Uge 20: Temasøndag #15: Interview af 4 mænd: “HVAD vil I have i sengen?”

2
1284

Kære Læser

Ligesom der er Miss Grey pigerne hos Miss Grey, så er der også de kære mænd. De skriver dog ikke direkte her i universet, men er en inspirationskilde for Miss Vanilla, Miss Quinn, Miss Felicity og Miss Lara. Og denne gang, bad jeg pigerne om at interviewe deres mænd om, hvad der gør en kvinde god i sengen. For ligesom at det er fedt at få svar fra kvinderne her hos Miss Grey, så er der også en masse viden at hente, hvis blot man spørger det modsatte køn.

Jeg ved selv, hvor svært det kan være at gennemskue, hvad mænd egentligt gerne vil have i sengen (og det er nok endnu sværere for dem at regne os ud). Så nu kommer den ærlige og sande fortælling om, hvad mænd vil have i sengen. Selvfølgelig skal jeg lige nævne, at dette kommer fra 4 mænd og altså ikke hele danmarks befolkning af hankøn. Men jeg håber alligevel, at det kan give dig, hvis du er kvinde og læser med, en anelse om, hvad de tænker og vil have, når I flytter aktiviteterne over på lagnerne.

LÆS OGSÅ: Husk, du både kan følge med på Facebook og Instagram

Så Ladies: Its showtime! Se oversigten herunder

Ganske kort, så kan du se oversigten herunder. Og jeg synes virkelig, at det er værd at læse grundigt med i alle fire indlæg idag. Du kan virkelig lære noget. Mr. Teddy forklarer, at seksuel kemi er altafgørende, men hvorfor? Mr. Grey charmerer Miss Quinn med en masse søde ord, men siger samtidig, at sex ikke er alt han vil have og tænder på. Men hvad mere er det så? Mr. Boyfriend kan ikke få nok af blowjobs (hvilke mænd kan ikke det?) og så fortæller han det handler om en særlig følelse en kvinde skal give en mand. Slutteligt fortæller Mr. Perfekt mere udførligt, hvilke ting han gerne vil have en kvinde gør i sengen. Han er direkte, hvilket er skønt, og vil gerne have initiativ…. og hvad mere? LÆS MED (!!)

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Dette gør en kvinde god i sengen!

Miss Lara: Sådan mener Mr. Perfekt, at en kvinde bør gebærde sig i sengen

Miss Quinn: Det her vil fyrene have i sengen!

Miss Vanilla: Mr. Teddy fortæller, hvad der gør en kvinde seksuelt god

KH Miss Grey Redaktøren

PS: Hvis du gerne vil have, at Miss Grey Pigerne debatterer et emne, som du er i tvivl om, så skriv dit forslag til mig på kontakt@missgrey.dk

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu.

2 KOMMENTARER

  • Hej Signe,

   Jeg har desværre haft lidt problemer med den mail. Og der er en teknik-teknikker på sagen.
   Men vil du ikke sende din mail på missgreydk@gmail.com istedet 😉 Den virker med sikkerhed.

   Rigtig god dag til dig! KH Miss Grey Redaktøren 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here