enden

udgivet:

Er utroskab enden på et forhold?

Utroskab er noget der desværre fylder utroligt meget i parforhold nu om dage. Mange ser utroskab som værende enden på deres forhold. Men jeg har mange holdninger og meninger omkring, hvorfor utroskab IKKE er enden på jeres parforhold!

Hvorfor har vi så mange holdninger?

Kære Læsere!

Jeg har før skrevet en hel del omkring utroskab. Blandet andet har jeg givet gode råd om Sådan kommer I godt videre efter utroskab, og jeg har også snakket om min personlige erfaring med Mr. Teddy: Sådan kom vi videre efter utroskab.

Denne gang skal vi snakke lidt om utroskab på en anden måde. Jeg ved at det er et utroligt ømt emne for mange mennesker. Det er især også et emne som åbner på for mange forskellige holdninger. Personligt ser jeg lidt anderledes på utroskab, end så mange andre. Og det er egentligt derfor jeg gerne vil dele mine holdninger med dig. Ikke for at støde nogen, men for at skabe forskellige perspektiver på samme emne.

Hvad er der så specielt ved utroskab?

Først og fremmest til den nye læser, jamen så har jeg selv oplevet en del utroskab – og selv været utro. Jeg ville selvfølgelig ønske jeg kunne være disse oplevelser foruden, for det har da gjort så ufatteligt ondt. Men jeg tror også at det har gjort mig en smule egnet til at se tingene, fra mange forskellige synspunkter. Jeg har skrevet meget detaljeret om hele mit utroskabsforløb i et nyt og spændende projekt, jeg ikke helt vil afsløre for jer endnu.

KØB OGSÅ: Rabbit Vibrator

Men kort sagt så tænker jeg nogle gange hvad det er der gør at utroskab ofte bliver enden?  Og hvad mener jeg så med dette? Jo, i mange parforhold, der oplever vi jo mange kriser. Vi oplever økonomiske kriser, skænderier, skuffelser og så mange andre ting. Ting, som hvis parforholdet overlever det, egentligt bliver betegnet som sunde og lærerige. Jo, er vi i stand til i forholdet at snakke om tingene og løse det – så er det jo sundt og konstruktivt.

Men hvordan kan det være at det ikke gælder utroskab?

For mange er utroskab utilgiveligt. De vil ikke engang snakke om tingene, eller overveje noget som helst. Der er simpelthen ikke nogen vej tilbage. Men hvis vi gjorde det hver gang vi blev såret i et parforhold. Eller hver gang vores partner gjorde noget, som ikke var rart. Jo, så ville der vel være mange flere parforhold der gik i stykker?

En helt ubegribelig smerte – er utroskab enden?

Og tro mig ret, jeg VED hvor ondt det gør. Det gør så ufatteligt ondt. Svigtet. Følelsen af alle løgnene, og at blive holdt for nar, løjet for eller hvad det end er. Det er som end ikke det vi skal diskutere, fordi det GØR ondt.

Det jeg tænker er, hvorfor skal utroskab altid være enden? Er det ikke blot endnu en forhindring som vi i parforholdet, muligvis kan arbejde på? Og selvfølgelig er det helt okay, hvis I ikke kan arbejde videre og væk fra det.

KØB OGSÅ: E bog: Analsex for nybegyndere

Men jeg oplever bare tit fordomme, når jeg kommer og fortæller min historie. Hvis jeg siger til folk at jeg er sammen med ham der var mig utro. Så oplever jeg at folk tror jeg er dum. Dum og uvidende, og naiv nok til at tro på at det ikke sker igen. Men jeg føler virkelig jeg har lært meget af utroskaben. Det var ikke enden for os.

Og jeg tror heller ikke på at det nødvendigvis er enden for jer. Hvis I virkelig vil, så kan I overkomme alle de problemer, som jeres parforhold kommer ud for. Selvom utroskab virkelig er et meget større problem end så meget andet, så ser jeg det virkelig bare som et problem ligesom alt andet I støder ind I.

Den bedste datingekspert?

Men til slut vil jeg runde af med at vise jer en video fra en af mine yndlings personer, når det kommer til råd omkring parforholdet, og hvorfor vi gør de ting vi gør:

Derudover så vil jeg løfte sløret en smule, for et af de snart nye og spændende tiltag her på Missgrey. Vi er i fuld gang med at skrive en masse fede og længe e-bøger til jer kære læser. Her kan I især læse en hel del om alle detaljerne i mit utroskabs forløb, og hvis I er rigtigt heldige – i en masse andre forløb og løsninger til alt dette.

Det var i hvert fald alt for nu. Tusind tak fordi I læser med. Husk I altid kan sende mig en mail på mv@missgrey.dk eller smide en kommentar nedenunder. Derudover kan du finde Missgrey på instagram sim Missgreydk eller mig personligt som blogger på Missvanilladk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også