billigt sexlegetøj, som du vil få meget glæde af!

Læs mere her – BSwish – Bgood Deluxe Curve

YOLO Miss Robinson

8. Simple bækkenbundskugler til nybegynderen

Vi er ved at være ved vejs ende på listen med billigt sexlegetøj. Og nu skal det handle om, nok noget af det vigtigste for at sexlivet fungerer: Nemlig træning af bækkenbunden. Jeg har været på hylderne og har fundet to slags bækkenbundskugler: Almindelige bækkenbundskugler til nybegynderen og bækkenbundstræner med fjernbetjening og vibrationer.

Bækkenbundsmuskulaturen er et af de emner, der SAGTENS kan gentages gang på gang. Har du ikke styr på dine muskler i bækkenbunden, så kan du virkelig være udfordret i dit sexliv og livskvalitet generelt. Her taler jeg bestemt af erfaring, for jeg har virkelig brugt meget tid på at stramme op, og gør det stadigvæk. Tre naturlige fødsler af STORE børn, så min bækkenbundsmuskulatur har virkelig været belastet. Specielt efter tredie fødsel, hvor min bækkenbundsmuskulatur næsten var ikke eksisterende.

Når din bækkenbundsmuskulatur er slap, kan du have problemer med at holde dig, når du fx. nyser, hoster eller griner. Du kan have svært ved at holde sammentrækningen i musklerne så du kan få orgasme. 

læs mere her – Tennahill Come Closer bækkebundskugler

sexlegetøj

Knib, knib og atter knib

Der findes et HAV af forskellige bækkenbundskugler, og det kan være super svært at finde ud af, hvilke kugler der lige passer til dig. Men som udgangspunkt har de, i grove træk, samme effekt. Derfor har jeg valgt to forskellige produkter der har samme effekt, når det kommer til træning af bækkenbundsmuskulaturen, det handler nemlig om at knibe som bar pokker! Både Tennahill Come Closer bækkenbundskugler og Inspire Vibrating: Bækkenbundstræner med fjernbetjening og vibrationer, er “manuelle” udgave – kugler du sætter op og laver knibeøvelser, du selv styrer.

Tennahill Come Closer bækkenbundskugler

Du får to bækkenbundstrænere med: En med 1 kugle, som du skal starte med – og en med 2 kugler, som du kan bruge, når den ene kugle bliver for let. Ryster du kuglerne, kan du mærke at de indvendige kugler bevæger sig. Dette betyder også, at du automatisk træner dit bækken, når du går rundt med dem i. Når du griner eller bevæger dig med dem placeret i skeden, vil du mærke at de stimulerer dig oppe i skeden.

De er simlple og nemme at sætte op. For enden af kuglerne, sidder en snor, og den er selvfølgelig monteret, så du nemt kan trække kuglerne ud efter brug. Med lidt vandbaseret glidecreme, fører du kuglerne op i skeden og skubber dem på plads. Når du kniber om kuglerne, kan du mærke muskulaturen arbejde – og generelt når du blot bevæger dig, takket være de indvendige kugler. Kuglerne vaskes med almindelige antibakteriel sæbe efter brug.

Sådan træner jeg med bækkenbundskuglerne

Hvis træningen skal have effekt og virke, skal du gøre det minimum 3 gange om ugen. Men du kan også gøre det hver dag i bare 5 minutter. Jeg gør det fx., når jeg tager make-up på, hver morgen, det er blevet en fast rutine. Op med kuglerne, og så laver jeg små serier af knib. 10 gange hurtige- pause 10 gange hurtige. 5 gange lange knib, hvor jeg holder knibet, og så forfra med de hurtige. Jeg laver 3 serier om dagen. Jo mere du træner, jo strammere bliver din muskulatur, og du vil hurtigt kunne mærke fremskridt. Prøv fx. engang imellem, at nive din stråle over, når du tisser. Du kan også knibe om din partner, når han er oppe i dig. Han vil også kunne mærke forskel!

Læs om den her – Tennahill Come Closer bækkebundskugler – sæt til nybegynderen

9. Massageolie (til kropsmassage og intimbrug)

Sidst men ikke mindst på listen over billigt sexlegetøj, skal de handle om smørelsen! Det er nemlig smøre’d der gøre’d – uanset om du leger med fingrene, penisringe, dildoer, vibratorer, kondomer eller analt legetøj.

En af mine personlige favorit-produkter er dette lille vidunder produkt, som vil få din partner til at smage som en dessert! Vælg mellem: Jordbær/champagne (min favorit), vanilje (den næstbedste), hvid chokolade, fersken, hindbær, jordbær eller kirsebær. Jeg har ikke smagt dem alle, men er især vild med de to første! Uanset hvor på din partners krop, du smøre denne massageolie ind på, vil du få lyst til at slikke ren igen.

massageolie

Velsmagende forførrelse

Du kan bruge denne lækre massageolie til krops- og intim-massage og sammen med sexlegetøj + kondomer. Den er nemlig vandopløselig og er derfor ikke skadelig for dine gummi og silikone dimser. Forfør din partner med en lang og blid massage. Start med skuldre og ryg og bevæg dig langsomt ned ad…  Bevæg dig herefter over i en fræk og pirrende intim.massage, som evt. kan ende i en velsmagende omgang oralsex til jeres begge’s fornøjelse!

Alt ved denne massageolie er fantastisk: Både konsistens, duft, smag og følelse – den er ret vanedannende! Jeg finder det især frækt, at forførre Mr. Unexpected med bind for øjnene, mens jeg forkæler hans krop. Massageolien pirre hans følesans, duftesans + vores begge smagssanser, når jeg smørre ham ind de følsomme steder, slikker den af igen og efterfølgende kysser ham… Du får 50ml  eller 100ml Worth it!

Læs mere her – Lick-it – Massageolie

Over and out, Miss Curious 

Læs også vores andre ULTIMATIVE GUIDER 

Se Også