Sex på første date

udgivet:

Uge 8: Miss Grey pigerne debatterer: Må du have sex på første date?

Vi er nu nået til tredje temasøndag, hvor Miss Vanilla, Miss Felicity, Miss Quinn og Miss Lara står bag. Læste du med sidste uge, hvor pigerne diskuterede den berømte og meget vellidte sexstilling: Doggystyle? Der var bred enighed blandt pigerne om, at Doggystyle er den bedste stilling. Dette fordi, du som kvinde kan mærke mere, men også fordi, at manden kan tage styringen og kontrollen på en helt anden og mere dyrisk måde.

Denne søndag er temaet skiftet til den blødere boldgade, hvor pigerne sætter gang i debatten ved at udtale sig om deres holdning til: Sex på første date. Der er blandede følelser om, hvad sex på første date medfører og derfor vil jeg lade dig, kære læser, finde ud af, hvad pigerne hver især mener. Jeg har derfor, som altid, samlet en lille oversigt over de fire forskellige indlæg, som er blevet bragt på denne skønne temasøndag. Læs med og deltag gerne i debatten enten på vores Facebookside eller her på bloggen. Det vil jeg elske – og det vil pigerne elske endnu mere.

Miss VanillaMå man bolle på første date?

Miss Felicity: Mine erfaringer med sex på første date

Miss Lara: Singlen har talt: Sex på første date

Miss Quinn: Sex på første date?

Læs med igen næste uge, hvor pigerne tager fat i emnet: “Sådan får jeg orgasme med en fyr”. Det er et emne, som jeg personligt hat glædet mig til, da jeg ved, at mange kvinder har problemer med at få orgasmer.

KH Miss Grey Redaktøren

Se Også