Tema-søndag #3: Sex på første date!

0
1010

Kæreste læsere!

Så er vi endnu engang nået til ugens bedste dag; Tema-søndag, og denne gang skal vi snakke lidt om Sex på første date!
Som I nok allerede har læst jer til i mit første indlæg, havde jeg jo som bekendt, sex på min første date med Mr. Grey, hvilket bestemt ikke er normal kutyme for mig – jeg har nogle holdninger i forhold til sex på første date, og hvis jeg havde nået flere dates end lige én, havde jeg nok ikke delt ud af godterne, men lige med Mr. Grey, føltes det rigtigt!

Kondomer

Så er sex på første date en god idé?

Jeg ved min historie nok ikke er det bedste eksempel, men kunne jeg have gjort noget anerledes, og havde Mr. Grey ikke gjort mig så liderlig med hans intense blik, så havde jeg nok holdt igen med det seksuelle.
Jeg synes personligt, at man skal vente med sex med Mr. Right, til man faktisk er sikker på, at han ikke er Mr. Wrong eller Mr. Douchebag, der kun var ude efter én ting… Og ja, det er utroligt dobbeltmoralsk af mig, at komme med dette statement, men der var noget betagende over Mr. Grey, og noget i mig sagde, at det var okay at give sig hen til ham, men kære pige… Vent nu med at dele ud af godterne, til I rent faktisk kender hinanden. Så er der jo også mindre chance for, at han ikke røvrender dig senere.

Så… Hvad så?

Hvis du gerne vil have sex med fyren, du lige har mødt og synes er så sød, så gør det da? Du skal ikke holde dig tilbage, fordi en blogger har sagt, at det er en dum idé.. Men tænk dig nu om, før du spreder benene.. Overvej hvad du vil med fyren senere hen – er det bare sex et par gange eller skal der ske noget mere seriøst?

Hvis du føler han er Mr. Goodguy, så prøv ham af – se hvad det fører til, men husk nu kondomet!
Hvis du derimod har en følelse af, at han kunne være en Mr. Douchebag, så lad for guds skyld være med at knalde knægten – swipe til højre endnu engang på tinder, og se om du ikke lige kan støde på ham den søde fyr, der ikke bare ender med at røvrende dig!

Det er knald eller fald, tøser!

Xoxo,

– Miss Quinn <3
Tidligere artikelTemasøndag #3: Sex på første date
Næste artikelTemasøndag #3: Må man bolle på første date?
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here