beskeder

udgivet:

5 sjove beskeder fra mænd #4 – Wild edition

Kære læser

Jeg har de sidste par måneder delt nogle af de beskeder som jeg har modtaget, da jeg gjorde mig i online dating. Vi har både grinet og himlet med øjnene af nogle af de beskeder, som de kære mænd har sendt i håbet om at få lidt opmærksomhed. Og det er heller ikke okay… Der findes jo mindst lige så mange mærkelige kvinder derude! For at gøre det godt igen, for du i dette indlæg et indblik i, hvordan jeg selv var online Jeg udviklede nemlig en rimelig kikset online-persona…

Læs også: 5 sjove beskeder fra mænd #3 – Creepy edition

Sådan var jeg selv online

Det er ikke kun de stakkels mænd, der skal stå for skud. Så jeg syntes at det er på tide, at fortælle hvordan jeg selv var online. I starten var jeg den søde pige, der svarede alle og ikke kunne finde ud af at feje nogle af. Jeg spildte både min egen tid og mændenes. Jeg vidste nemlig overhovedet ikke, hvad jeg overhovedet lavede online. Jeg vidste kun hvad jeg ikke søgte: Intet fast men heller ingen one nights stands og intet i nærheden af kærlighed. Prøv og kringle den som mand!

“I bund og grund havde jeg vel brug for bekræftelse og underholdning til de sene aftentimer.”

Jeg voksede meget på mit online eventyr. Med tiden blev jeg bedre til at afvise mændene.  Hurtigere til at spotte hvornår vedkommende ikke var noget for mig. Når jeg ser tilbage på min online persona, udviklede jeg mig til hende den virkelig indviklede kvinde, som egentlig var mere besværlig end mystisk, som jeg selv troede, at jeg var. Jeg udfordrede de mænd jeg skrev med og flirtede, men ville aldrig mødtes. De fastholdte sjældent min interesse, da jeg hurtigt begyndte at kede mig, og gik videre til den næste.

Det blev dog til lidt sexdating…

I alt den tid jeg var i gang med online dating, mødte jeg to af mændene i den virkelige verden til det der så pænt kaldes sexdating. (Sagt med andre ord: Vi skulle mødes og knalde). Den ene endte godt og han blev faktisk en af mine faste bollevenner. Dette var også manden, der introducerede mig til BDSM…

Læs mere om ham nederst HER: BDSM for begyndere den ULTIMATIVE guide

Den anden mand jeg mødtes med var mindre heldig. Jeg så ham kun en gang og tanken om vores møde, får mig stadig til at krympe mig sammen. Han endte faktisk i en af mine indlæg, om min mest kiksede one night stands..

Læs om ham HER: Uforglemmelige one night stands #1 Blowjobbet

Jeg begyndte med tiden at bruge sitet mindre og mindre. Det tog for meget af min tid – Og der var generelt for meget arbejde og for lidt udbytte. Efter jeg havde fundet ud af at alle typer derinde ville bolle mig, om de var 18 eller 60 år, var det ikke længere lige så interessant… Online dating er en nem måde at få sex på. Men det er og bliver virkelig et kød marked, hvor folk er på jagt efter at få opfyldt deres egne behov.

No Thanks GIF by Hey Violet - Find & Share on GIPHY

5 sjove beskeder fra mænd #4

16. Den creepy

beskeder

Det virker som den sygeste joke, I mean come on! Men det tror jeg, sørgeligt nok, ikke engang at det var. Jeg ved virkelig ikke, hvad han forventede at jeg ville svare. Han sendte mig også et virkeligt ulækkert billede, jeg ikke kan slette fra min nethinde. Jeg siger ikke, at motivet var af en mand i en gynækologstol og at der var en buttplug involveret. Men det var der. Damn some people!

17. Den intelligente

beskeder

Fyren der ved hvor han vil have og ikke er bange for at bede om det! Høflig og velskreven. Jeg tror at denne type besked, går lige i trusserne på de fleste kvinder. Det der afskrækkede mig, var kærlighedsdelen i hans indledning.. Det var jo et emne, jeg pænt meget undgik i en længere periode. Men mange af jer kvinder derude, er vild med det, ikke? Han virker både sød, fræk og lidt bad boy agtig!

18. Parret

beskeder

Det friske par der ønsker at spicy deres sexliv, kommer i mange former. Her er en af dem! Jeg tager hatten af for at der findes parforhold, der indeholder så meget tillid, selvtillid og kærlighed at det kan lade sig gøre. Fandeme sejt! Lige præcis den her besked, fik mig dog til at grine. Jeg burde have svaret: “Hvorfor gør fruen det ikke selv?”. Bare for at se, hvilket svar jeg fik tilbage! Har du været slem? Skulle hun kigge på? Er der tale om en trekant? Jeg har mange spørgsmål.

19. Psykopaten

beskeder

Selvom mange kvinder har voldtægtsfantasier, er det nok de færreste der vil udleve dem med en komplet fremmede! Det vil jeg i hvert fald stærkt fraråde. Ifølge min erfaring, bliver dine seksuelle oplevelser markant bedre, når der er tillid i mellem dig og din partner. Men det er da lidt sjovt at modtage sådan en besked! Like.. Forventer han at jeg fortsætter hans historie, eller svare mine tanker om hans måde at sige “goddag” på?

20. Den komplimenterende

beskeder

Kære P prøver at vinde din gunst med en ordentlig dosis komplimenter. Husk dog på at jeg havde et anonymt profilbillede, så det virker pænt meget som en standard-besked, der bliver sendt rundt til alle hunkøn på sitet. Meeen har du brug for en portion selvtillid, skal du nok få masser af det, hvis du vælger at kaste dig ud i online dating!

Læs også min anmeldelse af: Anal Fantasy Power Beads – Til begyndere

Tak fordi du læste med. Har du selv prøvet at modtage nogle sjove beskeder? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også