Skriv om dating

udgivet:

Vi søger gæsteindlæg: Skriv om dating og livet generelt

Kære Læsere!

Til dig, som følger fast med herinde hos Missgrey.dk, ja, så ved du, at sex og samliv, er et emne, vi i den grad kommer omkring for tiden. Vi er også ihærdige med sexlegetøj, men bare rolig, det skal nok stilne lidt af igen. Nu har vi blot haft lyst til at give det område en tur, og derfor, skal der med tiden også være plads til andet.

Er du den nye gæsteskribent? Skriv om dating og “life in general”

Er du derfor single? Dater du et hav af mænd – enten for sex eller for at finde en kæreste? Og har du derudover en række problematikker, udfordringer eller tanker, du går med, som ung kvinde, som du gerne vil dele med os?

Der sker super meget, især i 20’erne, og derfor, må du meget gerne skrive om det ind til os. Nogle gange kan det virkelig være befriende, bare at få lettet hjertet. Så fat computeren, stræk fingrene ud og kom igang ved tasteturet. Det kan enten være et enkelt indlæg – eller flere. Og du må selvfølgelig meget gerne være anonym som altid her hos os.

Skriv, skriv – skriv på: Trine@missgrey.dk. Hold dig gerne indenfor emnerne: Dating, Tinder, singlelivet – livet i 20erne helt generelt. Hvad går du og bakser med?

KH Redaktionen

Se Også