Kære læsere.

Som fast læser har du måske lagt mærke til, at jeg har været fraværende her på bloggen.  Det er der en række bestemte årsager til, som jeg gerne vil dele med dig i dette blogindlæg. Så her er altså en update til de nysgerrige læsere, som har savnet mig her i blogland.

Update: Derfor har jeg ikke skrevet på bloggen

Kender du de der perioder i livet, hvor alt bare sejler? Sådan har jeg haft det gennem de sidste par måneder.

Først og fremmest har min graviditet tæret en hel del på min energi, hvilket har gjort, at overskuddet til at skrive blogindlæg har været ikke-eksisterende.


Dernæst har mit og Mr. Boyfriends sexliv været ligeså gråt og kedeligt, som vejret er for tiden. Og som sexblogger er det altså bare ret svært at skrive inspirerende indlæg, når ens eget sexliv står på standby.

Sexgrænse

Sidst men ikke mindst har der været krise i mit og Mr. Boyfriends parforhold, hvilket absolut ikke har bidraget til at gøre graviditeten nemmere. Hold nu op, hvor har det været hårdt at skulle gennemgå den første alvorlige parforholdskrise og være højgravid samtidig. Men det vil jeg fortælle mere om ved en senere lejlighed, da det har været en kompliceret affære, som kræver en længere forklaring. Dog vil jeg gerne afsløre, at vi er ved at være tilbage på rette spor, og lige nu glæder vi os bare ubeskriveligt meget til at møde vores søn, der (forhåbentlig) snart melder sin ankomst.

Er alt så tilbage ved det gamle?

Jeg ved godt, at jeg i dette indlæg lyder som en stor undskyldning for mig selv, men for mig er det vigtigt at dele disse ting med jer, der læser med. Jeg ser det som den eneste måde at komme videre på som blogger. Samtidig virker det meget terapeutisk for mig at skrive om de udfordringer, som jeg har oplevet på det seneste, da jeg med mine blogindlæg ønsker at give et hudløst ærligt billede af mit liv som ung kvinde.

Jeg lover, at jeg i fremtiden er tilbage med nogle indlæg, der minder lidt mere om dem, jeg plejer at skrive herinde, men da jeg på nuværende tidspunkt kan gå i fødsel når som helst, vil jeg ikke love, at der bliver ligeså mange skriverier fra min side af, som der tidligere har været. Dog håber jeg på, at I stadig har lyst til at læse med hos mig og eventuelt give en kommentar med på vejen i ny og næ.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelGå ALDRIG tilbage til en fuser… eller?
Næste artikelMin mand vil domineres – men er det umandigt?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here