Kære Læsere!

Til dig, som følger fast med herinde hos Missgrey.dk, ja, så ved du, at sex og samliv, er et emne, vi i den grad kommer omkring for tiden. Vi er også ihærdige med sexlegetøj, men bare rolig, det skal nok stilne lidt af igen. Nu har vi blot haft lyst til at give det område en tur, og derfor, skal der med tiden også være plads til andet.

Er du den nye gæsteskribent? Skriv om dating og “life in general”

Hos Missgrey.dk, er der et område, som desværre ikke får nok kærlighed lige nu. Og det er vores side: “Dating og Tinder”. Vi arbejder på nogle spændende tiltag her, men for at gøre endnu mere lige NU, kunne vi godt tænke os dine ord.

Er du derfor single? Dater du et hav af mænd – enten for sex eller for at finde en kæreste? Og har du derudover en række problematikker, udfordringer eller tanker, du går med, som ung kvinde, som du gerne vil dele med os?

Der sker super meget, især i 20’erne, og derfor, må du meget gerne skrive om det ind til os. Nogle gange kan det virkelig være befriende, bare at få lettet hjertet. Så fat computeren, stræk fingrene ud og kom igang ved tasteturet. Det kan enten være et enkelt indlæg – eller flere. Og du må selvfølgelig meget gerne være anonym som altid her hos os.

Skriv, skriv – skriv på: Mette@missgrey.dk. Hold dig gerne indenfor emnerne: Dating, Tinder, singlelivet – livet i 20erne helt generelt. Hvad går du og bakser med?

KH Redaktionen

DEL
Tidligere artikelMin første gang jeg havde sex med en pige?
Næste artikelSådan oplevede jeg en brystvorteorgasme
Missgrey.dk // Redaktionen
Indlæg publiceret af "Missgrey.dk // Redaktionen" er skrevet af forskellige skribenter, gæstebloggere og praktikanter hos Missgrey.dk. Typisk vil den reelle afsender stå i bunden af indlægget. Hvis spørgsmål til artiklen, da skriv til: Kontakt@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR