Womanizer

udgivet:

Womanizer klitoris stimulator – FAVORIT!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

Smid alt hvad du har i hænderne og giv mig din fulde opmærksomhed! Jeg har noget på hjertet, og jeg er ved at eksplodere af bare begejstring! På baggrund af overskriften er dine tanker måske gledet over på 2008 hittet med Britney Spears… Men det er altså ikke denne type Womanizer vi skal kigge på i dag! Det er derimod den populære Womanizer Pro40, som hverken er en dildo eller en vibrator. Den rette betegnelse for dette vidunder er en klitoris stimulator, og jeg kan simpelthen ikke ligge låg på min begejstring!

OBS produkt udgået – Se den nye version HER: Womanizer Liberty 

Hvad gør en Womanizer så speciel?

Jeg vil gerne lige starte med at forsvare min voldsomme begejstring. Jeg er nok stadigvæk høj på de intense orgasmer, som denne Womanizer har givet mig! For her gik jeg og troede, at jeg vidste hvad en klitoris orgasme var. Oh I was wrong. Dette innovative produkter tager virkelig nydelsen til nye højder! Den er supernem at anvende, og jeg mener det virkelig, når jeg siger, at ALLE kvinder burde eje en! Der kunne nemlig lige så godt have været orgasme-garanti på produktet. Jeg tror nemlig højt og helligt på, at ALLE kvinder kan opnå klimaks med dette stykke legetøj!

”Jeg har prøvet mange dildo-dimser, men denne Womanizer er helt klart min yndlings!”

Det der gør en Womanizer så speciel, er at den stimulerer dig ved hjælp af en pirrende trykbølge teknologi. Den plasticdut der sidder i enden, kaldes et sugehoved og der medfølger to af dem, en i normal-størrelse og en i XL. De er lavet af gummi og er nemme at klikke af og på. Det er den del af produktet hvor al magien sker. Sugehovedet er nemlig  designet til at kunne sættes direkte på din klitoris, og den har ikke sit navn helt for sjov. Stimulationen sugehovedet giver, kan nemlig beskrives som en blanding af vibrationer og en puste/suge effekt. Tro mig når jeg siger, at denne følelse åbner op for en hel ny verden!

Læs mere om den nye Womanizer liberty her 

Womanizer Pro40Womanizer Pro40 er..

Genopladelig, så du skal ikke tænke på at købe batterier. Der medfølger en USB-lader og produktet holder batteri i cirka tre timer. Hvilket er rimelig godt, hvis du spørger mig! Oplader-hullet er gemt væk og lukket med en slags gummi-prop, hvilket vil sige at produktet er vandtæt… Og det åbner jo op for nogle spændende muligheder! Du kan vælge i mellem et stilrent hvidt design eller en mere poppet pink. Selve formen på produktet er rimelig diskret og skriger ikke ligefrem sexlegetøj. (Du ville helt sikkert kunne bilde mormor ind, at det er en slags blackhead-vaccum-remover, hvis du nu havde glemt at pakke den væk).

Simulatoren ligger rigtigt godt i hånden og vejer intet. Et andet bonus er, at den ikke er voldsomt højlydt. Det kommer selvfølgelig an på hvilken hastighed du vælger, men generelt er den meget lydløs. Et pro-tip til at gøre dine snurre-dimser endnu mere lydløse på, er at beholde dynen på, det virker nemlig som en lyddæmper! Du kan vælge i mellem 6 forskellige hastigheder. Den laveste er pirrende og hyggelig – Den højeste er voldsom og intens! Jeg kunne slet ikke få den højere op end på 4, de første mange gange jeg brugte den. Prisen på en Womanizer Pro40 er 749,00 kr. hos sinful.dk og får dette beløb, har du altså mange intense orgasmer i vente!

Køb den nye Womanizer Liberty her

Harry Orgasm GIF - Find & Share on GIPHY

Womanizer – Ikke kun en sang med Britney Spears!

Jeg bliver nødt til lige at advare dig inden du køber Womanizer Pro40.. Den er stærk vanedannede og du vil blive afhængig af den! Lige da jeg fik den, blev jeg simpelthen nødt til at forbyde mig selv at bruge den til sidst. Den blev hurtigt en del af min hverdag og jeg var konstant øm af alle de kramper, som orgasmerne gav mig! Jeg følte mig lidt som Charlotte i det afsnit af “Sex And The City,” hvor hun får sin første Rabbit og ikke laver andet end at ligge i sengen med den. Så efter min detox, fik jeg et lidt sundere forhold til den. Jeg bruger den både til quickies samt til time lange sessioner (Og også sammen med Mr. Unexpected).

Hvis jeg kun måtte eje et stykke sexlegetøj, så skulle det helt klart være en Womanizer. Det er simpelthen bare one of a kind. Jeg ville dog ikke på nogen måde bytte de orgasmer jeg får fra Mr. Unexpected ud med den. For selvom den er fantastisk, kan den ikke erstatte nærhed, kys og den berøring han giver. Men sagen er den, at jeg ikke nødvendigvis behøver at være stang liderlig for at onanere. Det er bare en del af min me-time og det hjælper mig med af og komme af med mine frustrationer. En Womanizer er simpelthen bare perfekt i alle situationer!

Læs mere om den nye Womanizer liberty her 

Sådan bruger du den

 1. Jo mere ophidset du er, jo hottere bliver det – Så brug fantasien, sæt porno på eller se en musikvideo med Backstreey Boys. Whatever floats your boat honey!
 2. Jeg vil anbefale dig at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din Womanizer. Dette får selvfølgelig det hele til at glide mere og gør derfor legen endnu mere lækker.
 3. Start stille og roligt ud for at undgå at blive overstimuleret. Start på hastighed 1 og bevæg dig stille og roligt opad. Det er nemlig en helt ny og superintens følelse at tilfredsstille sig selv med en Womanizer.
 4. Selvom det er en klitoris stimulator, kan du sagtens bevæge sugehovedet rundt mellem læberne. Et lille tip er at rykke den lige så stille frem og tilbage over din klitoris eller “ind og ud”. (Trust me on this one!)
 5. Men med denne sag kan jeg faktisk få min første orgasme inden for et minut. Men det er ikke altid at en er nok… Jeg har opdaget, hvor intense orgasmer jeg kan få, hvis jeg stopper (Eller skruer hastigheden ned) lige inden klimaks og derved teaser mig selv.
 6. Mit sidste tip er at forlænge din produkts levetid, ved at huske at rengøre det ordenligt. Stimulatoren er nem at rengøre, du tager bare sugehovedet af og rengør det med et rengøringsmiddel til sexlegetøj for at opnå den bedste effekt.

Læs mere om den nye Womanizer liberty her 

Womanizer Pro40

For godt til at være sandt?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan faktisk træne din bækkenbundsmuskulatur, mens du onanere med dette produkt, og derved blive strammere. Nu er du nok rimelig forvirret, but stay with me! Når jeg bruger min Womanizer, kniber jeg sammen så hårdt og længe jeg kan, for så kommer jeg nemlig hurtigere og hårdere. I starten kunne jeg ikke knibe særlig længe, men nu kan jeg holde den i flere minutter. Samtidig er mine orgasmer med min Womanizer så vilde, at min vagina pulserer for vildt. Nydelse og pussy-workout på samme tid = Win win! En af mine gode veninder anskaffede sig også en Womanizer, og på trods hun har to børn, er hun strammere end nogensinde. Spred the word ladies!

Køb en Womanizer fordi at.. 

 • Den har den nyeste trykbølge teknologi, der virker ved at omslutte din klitoris og suge og viberere dig til intense orgasmer.
 • Du kan vælge i mellem 6 fantastiske hastigheder og den holder i cirka tre timer, når den er fuldt opladet.
 • Der burde være orgasme garanti på den! Jeg tror højt og helligt på, at alle kvinder kan opnå klitoris orgasme med denne sag.
 • Den er lille, fin og handy, og egner sig både til singler, par og alt det midt i mellem.
 • Den kan hjælpe dig til at træne din bækkenbundsmuskulatur. Knib dig til bedre orgasmer!

Køb den nye Womanizer liberty her 

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss CuriousWomanizer Pro40

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også